• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στατιστικά χρηστών του travelstories

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εδω που τα λεμε, γι αυτη την ατακα αξιζει να παρει διπλους ποντους ο traveladdict!

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
το ερώτημα είναι: γιατί να αξιολογούμαστε με αεροπλανάκια και όχι με καράβια η με αυτοκινητάκια?:roll::haha:

GTS

Member
Μάλλον τα βάλανε κάτω και τα βρήκανε για το ποιος την έχει πιο μεγάλη.

(την ταξιδιωτική εμπειρία καλέ)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Παιδιά...μεγάλο άγχος μου δημιουργείτε πάλι...Defk... εγώ πάντως ευχαρίστως να μηδενίσω ανά πάσα στιγμή τα κοντέρ μου εδώ μέσα...ανά μέρα, ανά βδομάδα, ανά μήνα...δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά καθόλου μα καθόλου, η καλές παρέες που έχουν δημιουργηθεί με ενδιαφέρουν κυρίως! Από εκεί και πέρα, όπως και σε κάθε φυσιολογική παρέα, κάποιοι μιλάνε περισσότερο, κάποιοι λιγότερο, κάποιοι λένε πολλά και λίγα ουσιαστικά, κάποιοι απαντάνε με μία λέξη και είναι πολύ πιο ουσιαστικοί...δεν μπαίνουν στατιστικά σε αυτή την αξιολόγηση και το στατιστικό σφάλμα πάει σύννεφο σε κάθε τέτοια περίπτωση.

Οπότε, καλώς μεν υπάρχουν τα στατιστικά, αλλά ας τους δώσουμε τόση σημασία όση τους αξίζουν!

Εγώ είμαι ο CakeNet...έτσι λειτουργώ και δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω διαφορετικά για χάρη των στατιστικών! Σε όποιο φόρουμ συμμετέχω ενεργά, λειτουργώ έτσι...και ας είναι τα περισσότερα μηνύματά μου ακόμη και μπούρδες! Σε ένα φόρουμ μπαίνεις για να ενημερωθείς, να βοηθήσεις όπου μπορείς...και κυρίως για να περάσεις καλά! Οπότε, δεν μηδενίζεις το κοντέρ μου για να περνάω καλά χωρίς να νιώθω δακτυλοδεικτούμενος; :clap::clap::clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη

Dafni

Member
ήμαρτον θέ μου πρωι -πρωι.......καλά αξίζει να γίνεται λόγος για τα αεροπλανάκια του καθενός ?τι ρόλο παίζει ?

και για να σοβαρευτούμε, περισσότερο σημαντικό είναι γιατί μόνο αεροπλανάκια ?τι ρατσισμός είναι αυτός ?
για να γυρίσει ο υπουργος ναυτιλίας να εισηγηθώ...να μπουν τα πράγματα στη θέση τους ...:bleh:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
και για να σοβαρευτούμε, περισσότερο σημαντικό είναι γιατί μόνο αεροπλανάκια ?τι ρατσισμός είναι αυτός ?
για να γυρίσει ο υπουργος ναυτιλίας να εισηγηθώ...να μπουν τα πράγματα στη θέση τους ...:bleh:
Στο ειπα Θανο, λιγα τα λογια γιατι θα εχουμε προβλημα. Τωρα νατο! Ξεφυτρωσε! :haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καλά. ας λείπανε και τα διάφορα πιπεράτα που γράφονται κατά καιρούς στο φόρουμ,και θα σας έλεγα άν είχε την ίδια επισκεψιμότητα...
μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλό μας!!!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Πάντως παιδιά εγώ αισθάνομαι μεγαλύτερη χαρά και υπερηφάνια για τα 4 ευχαριστώ που πήρα σε απάντηση στο φόρουμ "ο πιο οικονομικός τρόπος να πάς στην πόλη" παρά από τα 287 μυνήματα μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom