• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια χώρα είδε ο καθένας μας τα ωραιότερα "τούμπανα"?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

_antonis_

Member
:haha::haha: ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ ρε Αντώνη και πληροφορείς σωστά τον κόσμο!! Όσο για τις Τσέχες πλάκα μου κάνεις. Είχα ακούσει ότι είναι ωραίες κι όταν πήγα πραγματικά τις έψαχνα. Και δεν μιλάμε παιδιά να βλέπουμε ωραίο κόσμο το βράδυ στα κλαμπάκια κτλ. Όμορφος λαός είναι αυτός που όλη την ημέρα και παντού (στα καταστήματα, στις τράπεζες, στον δρόμο, στα παγκάκια κτλ) θα πετύχεις κάποιον ωραίο ή ωραία.

Piccolo Mondo: dream Italian soccer team! Τι να λέμε τώρα!!!
Σκέτη παραπληροφόρηση, άκου soccer team!!! :haha::haha:

Ε, αυτό είπα, ότι με την παρέα που είχα, έφαγα αρκετά βράδυα σε club. Όμως πραγματικά και στο μετρό και σε μαγαζιά είχε ωραίες γυναίκες. Αλλά πιστεύω ότι η άποψή μου βασίζεται περισσότερο στον νυχτερινό τομέα...Δεν είδα στα μουσεία κάποια που να τη θυμάμαι ακόμα........

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Συμφωνώ ως προς τη μίξη των φυλών και την εξωτικότητα της ομορφιάς που δημιουργεί. Την κλασσική δυτική ομορφιά, και τη γυναικεία και την ανδρική, τη βαριέμαι, είναι μονότονη και ομοιόμορφη και δεν μου λέει κάτι.
Εδώ συμφωνούμε. Όχι ότι η δυτική ομορφιά είναι απαραίτητα βαρετή, αλλά να πως να το κάνουμε, όταν αναμειχθούν πολλές φυλές μπορεί να δημιουργηθεί κάτι πολύ ξεχωριστό. Κι έχει να κάνει πολύ με την σεξουαλικότητα που βγάζει ο κάθε άνθρωπος ε κι εκεί στην Λατινική Αμερική είναι διάχυτη. Σε άντρες και γυναίκες, ειδικά σε γυναίκες.

Γιώργο καλά τα λες αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με το γούστο του καθενός, έχει να κάνει και με τις ευκαιρίες που έχει ο καθένας να δει όσο πιο εξωτικές κι αναμειγμένων φυλών φάτσες γίνεται. Κι εσύ δόξα τω Θεό δεν έχεις παράπονο.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Εντάξει, όσοι έχουν ταξιδέψει και περισσότερο έχουν και μια πιο σφαιρική εικόνα και περισσότερες...επιλογές π.χ, έτσι και ο Γιώργος έχει να επιλέξει ας πούμε από διάφορα μήκη και πλάτη της γης..
Ο ομορφότερος άνδρας που είδα -στο δρόμο όπως σωστά γράφετε- ήταν στη Ρώμη και ήταν ...Κουβανός! :haha:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Χωρίς να έχω κανένα σκοπό να απαντήσω σε παραπέρα σχόλια, οι ομορφότερες γυναίκες (οι δικές μας του forum πάντοτε εξαιρούνται από κάθε σύγκριση, ε?):
1. Λεττονία
2. Κροατία (Ζαγρεμπ)
3. Σλοβακία

Καλές και κάποιες Γιαπωνέζες, και κάποιες Βραζιλιάνες, αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο μέσος όρος στις χώρες αυτές δε δικαιολογεί θέση στη λίστα...
Πιο καλοντυμένες/σικάτες οι ΝεοΥορκέζες, πιο εντυπωσιακές (η επιστήμη κάνει θαύματα) στη Νότια Καλιφόρνια...

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Ξέχασα Νότια Αφρική...ίσως ότι καλύτερο έχω δεί.

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Εκτός των Ελλήνων τον ωραιότερο, άντρα τον είδα στην Πάρο πριν χρόνια στην Νάουσα και ήταν Ιταλός ακόμα τον θυμάμαι ΘΕΟΣ, 20χρονος,μελαχροινός με πράσινα μάτια, απίστευτο ντύσιμο ,και έγινα και ρεζίλι, είχα θαμπωθεί τόσο πολύ, που περπατούσα και τον κοιτούσα χωρίς να βλέπω που πηγαινα και σκόνταψα σε έναν στύλο και χτύπησα στο πρόσωπο, δεν το συζητώ οι 2 φίλες μου έκλαιγαν από γέλια

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Το απίστευτο ντύσιμο πού ακριβώς παίζει ρόλο στην ομορφιά?
(καλοντυμένοι άντρες, πολύ αντισεξουαλικό)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εγω παλι που οταν δω κουρελιαρικο και αξουριστο κατι παθαινω...
Αυτο το ασκητικο λουκ..πολυ καλο!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το απίστευτο ντύσιμο πού ακριβώς παίζει ρόλο στην ομορφιά?
(καλοντυμένοι άντρες, πολύ αντισεξουαλικό)
Μην με δεις εσύ, θα πάθεις πλάκα και είναι κρίμα...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios