Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Όπως λέει και μια δημοκρατική ψυχή εδώ μέσα: "άμα είσαι άσχετος να μη μιλάς": τα σκυλιά τους είναι πανέμορφα.Και ο απόλυτος πάτος. Τουρκία. Σε άντρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά...
Σε γενικές γραμμές πάντως, έχει να κάνει και με τα γούστα του καθενός. Ας πούμε, εμένα αν δεν έχει 2-3 φυλές αναμεμειγμένες το DNA, δεν με τραβάει τόσο. Και αντικειμενικά, στην Κούβα, τον Παναμά, την Κολομβία κλπ η μίξη είναι πολύ πιο έντονη από αλλού. Μια πρώην ας πούμε ήταν Περουβιανή με Κινέζο μπαμπά και λατίνα μαμά. Όσο όμορφη και να είναι ακόμη και η πιο όμορφη Ιταλίδα, ούτε τα μάτια της θα έχει, ούτε τις χειλάρες της, ούτε το χρώμα του δέρματος (ο μπαμπάς ήταν στο χρώμα σαν Φιλιππινέζος), διότι απλά τέτοια χαρακτηριστικά δεν έχουν, είναι...μονογονιδιακές. Η πρώην μου η Παναμέζα είχε από τους 8 παπούδες 2 φυλές Ινδιάνων (εκ των ομοίων η μία η πανέμορφοι Εμπερέ), Κινέζο, Ινδό, 2 Ισπανούς και 2 μιγάδες...
Επίσης, στην Ελλάδα κυκλοφορούν μιλιούνια γυναίκες που μοιάζουν πολύ με (τις πανέμορφες, συμφωνώ, Ιταλίδες), οπότε τα χαρακτηριστικά των Ιταλίδων τα έχουμε συνηθίσει λίγο-πολύ, δεν είναι η εξωτική ομορφιά που σε θαμπώνει (για μένα μιλάω). Πανέμορφες γυναίκες με την έννοια της Μεσογειακής ομορφιάς εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από το δημοτικό.
Κούκλες ναι, φωνάρες όχι.
Για την ξανθιά φυλή, οι Σλάβες γενικώς έχουν κάτι το μη θηλυκό που με απωθεί (γενικώς μιλάω, υπάρχουν τρανταχτές εξαιρέσεις). Δεν ξέρω αν είναι το ύψος, η νταρντανοκατάσταση ή το ότι περπατάνε σα να πηγαίνουν στη μάχη του Στάλινγκραντ. Όποιος έχει δει γυναίκες από την Καραϊβική να περπατούν (και όχι μόνο... και να χορεύουν και να ντύνονται και να γδύνονται), με νιώθει...
Είναι και το πόσο πιο ανοιχτές είναι οι γυναίκες εκεί, όπου το one-night stand είναι καθημερινότητα, ιδίως από την πλευρά της γυναίκας. Με φίλες που βγαίνουμε, συχνά λένε "καλά, εχθές χτύπησα έναν μουλάτο...άλλο πράγμα, βόγγαγα όλο το βράδυ, με έσκισε ο τύπος", που στην Ευρώπη είναι πολύ πιο ασυνήθιστο. Π.χ αν ένας Έλληνας πει σε μια παρέα (όχι αντροπαρέα, γενικώς εννοώ) "πήρα 10 γκόμενες φέτος το καλοκαίρι" είναι μάγκας. Αν μια γυναίκα πει το αντίστοιχο, είναι πορνίδιο. Και όλο αυτό το συντηρητικο-χριστιανο-ψευτο-πουριτανο-μουροχαβλο-ανοργασμικο κόμπλεξ, "βγαίνει" από το περπάτημα μέχρι την έκφραση του προσώπου, όπως βγαίνει και η λατίνικη "αλητεία" και η επίδραση στο σεξ απίλ είναι τεράστια.
Τώρα, αν επικεντρώσουμε στον όρο "τούμπανο" όπως εννοείται υπό την ερμηνεία των ανηφορικών οπισθίων και των πλουσίων μπούστων, τα λεφτά μου πάνε πάλι στην Κούβα και τη Δομ.Δημ. Και γαζέλα και ηφαίστειο είναι φοβερός συνδυασμός.