• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια χώρα είδε ο καθένας μας τα ωραιότερα "τούμπανα"?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ιταλοί και πάλι Ιταλοί. Μετά οι Ισπανοί και γενικότερα όσοι εκπέμπουν αυτό το λατινικό παθιάρικο ταμπεραμέντο... Κι οι Έλληνες είναι όμορφοι, άλλα πράγματα τους λείπουν....
τους λείπει η ευγένεια , το χιούμορ και η ευστροφια( πολύ σημαντικά συστατικά ):p

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Δεν είναι του στυλ μου -.-

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Α γεια σου! Έχεις πιάσει το νόημα!

(Πεθαίνω για την λέξη συστατικά :haha:)
Θα συμφωνησω ...ασχετως ομως αυτων και μιλωντας αυστηρα για εμφανιση ...εχω δει κατι κομματια και στην Ελλαδα !!!!
Να παινεψουμε και τους δικους μας (τους ξεχασα πριν)
Και απο τουμπανα ..ας ειναι καλα και το γυμναστηριο..παει το οφθαλμολουτρο συννεφο.:haha:

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Στις ΗΠΑ (συγκεκριμένα στη ΝΥ) είδα πραγματικά γυναίκες που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου, να πηγαίνουν π.χ. βόλτα το σκύλο με ψηλοτάκουνο, θεόστενο πουκάμισο ανοιχτό στο ντεκολτέ και σούπερ μίνι φούστα και το πιο αστείο; Να μη τις προσέχει ιδιαίτερα κανείς :haha: Πάντως εκεί και οι άνδρες πρόσεχαν συνήθως πολύ την εμφάνισή τους, ειδικά οι κάτω των 30. Και μιας και η πόλη είναι τόσο πολυπολιτισμική, βλέπει κανείς πανέμορφους ανθρώπους κάθε χρώματος, φυλής κλπ. Εξάλλου οι μιγάδες φημίζονται για την ομορφιά τους.

Αν το δούμε από άποψη elegant ομορφιάς, στην Εσθονία και τη Φινλανδία είδα πολύ ωραίες γυναίκες, εύθραυστα ωραίες και με πολύ ωραίο ντύσιμο, καθόλου δεύτερες ή επιτηδευμένες.

Στην Ουκρανία συνάντησα τα άκρα: πολύ όμορφες και πολύ άσχημες γυναίκες. Αλλά οι περισσότερες όμορφες ήταν ειλικρινά ασύλληπτες...

Γενικά πρέπει να πω ότι μιας και τα Βαλκάνια είναι ο χώρος ειδίκευσής μου, οι Βαλκανικοί λαοί γενικά δεν έχουν σε σύγκριση με άλλους λαούς να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο σε θέματα εμφάνισης. Ωστόσο έχουν άλλη γοητεία, που πηγάζει κυρίως από το ότι έχουν τσαγανό, είναι γλεντζέδες και μιλάνε πιο εύκολα. Νομίζω ότι γενικά αυτό εξισορροπεί την κατάσταση αρκετά. Φυσικά υπάρχουν και όμορφα δείγματα, αλλά γενικά τα ψάχνεις λίγο με το μεγενθυντικό φακό :haha:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
μα δεν ήταν για σένα φυσικά, γενικά το είπα. οι ιταλόφιλοι εξάλλου είναι κυρίαρχοι εδώ κ αργά ή γρήγορα θα ζητούσε καποιος το νουμερό του..:)
Sorry κι όλας απ τους Ιταλούς αυτόν βρήκες να μας δείξεις?Έχουμε και πολύ καλύτερα παραδείγματα νομίζω...:cool:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Sorry κι όλας απ τους Ιταλούς αυτόν βρήκες να μας δείξεις?Έχουμε και πολύ καλύτερα παραδείγματα νομίζω...:cool:
αγαπητή μου δεν σας εδειξα κάποιον απλα σχολίασα τη φωτο που έβαλε η εβανζελί. τώρα σας δείχνω τον πιο ωραίο ιταλό σήμερα. Gabriel Garko.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios