• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε πόσες χώρες έχετε πάει?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θα πρότεινα από εδω και εμπρός να γράφουμε και το καλύτερο ταξίδι ( ότι σημαίνει για τον καθ ένα) και το χειρότερο..εγώ 17 χώρες και το καλύτερο μέχρι στιγμής είναι Κάιρο και το χειρότερο μάλλον Αμβέρσα
Μμμμ καλυτερα
Περου
Νησι Πασχα
Μπάλι

Χειροτερα (ως προς τις προσδοκιες)
Πουερτο Ρικο

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Πως τα μετράνε τώρα? Π.χ. έχω πάει-διασχισει την παλιά Γιουγκοσλαβια του Τίτο 3 φορές(Βελιγράδι, Ζάγκρεμπ κλπ) και άλλη μια στο Ντουμπροβνικ 4. Πόσες χώρες θα μετρήσω?
Παμε μετα: Αγγλία 5 χρονια πηγαινε-ελα
Γερμανία 5 φορές
Ιταλία 4 φορες
Βέλγιο 3 φορές
Γαλλία 2 φορές
Ελβετία 2 φορες
Ολλανδία
Ισπανία
Τσεχία
Σουηδία
Αυστρία

3 όνειρα είχα, δεν πραγματοποιήθηκαν και δεν θα πραγματοποιηθούν πια
Γαλλική Πολυνησία (ευτυχώς πήγε ο γιος μου)
Περού
Νησί του Πάσχα
Ευτυχώς υπαρχουν τα travelstories και ταξιδεύω νοερα!:pirate2::pilot:

Last edited:

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου
Πως τα μετράνε τώρα? Π.χ. έχω πάει-διασχισει την παλιά Γιουγκοσλαβια του Τίτο 3 φορές(Βελιγράδι, Ζάγκρεμπ κλπ) και άλλη μια στο Ντουμπροβνικ 4. Πόσες χώρες θα μετρήσω?
Έχουν αποτυπωθεί στο φόρουμ διάφορες απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα με κυρίαρχη αυτή που υποστηρίζει ότι πρέπει να υπολογίζεται ο αριθμός των κρατών όπως αυτά είναι σήμερα ασχέτως του έτους του ταξιδιού. Η δική μου άποψη ωστόσο είναι πως πρέπει να καταγράφουμε το κάθε κράτος στο οποίο έχουμε ταξιδέψει με την υπόσταση που είχε την περίοδο της επίσκεψής μας. Εξάλλου λέγοντας σε ποιες χώρες/κράτη έχουμε πάει εννοούμε ακριβώς αυτό. Δηλαδή ποιο κράτος υπήρχε κατά την επίσκεψή μας και όχι ποια περιοχή. Αλλιώς θα ήταν προτιμότερο να γράφουμε σε ποιες γεωγραφικές τοποθεσίες έχουμε πάει.
Προσωπικά προτιμώ δηλαδή να λέω ότι έχω ταξιδέψει σε 32 χώρες, θεωρώντας ότι έχω πάει στη Γιουγκοσλαβία και είδα εκτός των άλλων και το πολιτικό καθεστώς της, αντί να λέω ότι έχω πάει σε 35 κράτη, υπολογίζοντας με τη σημερινή διαμόρφωση των χωρών ξεχωριστά τη Βόρεια Μακεδονία, τη Σερβία, την Κροατία και τη Σλοβενία, τις οποίες όμως δεν τις γνωρίζω σαν κράτη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.596
Μέλη
39.343
Νεότερο μέλος
panosfisheye

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom