• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια χώρα είδε ο καθένας μας τα ωραιότερα "τούμπανα"?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Νικήτριες για μένα βγαίνουν οι Δανέζες...
Νούμερο δύο Ουγγαρία/Ιταλία...
Θέλω βέβαια να δω Ουκρανία, Λετονία κ.τ.λ. και φυσικά Σερβία από Ευρώπη και από τις άλλες ηπείρους έχουμε πολλά να μάθουμε.

Απορία πως στο διάολο γίνεται οι Ιταλίδες και λίγα κιλά παραπάνω να έχουν να μην έχουν κυτταρίτιδα;

Και ο απόλυτος πάτος. Τουρκία. Σε άντρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά...

piccolo_mondo

Member
Νικήτριες για μένα βγαίνουν οι Δανέζες...
Νούμερο δύο Ουγγαρία/Ιταλία...
Θέλω βέβαια να δω Ουκρανία, Λετονία κ.τ.λ. και φυσικά Σερβία από Ευρώπη και από τις άλλες ηπείρους έχουμε πολλά να μάθουμε.

Απορία πως στο διάολο γίνεται οι Ιταλίδες και λίγα κιλά παραπάνω να έχουν να μην έχουν κυτταρίτιδα;

Και ο απόλυτος πάτος. Τουρκία. Σε άντρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά...
Για τις γυναικες τουρκαλες δεν εχεις δικιο.. υπαρχουν πολυ ωραιες.. Οι αντρες αστα να πανε..μπρρρρρρρρρ

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Στην Ουκρανία συνάντησα τα άκρα: πολύ όμορφες και πολύ άσχημες γυναίκες. Αλλά οι περισσότερες όμορφες ήταν ειλικρινά ασύλληπτες...

Πωπω μου θύμισες τώρα το Σαββατόβραδο που πέρασα στην Οδησσό... Πολύ δύσκολο πράγμα! ήταν και Απρίλιος και είχε ψιλοσπάσει το κρύο άρα και η ενδυμασία ήταν ανάλογα αποκαλυπτική... Όσες γυναίκες είδα να κυκλοφορούν ήταν αδιανόητα όμορφες και κυκλοφορούσαν βέβαια με ψηλούς, macho άντρες κι αυτοί βγαλμένοι από εξώφυλλα περιοδικών εν αντιθέσει με την διπλανή Ρουμανία όπου οι άντρες είναι σαφώς ασχημότεροι από τις γυναίκες.

Τέλος οφείλω να παραδεχθώ ότι οι γιαπωνέζες που είδα κυρίως εκτός Τόκυο σε Takayama και Kyoto ήταν απίστευτες! Κοντούλες μεν αλλά με πρόσωπα.... τι πρόσωπα... υπήρχαν φορές όπου ο Κώστας με τράβαγε απ' το μανίκι για να ξεκολλήσω

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Σιγά μωρέ...στο γυμναστήριο μου ήθρε η zmaria και μας έβγαλε μια φωτό να μας έχει!! :haha::haha::haha:
:haha::haha: ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ ρε Αντώνη και πληροφορείς σωστά τον κόσμο!! Όσο για τις Τσέχες πλάκα μου κάνεις. Είχα ακούσει ότι είναι ωραίες κι όταν πήγα πραγματικά τις έψαχνα. Και δεν μιλάμε παιδιά να βλέπουμε ωραίο κόσμο το βράδυ στα κλαμπάκια κτλ. Όμορφος λαός είναι αυτός που όλη την ημέρα και παντού (στα καταστήματα, στις τράπεζες, στον δρόμο, στα παγκάκια κτλ) θα πετύχεις κάποιον ωραίο ή ωραία.

Piccolo Mondo: dream Italian soccer team! Τι να λέμε τώρα!!!

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Τι ειναι παλι τουτα?? Που τα βρισκετε αυτα βρε κοριτσια κ πως τα πετατε ετσι??
βρε κορίτσια πραγματικά σας αρέσουν ετούτοι εδώ που είναι σαν πλαστικές κούκλες?

δεν ξέρω, έχω κάπως περίεργα γούστα (π.χ. στους άντρες δεν μου αρέσει καθόλου το ύψος) αλλά αυτοί της φωτογραφίας στο πρόσωπο δεν έχουν τίποτα που να τραβά την προσοχή να κοιτάξεις

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan

Last edited by a moderator:

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Συμφωνώ για τις Ιρανές και να προσθέσω τις Λιβανέζες.
(αυτή η άποψη βέβαια χωρίς να τις έχω δει στο δρόμο και μόνο έτσι βγάζεις συμπέρασμα για την ομορφιά ενός λαού)

piccolo_mondo

Member
βρε κορίτσια πραγματικά σας αρέσουν ετούτοι εδώ που είναι σαν πλαστικές κούκλες?

δεν ξέρω, έχω κάπως περίεργα γούστα (π.χ. στους άντρες δεν μου αρέσει καθόλου το ύψος) αλλά αυτοί της φωτογραφίας στο πρόσωπο δεν έχουν τίποτα που να τραβά την προσοχή να κοιτάξεις
Σοβαρα? Δεν το ειδα το προσωπο να σου πω την αληθεια! :D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

κοίτα κι εμένα δεν μ αρέσει να είναι κάποιος σαν να περνάει όλη μέρα στο γυμναστήριο (άσε που αυτό θα κάνει κιόλας και άσε που θα τρέμει μόλις δει μια πατάτα τηγανητή) αλλά δεν μπορείς να πεις, η εικόνα είναι ονειρική!
Εμένα πάλι με χαλάει το μη ύψος :rolleyes:. Δεν έχουν κάτι στο πρόσωπο που να σου τραβάει την προσοχή? Για ξανακοίτα (μήπως έχες χαζέψει και κοιτάς αλλού?:bleh:)

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Τέλος οφείλω να παραδεχθώ ότι οι γιαπωνέζες που είδα κυρίως εκτός Τόκυο σε Takayama και Kyoto ήταν απίστευτες! Κοντούλες μεν αλλά με πρόσωπα.... τι πρόσωπα... υπήρχαν φορές όπου ο Κώστας με τράβαγε απ' το μανίκι για να ξεκολλήσω
Μια μέρα ήμασταν σε ένα mall στο Τόκυο από αυτά που δεν έχουν πολλούς ορόφους αλλά είναι απλά πολύ απλωμένα και στη μέση έχουν και έναν ανοιχτό χώρο με συντριβάνια κλπ. Οι άλλοι της παρέας είχαν πάει σε ένα κομιξάδικο κι εγώ έψαχνα τις τουαλέτες και έπεσα πάνω σε φωτογράφηση μοντέλου στα συντριβάνια. Η κοπέλα ήταν ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ! Ακόμα τη θυμάμαι :shock::shock:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios