GTS
Member
αφου καμια φορα μπερδευεις ποια ειναι η κορη και ποια η μαμα
Έγραψες...
αφου καμια φορα μπερδευεις ποια ειναι η κορη και ποια η μαμα
Και δυστυχώς η εξωτερική εμφάνιση των Ιρλανδών είναι αντανάκλαση του εσωτερικού τους κόσμου.Θα συμφωνήσω. Τα ασχημότερα γυναικεία σώματα, και οι πιο κακοντυμένοι άντρες...
ακομα και στη Κουβα 50 χρονια αθεισμος δεν καταφερε να εξαλειψει τον πουριτανισμο των Καθολικων .
Βρε Glosoli εμενα ειδες.. Ηταν τοτε που ειχα παει στην Κερκυρα μαζι με τον Σακη για να γυρισουμε ενα βιντεοκλιπΕγώ την πιο ωραία γυναίκα την είχα δει παιδιά στην Αθήνα αλλά δεν ήταν Ελληνίδα...την είχα δει σε ένα ξενοδοχείο στην Κέρκυρα και μετά από πρήξιμο στο παλικάρι στη reception μου είπε πως ήταν από την Εσθονία...Βασικά ήταν σαν αυτές από τα παραμύθια.
Ο καφες κανει κακο στη σφρυγηλη επιδερμιδα μου...
Πότε θα πάμε για καφέ ?
καλως σε βρηκα !!
Ακόμη και στις δύο επαρχίες που ο κόσμος ξέρει τι είναι το Πάσχα και ποιος είναι ο Χριστός (Καμαγουέι και Σάνκτι Σπίριτους) είναι ελάχιστοι οι πουριτανοί και οι πουριτανές. Ή μου κρύβονται επιμελώς... Θα τους ξετρυπώσω, πού θα πάει.
Καλώς ήρθες.
Στη Σύρο,που Καθολικοί και Ορθόδοξοι συνυπάρχουν,οι Ορθόδοξες είναι πιο πουριτανές.παντως αυτο με το καθολικισμο σηκωνει μεγαλη κουβεντα ...
Αλλος με προσωπική εμπειρια να καταθεσει ;
Και μετα λετε τις γυναικες κακογουστες που θελουν αντρες σα να ειναι βγαλμενοι απο περιοδικα. συμφωνω με αυτο κι εμενα δε μ'αρεσει αλλα το παραπανω "τουμπανο" εχει ωραιο προσωπο δε λεω αλλα με τοση σιλικονη ειναι στη κυριολρξια τουμπανο ρε παιδια, φουσκωμενο. Νομιζω τα αληθινα ειναι καλυτερα.Mιας και είπες Νορβηγία και το αρχικό θέμα ήταν για τούμπανα, ορίστε ένα νορβηγικό τούμπανο:
Rebecca Tysnes - Αναζήτηση Google