• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε πόσες χώρες έχετε πάει?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αστο δεν με συμφερει... ως φοιτητρια κοιμομουν στην παραλια της Καλλιθεας Χαλκιδικης.... που λεφτα για στρωματα σε ξενοδοχεια :haha:
Ανέκαθεν στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγω λεω να μετραμε σε ποσες πολεις εχουμε παει ανα χωρα. Πιο δικαιο ;)
Να έχουμε διανυκτερευσει ή μόνο να έχουμε κάνει στάση λίγων ωρών είτε για φαγητό, είτε για καφέ και βόλτα κτλ; Γιατί στη 2η περίπτωση έχω να μετρήσω σίγουρα πιο πολλές...:haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Να έχουμε διανυκτερευσει ή μόνο να έχουμε κάνει στάση λίγων ωρών είτε για φαγητό, είτε για καφέ και βόλτα κτλ; Γιατί στη 2η περίπτωση έχω να μετρήσω σίγουρα πιο πολλές...:haha:
Για καφέ ή φαγητό δεν ξέρω. Αν έχεις κάνει σεξ πάντως μετράει.

varioAthens

Member
:haha: :haha: ε τωρα με πιανεις απροετοιμαστη

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
:haha: :haha: ε τωρα με πιανεις απροετοιμαστη
Και βάζουμε και τη περίπτωση του @tripakias αν και δεν βλέπω πως θα σταματήσεις σε μία πόλη να κάνεις σεξ χωρίς να κάνεις διανυκτέρευση ή έστω να φας και να πιεις κάτι.... στάση στα πουρνάρια θα κάνεις και θα φύγεις;;;...:clap::haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και βάζουμε και τη περίπτωση του @tripakias αν και δεν βλέπω πως θα σταματήσεις σε μία πόλη να κάνεις σεξ χωρίς να κάνεις διανυκτέρευση ή έστω να φας και να πιεις κάτι.... στάση στα πουρνάρια θα κάνεις και θα φύγεις;;;...:clap::haha:
Καλά σε αεροδρόμιο δεν το 'χεις κάνει ποτέ;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Αυτά είναι. :cool: Ή να συγχωνευτούν κάποιες,για να έχουμε λιγότερες να δούμε ρε παιδί μου...:haha:

('Ασε γιατί ψήνομαι για κανένα ταξιδάκι πάλι στις ίδιες,γιατί πολύ μου αρέσουν,οπότε μάλλον στάσιμη με βλέπω στις Comunidades.)
Να δούμε Extremadura, Murcia και Cantabria και κλείσαμε,

Last edited:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ο @tripakias ειναι ικανος να βαλει και τον εναεριο χωρο, τα διεθνη υδατα και παει λεγοντας...
Δεν μετράω τις χώρες. Εδώ λέμε να καταργήσουμε τα σύνορα. Αλλά γενικά δεν βρίσκω κανένα νόημα να μετράω τις χώρες.

alma

Member
Αν την έχεις γυρίσει περπατώντας,ή έστω τα βασικά τη,ς κ χωρίς διανυκτέρευση,μέτρα τη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom