Γαλλία Στην Αλσατια...

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

karfitsa

Member
Μάκη,χρόνια πολλά και να περνάτε καλά!θα μείνετε και για την αλλαγή του χρόνου,εκεί;...περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες:icon_biggrin:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας.να περνάτε καλά όπου και να είστε. Χρόνια σας Πολλά.
την Κυριακή επιστρεφουμε καρφίτσα.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Να 'σαι καλά Μάκη για το χριστουγεννιάτικο φωτορεπορταζ! Ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι εκεί που βρίσκεσαι! Χρόνια πολλά και να περνάτε τέλεια! :icon_smile:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
επειδή αύριο στην επιστροφή μου για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης θα έχω κάποιες ώρες να κάνω ένα πέρασμα από την Χαϊδελβέργη, θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος/α που γνωριζει την πολη να με βοηθούσε ως προς την τοποθεσία που θα ήταν προτιμότερο να παρκάρω το αμάξι ώστε να είμαι πιό κοντά στα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
επειδή αύριο στην επιστροφή μου για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης θα έχω κάποιες ώρες να κάνω ένα πέρασμα από την Χαϊδελβέργη, θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος/α που γνωριζει την πολη να με βοηθούσε ως προς την τοποθεσία που θα ήταν προτιμότερο να παρκάρω το αμάξι ώστε να είμαι πιό κοντά στα περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος.
Μάκη, Χρόνια πολλά. Το πάρκιν που θα δεις στο λινκ είναι πολύ βολικό και δίπλα στο κάστρο της πόλης.
https://www.google.gr/maps/place/Χα...2!3m1!1s0x4797c1050eccdccd:0xefe6ea0044243ad7

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
chris ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου,αλλά ανοίγοντας το λινκ δεν βρίσκω κανένα σημαδεμένο πάρκινγκ.

Και μια φωτογραφια απο το αεροπορικο ταξιδι θελουμε, ξερετε εσεις ;). Χρονια πολλα.
μην στενοχωριέσε φίλη μου,όλα θα γίνουν.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα