• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια χώρα είδε ο καθένας μας τα ωραιότερα "τούμπανα"?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Θα συμφωνήσω. Τα ασχημότερα γυναικεία σώματα, και οι πιο κακοντυμένοι άντρες...
Και δυστυχώς η εξωτερική εμφάνιση των Ιρλανδών είναι αντανάκλαση του εσωτερικού τους κόσμου.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
τα καλιτερα στη Κεντρική και Νοτια αμερικη οπου υπαρχει μιξη με μαυρους
αλλά δυστυχως μόνο στο μάτι , ακομα και στη Κουβα 50 χρονια αθεισμος δεν καταφερε να εξαλειψει τον πουριτανισμο των Καθολικων . Το χειροτερο μου , πουριτανος εραστης με τυψεις οτι θα καει στη Κολαση μετα τη πραξη αν χαλαρωσει και την απολαυσει .....
τα ίδια δυστυχως και στην Αμερικη με καθολικους , ωραιοι αντρες αλλά ενοχικοί.

για μάτι και καλο κρεβατι
Ελλαδα
Ισραηλ
Σερβία

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ακομα και στη Κουβα 50 χρονια αθεισμος δεν καταφερε να εξαλειψει τον πουριτανισμο των Καθολικων .
:shock::shock::shock:
Ακόμη και στις δύο επαρχίες που ο κόσμος ξέρει τι είναι το Πάσχα και ποιος είναι ο Χριστός (Καμαγουέι και Σάνκτι Σπίριτους) είναι ελάχιστοι οι πουριτανοί και οι πουριτανές. Ή μου κρύβονται επιμελώς... Θα τους ξετρυπώσω, πού θα πάει.

Καλώς ήρθες.

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ την πιο ωραία γυναίκα την είχα δει παιδιά στην Αθήνα αλλά δεν ήταν Ελληνίδα...την είχα δει σε ένα ξενοδοχείο στην Κέρκυρα και μετά από πρήξιμο στο παλικάρι στη reception μου είπε πως ήταν από την Εσθονία...Βασικά ήταν σαν αυτές από τα παραμύθια.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εγώ την πιο ωραία γυναίκα την είχα δει παιδιά στην Αθήνα αλλά δεν ήταν Ελληνίδα...την είχα δει σε ένα ξενοδοχείο στην Κέρκυρα και μετά από πρήξιμο στο παλικάρι στη reception μου είπε πως ήταν από την Εσθονία...Βασικά ήταν σαν αυτές από τα παραμύθια.
Βρε Glosoli εμενα ειδες.. Ηταν τοτε που ειχα παει στην Κερκυρα μαζι με τον Σακη για να γυρισουμε ενα βιντεοκλιπ:bleh:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
:shock::shock::shock:
Ακόμη και στις δύο επαρχίες που ο κόσμος ξέρει τι είναι το Πάσχα και ποιος είναι ο Χριστός (Καμαγουέι και Σάνκτι Σπίριτους) είναι ελάχιστοι οι πουριτανοί και οι πουριτανές. Ή μου κρύβονται επιμελώς... Θα τους ξετρυπώσω, πού θα πάει.

Καλώς ήρθες.
καλως σε βρηκα !!
Οι αναλυσεις σου στο τοπικ με ξετρελεναν , ολες σωστες !!

Jorge αργα με ειδοποιησες για το Σανκτι Σπιριτους !!
Φτου γκαντεμια !! Εκει βρηκα να πεσω ;

μιλαω παντα για αντρες γιατι οι Κουβανες απο οσο ακουω ειναι φωτιά και λαυρα !!

παντως αυτο με το καθολικισμο σηκωνει μεγαλη κουβεντα ...
Αλλος με προσωπική εμπειρια να καταθεσει ;

manelaki

Member
Mιας και είπες Νορβηγία και το αρχικό θέμα ήταν για τούμπανα, ορίστε ένα νορβηγικό τούμπανο:

Rebecca Tysnes - Αναζήτηση Google
Και μετα λετε τις γυναικες κακογουστες που θελουν αντρες σα να ειναι βγαλμενοι απο περιοδικα. συμφωνω με αυτο κι εμενα δε μ'αρεσει αλλα το παραπανω "τουμπανο" εχει ωραιο προσωπο δε λεω αλλα με τοση σιλικονη ειναι στη κυριολρξια τουμπανο ρε παιδια, φουσκωμενο. Νομιζω τα αληθινα ειναι καλυτερα. :bleh:
ειστε ολιγον κακογουστοι κι εσεις...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Jorge αργα με ειδοποιησες για το Σανκτι Σπιριτους !!
Φτου γκαντεμια !! Εκει βρηκα να πεσω ;

Αφού κάνει μπαμ ρε Κική, αυτές οι δυο πόλεις έχουν πιο πολλές εκκλησίες από όλη την υπόλοιπη Κούβα μαζί (που λέει ο λόγος).Ενώ ολόκληρη Αβάνα πόσες έχει;
Τέλος πάντων, ο φίλος σου ο Ολιάντα έχασε στη Λίμα, αλλά κέρδισε στο σύνολο. Δεύτερος γύρος με την κόρη του απατεώνα λοιπόν, την οποία θα στηρίξει ο άλλος αρχιαπατεώνας, ο PPK, η χαρά του ΔΝΤ, του Μπους (τον χρηματοδοτούσε επί χρόνια ο PKK) και της αρπαχτής (ως Υπ. Οικονομικών ιδιωτικοποιούσε εταιρείες και τις αγόραζε ο ΄διος).
Ο Τολέδο μάλλον θα στηρίξει Ολιάντα, αλλά αναμένεται τρελή μάχη. Στα τρία βίντεο που τον είδα τον Ολιάντα, τον είδα πολυ πιο ώριμο και συγκροτημένο, αλλά είμαι σίγουος πως τις πατατες δε θα τις απέφυγε, άλλωστε για περουβιάνικες εκλογές μιλάμε.
Να υποθέσω πως το ΠΕρού είναι ό,τι εντυπωσιακότερο έχεις δει;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος