• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στατιστικά χρηστών του travelstories

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τι έγινε ρε παιδιά και τόση συζήτηση για τα αεροπλανακιά. Μήπως όποιος τα συμπληρώσει κερδίζει κανένα αεροπλάνο δικό του ή κανά εισιτήριο και δε το ξέρω:haha::haha::haha:.
Παιδιά αυτά τα χουμε ξαναπεί, όποιος γράφει ό,τι να ναι για να ανέβει στη λίστα πρόβλημα του. Αυτοί που μπαίνουν συχνά στο φόρουμ ξέρουν ποιοι πραγματικά έχουν προσφέρει στο ταξιδιωτικό κομμάτι, ανεξάρτητα από το πόσα αεροπλανακια έχει και σε ποια θέση της λίστας βρίσκεται.
Αντε παιδιά τα λέμε σε λίγες ωρίτσες:)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
εγώ αισθάνομαι μεγαλύτερη χαρά και υπερηφάνια για τα 4 ευχαριστώ που πήρα σε απάντηση στο φόρουμ "ο πιο οικονομικός τρόπος να πάς στην πόλη" παρά από τα 287 μυνήματα μου.
και εγώ αισθάνθηκα μεγάλη χαρά οταν διάβασα το παρακάτω σχόλιο:
ένα μεγάλο ευχαριστώ, Θάνο, για την ιστορία σου! Χάρη σ' αυτή μάθαμε για την κατάβαση του Νέστου με κανό, για να τη δοκιμάσουμε με τη σειρά μας και να την απολαύσουμε πριν από δέκα μέρες, στη διάρκεια μιας 15ήμερης περιήγησης στη Θράκη. Ανεπανάληπτη εμπειρία!!!
Να τα κάνω κακά τα αεροπλανάκια και τον αριθμό των μηνυμάτων:Dκαι τις κάθε λογής αξιολογήσεις!

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
και εγώ αισθάνθηκα μεγάλη χαρά οταν διάβασα το παρακάτω σχόλιο:

Να τα κάνω κακά τα αεροπλανάκια και τον αριθμό των μηνυμάτων:Dκαι τις κάθε λογής αξιολογήσεις!
Σωστόοοοοος κιας μην συμφωνούμε για την La Sagrada Familia.:D:D:D
Δεν είναι ωραίο όταν φάνηκες χρήσιμος σε κάποιον ?

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Θα συμφωνήσω με την σειρά μου για την ελαφρότητα στην αντιμετώπιση των αεροπλανακίων έναντι της προσφοράς κάθε μέλους. Και ακόμα περισσότερο με τον Θάνο και τον Βαγγέλη. Είναι ωραίο να φαίνεσαι χρήσιμος. Το οξύμωρο όμως εδώ είναι, ότι πριν από κάνα μήνα το forum ασκούσε κριτική σε όλους τους χρήστες του στυλ "ήλθον είδον και απήλθον" (μπήκαμε, ενημερωθήκαμε, φύγαμε). Μα αν ακόμα και εκείνοι συμβάλλουν στην δική μου έπαρση (γιατί πρόκειται και περί τούτου) ότι βοήθησα ένα μέλος (ή μη), τι με νοιάζουν τα αεροπλανάκια του?

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
[SIZE=3 το forum ασκούσε κριτική σε όλους τους χρήστες του στυλ veni vidi vici.[/QUOTE]

σε παρακαλώ, επειδη δεν ξερουμε όλοι λατινικά εδώ, το γράφεις αυτό σε νεοελληνικά για να γίνει καλύτερα κατανοητό τι θέλεις ακριβώς να μας πεις;:roll:

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
σε παρακαλώ, επειδη δεν ξερουμε όλοι λατινικά εδώ, το γράφεις αυτό σε νεοελληνικά για να γίνει καλύτερα κατανοητό τι θέλεις ακριβώς να μας πεις;:roll:
Ηρθα ,είδα,νίκησα....

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
(όντως αυτό σημαίνει αν και εγώ νόμιζα κάτι άλλο… το διόρθωσα στο αρχικό post με αυτό που ήθελα να πω πραγματικά)

fourkas

Member
Επόμενο Ταξίδι
... που άραγε ...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβική για ένα μήνα
def... thanks για τα στατιστικά
αλλά υπάρχουν κάπου online από όλες τις απαντήσεις ...
Θα ήταν χρήσιμο να δούμε και τι διαβάζει ο χρήστης και τι θα ήθελε να δεί στο forum ( υπήρχαν κάτι ερωτήσεις τέτοιες) ...

Αν πάλι αυτό είναι μόνο για admin, Καθόλα Σεβαστό

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μήπως μπερδεύτηκες και ήθελες να γράψεις στο θέμα για το ερωτηματολόγιο;

fourkas

Member
Επόμενο Ταξίδι
... που άραγε ...
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβική για ένα μήνα
Ναι , νόμιζα ότι τα στατιστικά βγήκανε απο εκεί ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα