Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
περί ορέξεως..Ασχολίαστο ..... Αυτό είναι τούμπανο προς αποφυγήν Στο πόστ του Samion αναφέρομαι
περί ορέξεως..Ασχολίαστο ..... Αυτό είναι τούμπανο προς αποφυγήν Στο πόστ του Samion αναφέρομαι
τους λείπει η ευγένεια , το χιούμορ και η ευστροφια( πολύ σημαντικά συστατικά )Ιταλοί και πάλι Ιταλοί. Μετά οι Ισπανοί και γενικότερα όσοι εκπέμπουν αυτό το λατινικό παθιάρικο ταμπεραμέντο... Κι οι Έλληνες είναι όμορφοι, άλλα πράγματα τους λείπουν....
Ποιος είναι αυτός?περί ορέξεως..
βλ. ποστ ν.19. τηλέφωνο δεν έχω.Ποιος είναι αυτός?
μα δεν ήταν για σένα φυσικά, γενικά το είπα. οι ιταλόφιλοι εξάλλου είναι κυρίαρχοι εδώ κ αργά ή γρήγορα θα ζητούσε καποιος το νουμερό του..Δεν είναι του στυλ μου -.-
τους λείπει η ευγένεια , το χιούμορ και η ευστροφια( πολύ σημαντικά συστατικά )
Θα συμφωνησω ...ασχετως ομως αυτων και μιλωντας αυστηρα για εμφανιση ...εχω δει κατι κομματια και στην Ελλαδα !!!!Α γεια σου! Έχεις πιάσει το νόημα!
(Πεθαίνω για την λέξη συστατικά )
Sorry κι όλας απ τους Ιταλούς αυτόν βρήκες να μας δείξεις?Έχουμε και πολύ καλύτερα παραδείγματα νομίζω...μα δεν ήταν για σένα φυσικά, γενικά το είπα. οι ιταλόφιλοι εξάλλου είναι κυρίαρχοι εδώ κ αργά ή γρήγορα θα ζητούσε καποιος το νουμερό του..
αγαπητή μου δεν σας εδειξα κάποιον απλα σχολίασα τη φωτο που έβαλε η εβανζελί. τώρα σας δείχνω τον πιο ωραίο ιταλό σήμερα. Gabriel Garko.Sorry κι όλας απ τους Ιταλούς αυτόν βρήκες να μας δείξεις?Έχουμε και πολύ καλύτερα παραδείγματα νομίζω...