• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στατιστικά χρηστών του travelstories

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Δε θα το λεγα. Δυστυχώς έχουμε πήξει σε νέα μέλη που εγγράφονται, υποβάλλουν μια ερώτηση (που έχει απαντηθεί κατά κανόνα άλλες 30 φορές), και μετά εξαφανίζονται.
Ή άλλα που κάνουν ερωτήσεις του στυλ "σε πιο νησάκι να πάω διακοπές" (το ότι το νησάκι είναι Ελληνικό απλά εννοείται).
Αν αυτό για σας είναι και αυξημένη ποιότητα, τι να πω εγώ...
Σίγουρα υπάρχουν και αυτοί που λες, αλλά υπάρχουν και πολλά μέλη που προσφέρουν πάρα πολλά σ' αυτή την κοινότητα. Το πιο απλό είναι να μην κάνεις καν τον κόπο να απαντήσεις στις ερωτήσεις του στυλ που αναφέρεις. Πάντως δεν μπορείς να αρνηθείς τον πλούτο των πληροφοριών που είναι μαζεμένος εδώ μέσα και τις πρωτότυπες ιστορίες που έχουν γραφτεί. Αυτά και μόνο νομίζω ότι ανεβάζουν την ποιότητα του φόρουμ.

Aeiforos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικό Πάρκο Β. Πίνδου!
Εχει που έχει 1 κάτοικο ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο η Δυτική Σαχάρα, δεν πάει και κανένας...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ συνεχίζω με πιο "ενδιαφέροντα" στατιστικά, όπως για παράδειγμα τις ηλικίες των μελών μας. ΑΥτοί που έχουν δηλώσει ημερομηνία γέννησης, είναι 728. Από αυτούς λοιπόν έχουμε:

50+ ::::::::: 32 ::::::: 4,40%
40-49 :::::: 115 :::::: 15,80%
30-39 :::::: 305 :::::: 41,90%
25-29 :::::: 155 :::::: 21,29%
20-24 ::::::: 94 :::::: 12,91%
14-19 ::::::: 26 :::::: 3,57%
13- ::::::::::: 1 :::::: 0,14%

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ συνεχίζω με πιο "ενδιαφέροντα" στατιστικά, όπως για παράδειγμα τις ηλικίες των μελών μας.
Αναμενομενα τα ποσοστα καθως μετα την ηλικια των 30 οι περισσοτεροι εχουν επαγγελματικη σταθεροτητα και μπορουν να διαθεσουν χρηματα για ταξιδια. Οι πανω απο 40 πιστευω οτι σε συνδιασμο με τις υποχρεωσεις και τα εξοδα που τρεχουν δεν προλαβαινουν τοσο για ταξιδια οποτε λογικο το ποσοστο αυτο. Οι πανω απο 50 που να πανε με τις συνταξεις που περνουν οι ανθρωποι.....:bleh:

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Μήπως θα ήταν πιο χρήσιμο στατιστικά να μπει μια ερώτηση κάπου-κάπως και να πηγαίνουμε να δηλώνουμε ηλικία π.χ. στον επόμενο 1 μήνα. Έτσι θα ξέρουμε την ηλικία των ενεργών μελών + θα αποκλειστεί ο παράγοντας "ποιος συμπλήρωνε ηλικία και ποιος όχι". Δεν ξέρω βέβαια μήπως είναι δύσκολο να γίνει

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
..:pετσι οπως το πατε θα ζητησετε και ΑΦΜ ΑΜΝΚΑ και Ε9 και πληρωσαμε εμεις οι 50 και το ΕΤΑΚ!!!!!!!!:haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ο cakenet έχει πιάσει ακριβώς το νόημα. Το ότι υπάρχουν ανενεργά μέλη είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου σε online κοινότητες. Μάλιστα εμείς έχουμε ΠΟΛΥ υψηλό ποσοστό ενεργών μελών, συνήθως αυτό κυμαίνεται σε ποσοστά της τάξης του 5%. ;)
Αμ...τι κάνουμε τόσα χρόνια στα φόρουμ...μπρίκια κολλάμε; :haha:

Το θέμα με τις ηλικίες με προβληματίζει λίγο...δηλαδή, όσο μεγαλώνουμε εμείς οι σημερινοί 30+άριδες, θα αυξάνεται το ποσοστό της παραπάνω κλίμακας ή θα αποχωρούμε σιγά σιγά και θα ξεπηδάνε νέοι τοτινοί 30+άριδες που θα μας ξεπερνάνε; Κι αν εγώ νιώθω ακόμη 30άρης σε μια 10ετία, πως θα γίνει να επιρεάσουμε το σύστημα εδώ μέσα να με εμφανίζει στην κλίμακα που θέλω; :roll::roll::roll::shock::shock::shock::D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μερικά στατιστικούλια ακόμα. Οι ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα είναι:

