• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε πόσες χώρες έχετε πάει?

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Κι εγώ ως μια χώρα τις μετράω, όμως Καναδάς και Αυστραλία επίσης κάτω από το στέμμα.:haha:
Αυτα ειναι Κοινοπολιτεια. Ας συμφωνισουμε εστω οτι μιλαμε για Η.Β...

Σε πόσες χώρες έχετε πάει?

Αφου πιάσαμε κουβέντα σχετικά με Σκωτία, Αγγλία και λοιπά .........
να γράψω και το δικό μου ........

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ στην Γροιλανδία απο το ζυγό της Δανίας.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Νομίζω είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να τα μετρήσει όπως θέλει. Και πιστεύω ότι και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο. Αν έχεις πάει στη Λιουμπλιάνα για μια μέρα και σε ρωτήσει κάποιος αν έχεις πάει Σλοβενία, του λες, έχω πάει στη Λιουμπλιάνα. Αν συμπληρώνεις σε εφαρμογή χώρες, δεν θα συμπληρώσεις τη Σλοβακία;
Όπως είπε η vario πιο πάνω το να πάει κανείς Ιγκουαζου από την πλευρά της Αργεντινής δεν τον κάνει να έχει πάει στην Αργεντινή. Αν όμως πάει και 5 μέρες στο Μπουένος Άιρες; Δεν θα μετρήσει την χώρα. Το ότι ο άλλος έχει περάσει στην Αργεντινή 30 μέρες και έχει πάει και παταγονία , δεν σημαίνει ότι ο πρώτος δεν πρέπει να κλικαρει την χώρα.
Άρα ο καθένας μετράει όπως θέλει κι αν είναι τόσο ... έξυπνος ώστε να μετράει και τα stop over , με γεια του με χαρά του.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Για να το λύσουμε, στον χάρτη μπορούμε να βάλουμε όσες πινέζες θέλουμε. Άρα σε μια χώρα που έχουμε επισκεφτεί βάζουμε πινέζα κάθε πόλη που πήγαμε.
Προσωπικά αυτό κάνω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα