panlek30
Member
Αυτα ειναι Κοινοπολιτεια. Ας συμφωνισουμε εστω οτι μιλαμε για Η.Β...Κι εγώ ως μια χώρα τις μετράω, όμως Καναδάς και Αυστραλία επίσης κάτω από το στέμμα.
Αυτα ειναι Κοινοπολιτεια. Ας συμφωνισουμε εστω οτι μιλαμε για Η.Β...Κι εγώ ως μια χώρα τις μετράω, όμως Καναδάς και Αυστραλία επίσης κάτω από το στέμμα.
Εντάξει, τώρα συμφωνήσαμε. Ωστόσο επαναλαμβάνω.Αυτα ειναι Κοινοπολιτεια. Ας συμφωνισουμε εστω οτι μιλαμε για Η.Β...
Καλά στις μεγάλες χώρες αυτό φαίνεται πιο έντονα.Με μια επίσκεψη-αστραπή των 5-6 ωρών σε ένα κρατίδιο έχεις δει πολλά.Με μια επίσκεψη-αστραπή των 5-6 ωρών στην Αργεντινή,τη Βραζιλία,τη Ρωσία ή την Κίνα δεν έχεις δει τίποτα. Αλλά μπορείς να λες"έχω πάει λιγάκι Αργεντινή,στο Ιγκουασού μόνο"ξέρω'γωΕστω...
Για παραδειγμα δεν γινεται εγω που πατησα Αργεντινη από την πλευρα των Καταρρακτων του Ιγκουασου να εξισωθω με καποιον που εχει γυρισει την χωρα, ουτε επισης ενω πηγα σε τοσα μερη της Βραζιλιας να εξισωθω με εναν ταξιδιωτη-κομητη (οπως τους λεω) που προσγειωθηκε για 2 μερες στο Ριο και τικαρει Βραζιλια. Ε δεν το δεχομαι ρε φιλεναδα