taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Τι να σου πω... Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα...Αλλα σαν αυτα της ΝΥ που-θε-να !! Συμφωνεις?
Τι να σου πω... Δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα...Αλλα σαν αυτα της ΝΥ που-θε-να !! Συμφωνεις?
Δηλαδη εσενα σου αρεσει μπριγιαντινη στο μαλλι και χοντρη ,χρυση αλυσιδα στο λαιμο ??Εγω εχω μονο ευρωπαικη εμπειρια κ με απογοητευσε η Ισπανια, απο την οποια ειχα υψηλες προσδοκιες.. οποτε η πρωτια των καλυτερων αρσενικων τουμπανων (!!) θα παει στην νοτια Ιταλια (νοτια ξαναλεω!) κ η δευτερη θεση στην Ελλαδα κυριοι!!!
οι παντρεμενες δεν κοιτάνε και δεν έχουν άποψη .... Χαχαχχα στην πλατεία στο ναό του Αγίου Στεφανου ...εχω τα δωσω συγχαρητηρια στη φιλη μου την Ευαγγελια, που με τα ποστ της ανεβαζει πολύ το επίπεδο του συγκεκριμένου θρεντ! αληθεια τα τούμπανα που σε ενδιαφέρουν στη Βουδαπέστη που τα είδες?
ο σταρ της φωτο στο βαθος πάντως, Pierfancesco Favino, είναι ρωμαίος..Δηλαδη εσενα σου αρεσει μπριγιαντινη στο μαλλι και χοντρη ,χρυση αλυσιδα στο λαιμο ??
Ε οχι και οι musclemaries της Chelsea ωραίοι...Με την ευρεια εννοια: ωραιοι αντρες=παλι ΝΥ και Γερμανια-Ολλανδια.