Πάμε Ταυλανδη! με 21.500 αναγνώσεις
Αγκιστρο Σερρών με σχεδόν 20.000 αναγνώσεις
Ραντεβού στην Τοσκάνη... με 17.500 αναγνώσεις
Παμε Αγιο Δομηνικο? με 16.500 αναγνώσεις
Αρχαριοι και Βασιλιαδες.!!! με 13.500 αναγνώσεις

:)

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Δε θα το λεγα. Δυστυχώς έχουμε πήξει σε νέα μέλη που εγγράφονται, υποβάλλουν μια ερώτηση (που έχει απαντηθεί κατά κανόνα άλλες 30 φορές), και μετά εξαφανίζονται.
Ή άλλα που κάνουν ερωτήσεις του στυλ "σε πιο νησάκι να πάω διακοπές" (το ότι το νησάκι είναι Ελληνικό απλά εννοείται).
Αν αυτό για σας είναι και αυξημένη ποιότητα, τι να πω εγώ...
Επίσης υπάρχουν και τα μέλη που θεωρούνται "ενεργά" λόγω του αριθμού μηνυμάτων τους, άσχετα αν αυτά τα μηνύματα δεν έχουν τίποτα να πουν, παρά είναι καλοσωρίσματα σε νέα μέλη, ευχές και σχόλια λίγων λέξεων του στυλ: φοβερό, τι κρίμα, χι χι χι, κλπ κλπ.
Το θέμα σε ένα τέτοιο ταξιδιωτικό φόρουμ πέρα από τις κοινωνικές σχέσεις είναι η ταξιδιωτική πληροφορία και με βάση αυτή θα πρέπει να "αναβαθμίζεται" ένα μέλος. Δηλαδή αν στείλεις χίλια καλοσωρίσματα είσαι πιο αναβαθμισμένος από έναν άλλο που έχει στείλει 50 μηνύματα με ταξιδιωτικές πληροφορίες.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Επίσης υπάρχουν και τα μέλη που θεωρούνται "ενεργά" λόγω του αριθμού μηνυμάτων τους, άσχετα αν αυτά τα μηνύματα δεν έχουν τίποτα να πουν, παρά είναι καλοσωρίσματα σε νέα μέλη, ευχές και σχόλια λίγων λέξεων του στυλ: φοβερό, τι κρίμα, χι χι χι, κλπ κλπ.
Το θέμα σε ένα τέτοιο ταξιδιωτικό φόρουμ πέρα από τις κοινωνικές σχέσεις είναι η ταξιδιωτική πληροφορία και με βάση αυτή θα πρέπει να "αναβαθμίζεται" ένα μέλος. Δηλαδή αν στείλεις χίλια καλοσωρίσματα είσαι πιο αναβαθμισμένος από έναν άλλο που έχει στείλει 50 μηνύματα με ταξιδιωτικές πληροφορίες.
Συμφωνώ αλλά και αυτό σύνηθες φαινόμενο των fora είναι και δεν γίνεται να αλλάξει. Αλλά τι σημασία έχει; Το πόσο προσφέρει ο καθένας σε ένα forum νομίζω το καταλαβαίνουν οι συμμετέχοντες.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γι'αυτό εξάλλου φτιάξαμε και το εργαλείο αξιολόγησης των μελών, που προσπαθεί να μειώσει τους μη-ταξιδιωτικούς παράγοντες και να δείξει την ταξιδιωτική προσφορά των μελών στο site.

Ωστόσο, στην πολύ σωστή κουβέντα που κάνετε, σας διαφεύγει κάτι. Σε μια κοινότητα, υπάρχει η προσφορά επί του περιεχομένου, αλλά και η προσφορά επί της κοινότητας, του διαλόγου. Κάποιος που έχει πολλά μηνύματα επειδή πχ καλωσορίζει όλα τα νέα μέλη, μπορεί να μην έχει ας πούμε ταξιδιωτική προσφορά, όμως προσφέρει κι'αυτός στην κοινότητα κάνοντας τα νέα μέλη να νιώσουν πιο άνετα.

:)

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Αυτό δεν είναι κανένα επιστημονικο φόρουμ,ειναι ένα κοινωνικότατο φόρουμ!!
οπως λέει ο Def σημασία έχει η καλή διάθεση και η προσφορά μελών για ολες τις βαθμίδες και τα στάνταρ του φορουμ.
άν μιλούσαμε μόνο για ταξίδια αυστηρά,μπορεί να καταντούσε και ανιαρό!
τα σχόλια,τα καλοσωρίσματα,το χιουμορ και η ποικιλία,μετράνε όλα εξίσου,για να νιώσομε οτι μπαίνομε σε ένα χώρο που μας περιμένει μιά παρέα!
Ειλικρινά,έχει τύχει να ακυρώσω ραντεβού για έξοδο, είτε επειδή ειμαι κουρασμένη,είτε βαριέμαι να ντυθώ και να βγώ,νιώθω ομως καλυμένη να μπώ εδώ,να διαβάσω και να τα πώ με τους φίλους μου...
αυτό το θεωρώ επιτυχία!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh