• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια χώρα είδε ο καθένας μας τα ωραιότερα "τούμπανα"?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Δυστυχώς δεν έχω άποψη πάνω στη συζήτηση καθότι αταξίδευτη ακόμα!
Μου αρέσει πολύ το θέμα, ειδικά όταν υπάρχει και φωτογραφικό υλικό, όπως του Kalspiros!
H Ελλάδα πάντως πάσχει από τούμπανα.

piccolo_mondo

Member
Εγω εχω μονο ευρωπαικη εμπειρια κ με απογοητευσε η Ισπανια, απο την οποια ειχα υψηλες προσδοκιες.. οποτε η πρωτια των καλυτερων αρσενικων τουμπανων (!!) θα παει στην νοτια Ιταλια (νοτια ξαναλεω!) :D κ η δευτερη θεση στην Ελλαδα κυριοι!!! :clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εγω εχω μονο ευρωπαικη εμπειρια κ με απογοητευσε η Ισπανια, απο την οποια ειχα υψηλες προσδοκιες.. οποτε η πρωτια των καλυτερων αρσενικων τουμπανων (!!) θα παει στην νοτια Ιταλια (νοτια ξαναλεω!) :D κ η δευτερη θεση στην Ελλαδα κυριοι!!! :clap:
Δηλαδη εσενα σου αρεσει μπριγιαντινη στο μαλλι και χοντρη ,χρυση αλυσιδα στο λαιμο ??

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
εχω τα δωσω συγχαρητηρια στη φιλη μου την Ευαγγελια, που με τα ποστ της ανεβαζει πολύ το επίπεδο του συγκεκριμένου θρεντ! αληθεια τα τούμπανα που σε ενδιαφέρουν στη Βουδαπέστη που τα είδες?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εχω τα δωσω συγχαρητηρια στη φιλη μου την Ευαγγελια, που με τα ποστ της ανεβαζει πολύ το επίπεδο του συγκεκριμένου θρεντ! αληθεια τα τούμπανα που σε ενδιαφέρουν στη Βουδαπέστη που τα είδες?
οι παντρεμενες δεν κοιτάνε και δεν έχουν άποψη .... Χαχαχχα στην πλατεία στο ναό του Αγίου Στεφανου ...:bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αντε βρε παιδια μας μπερδεψε ο τιτλος !Τουμπανα θεωρουμε τους φουσκωτους -κορμαρες αντρες και γυναικες .Με αυτη τη "στενη" εννοια ΝΥ και παλι ΝΥ.
Μαυροι-μαυρες κορμια θεικα.
Με την ευρεια εννοια: ωραιοι αντρες=παλι ΝΥ και Γερμανια-Ολλανδια.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ασχολίαστο ..... Αυτό είναι τούμπανο προς αποφυγήν :haha: Στο πόστ του Samion αναφέρομαι

varioAthens

Member
Πάντως, παρόλο που δεν έχω πάει Γερμανία και Ολλανδία, η αλήθεια είναι ότι στο Λονδίνο έχω δεί ωραίους Γερμανούς και Ολλανδούς... μπράβο Κλεο για την επισήμανση...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ιταλοί και πάλι Ιταλοί. Μετά οι Ισπανοί και γενικότερα όσοι εκπέμπουν αυτό το λατινικό παθιάρικο ταμπεραμέντο... Κι οι Έλληνες είναι όμορφοι, άλλα πράγματα τους λείπουν....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios