• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια χώρα είδε ο καθένας μας τα ωραιότερα "τούμπανα"?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και ο απόλυτος πάτος. Τουρκία. Σε άντρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά...
Όπως λέει και μια δημοκρατική ψυχή εδώ μέσα: "άμα είσαι άσχετος να μη μιλάς": τα σκυλιά τους είναι πανέμορφα.

Σε γενικές γραμμές πάντως, έχει να κάνει και με τα γούστα του καθενός. Ας πούμε, εμένα αν δεν έχει 2-3 φυλές αναμεμειγμένες το DNA, δεν με τραβάει τόσο. Και αντικειμενικά, στην Κούβα, τον Παναμά, την Κολομβία κλπ η μίξη είναι πολύ πιο έντονη από αλλού. Μια πρώην ας πούμε ήταν Περουβιανή με Κινέζο μπαμπά και λατίνα μαμά. Όσο όμορφη και να είναι ακόμη και η πιο όμορφη Ιταλίδα, ούτε τα μάτια της θα έχει, ούτε τις χειλάρες της, ούτε το χρώμα του δέρματος (ο μπαμπάς ήταν στο χρώμα σαν Φιλιππινέζος), διότι απλά τέτοια χαρακτηριστικά δεν έχουν, είναι...μονογονιδιακές. Η πρώην μου η Παναμέζα είχε από τους 8 παπούδες 2 φυλές Ινδιάνων (εκ των ομοίων η μία η πανέμορφοι Εμπερέ), Κινέζο, Ινδό, 2 Ισπανούς και 2 μιγάδες...

Επίσης, στην Ελλάδα κυκλοφορούν μιλιούνια γυναίκες που μοιάζουν πολύ με (τις πανέμορφες, συμφωνώ, Ιταλίδες), οπότε τα χαρακτηριστικά των Ιταλίδων τα έχουμε συνηθίσει λίγο-πολύ, δεν είναι η εξωτική ομορφιά που σε θαμπώνει (για μένα μιλάω). Πανέμορφες γυναίκες με την έννοια της Μεσογειακής ομορφιάς εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από το δημοτικό.
Κούκλες ναι, φωνάρες όχι.

Για την ξανθιά φυλή, οι Σλάβες γενικώς έχουν κάτι το μη θηλυκό που με απωθεί (γενικώς μιλάω, υπάρχουν τρανταχτές εξαιρέσεις). Δεν ξέρω αν είναι το ύψος, η νταρντανοκατάσταση ή το ότι περπατάνε σα να πηγαίνουν στη μάχη του Στάλινγκραντ. Όποιος έχει δει γυναίκες από την Καραϊβική να περπατούν (και όχι μόνο... και να χορεύουν και να ντύνονται και να γδύνονται), με νιώθει...

Είναι και το πόσο πιο ανοιχτές είναι οι γυναίκες εκεί, όπου το one-night stand είναι καθημερινότητα, ιδίως από την πλευρά της γυναίκας. Με φίλες που βγαίνουμε, συχνά λένε "καλά, εχθές χτύπησα έναν μουλάτο...άλλο πράγμα, βόγγαγα όλο το βράδυ, με έσκισε ο τύπος", που στην Ευρώπη είναι πολύ πιο ασυνήθιστο. Π.χ αν ένας Έλληνας πει σε μια παρέα (όχι αντροπαρέα, γενικώς εννοώ) "πήρα 10 γκόμενες φέτος το καλοκαίρι" είναι μάγκας. Αν μια γυναίκα πει το αντίστοιχο, είναι πορνίδιο. Και όλο αυτό το συντηρητικο-χριστιανο-ψευτο-πουριτανο-μουροχαβλο-ανοργασμικο κόμπλεξ, "βγαίνει" από το περπάτημα μέχρι την έκφραση του προσώπου, όπως βγαίνει και η λατίνικη "αλητεία" και η επίδραση στο σεξ απίλ είναι τεράστια.

Τώρα, αν επικεντρώσουμε στον όρο "τούμπανο" όπως εννοείται υπό την ερμηνεία των ανηφορικών οπισθίων και των πλουσίων μπούστων, τα λεφτά μου πάνε πάλι στην Κούβα και τη Δομ.Δημ. Και γαζέλα και ηφαίστειο είναι φοβερός συνδυασμός.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
βρε κορίτσια πραγματικά σας αρέσουν ετούτοι εδώ που είναι σαν πλαστικές κούκλες?

δεν ξέρω, έχω κάπως περίεργα γούστα (π.χ. στους άντρες δεν μου αρέσει καθόλου το ύψος) αλλά αυτοί της φωτογραφίας στο πρόσωπο δεν έχουν τίποτα που να τραβά την προσοχή να κοιτάξεις

Ο Ιταλός δηλαδή εσένα σε χαλάει?:rolleyes:

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Από άτομα που έχω γνωρίσει....

Σαν γενικότερη ομορφιά...
Ισραήλ και άντρες και γυναίκες
Ιαπωνία γυναίκες
Κορέο-Αμερικανίδες (ειδικότερα αν είναι κατά το 50% και το άλλο 50% είναι κάποια άλλη φυλή)
Νότια Ινδία
Ελλάδα/Τουρκία
Αγγλία

Για καταπληκτικά σώματα...
Οποιοδήποτε gay bar του δυτικού κόσμου...

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Νenena, o ιταλός του Samion όχι
Αλλά οι άλλοι οι μαζεμένοι στο γυμναστήριο ναι

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Συμφωνώ ως προς τη μίξη των φυλών και την εξωτικότητα της ομορφιάς που δημιουργεί. Την κλασσική δυτική ομορφιά, και τη γυναικεία και την ανδρική, τη βαριέμαι, είναι μονότονη και ομοιόμορφη και δεν μου λέει κάτι.

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Συμφωνώ ως προς τη μίξη των φυλών και την εξωτικότητα της ομορφιάς που δημιουργεί. Την κλασσική δυτική ομορφιά, και τη γυναικεία και την ανδρική, τη βαριέμαι, είναι μονότονη και ομοιοόμορφη και δεν μου λέει κάτι.
Δεν βγαίνει πάντα καλό το αποτέλεσμα...Trust me, I've seen it...

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Μιλάω για όταν το αποτέλεσμα είναι καλό.
Μια όμορφη είναι Ιταλίδα, όπως λέει και ο yorgos, είναι κουκλάρα.
Μία όμορφη 'μικτή' όμως, φωνάρα.
Άλλο βρίσκω κάτι πάρα πολύ όμορφο, άλλο με θαμπώνει.

Επίσης δεν είναι μόνο η ομορφιά. Συμφωνώ και εδώ με yorgos, είναι και η κίνηση. Στο περπάτημα, στο γδύσιμο, παντού.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και βιάσου, γιατί υπάρχει και μια λυσσάρα ονόματι Χιονάτη...

(τι έγινε dim kyr, βγάλαμε από την υπογραφή μας τις απειλές; να κυκλοφορώ ήσυχος; )

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Μπα, αυτή διάλεξε τον macho μελαχρινό ψηλό πρίγκιπα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com