• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια χώρα είδε ο καθένας μας τα ωραιότερα "τούμπανα"?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
ρε παιδια μηπως να παμε σε αλλο τοπικ για να σας αφησουμε μονους σας??:haha:
Η ατμοσφαιρα εχει αρχισει και γινεται πολυ ερωτικη:cool::cool:
Tι έγινε ρε παιδιά??? Μερικές ώρες έλειψα κι έγινε "ροζ" το τόπικ???

Ας επιστρέψουμε στο τόπικ λοιπόν. Ορμώμενος από την παρατήρηση του babaduma, σε ποια χώρα έχετε δει τα πιο καλοδιατηρημένα άτομα μιας κάποιας ηλικίας;

Τα λεφτά μου πάνε στη Νορβηγία. Δεν ξέρω τι τρώνε αλλά δεν έχω δει μια γιαγιά χοντρή, με ρυτίδες ή καμπούρα.
Περίμενε μερικά χρόνια που δεν θα υπάρχει σάλιο και να δείς πόσο στεγνές θα είναι και οι ελληνίδες γιαγιάδες!!!

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Ας επιστρέψουμε στο τόπικ λοιπόν. Ορμώμενος από την παρατήρηση του babaduma, σε ποια χώρα έχετε δει τα πιο καλοδιατηρημένα άτομα μιας κάποιας ηλικίας;

Τα λεφτά μου πάνε στη Νορβηγία. Δεν ξέρω τι τρώνε αλλά δεν έχω δει μια γιαγιά χοντρή, με ρυτίδες ή καμπούρα.
Δεν έχει να κάνει τόσο πολύ κατά τι γνώμη μου με την χώρα αλλά με την νοοτροπία.

Στο γυμναστήριο που πάω τις καθημερινές και κατά ένα περίεργο τρόπο το 90% είναι Άγγλοι δικηγόροι και δικαστές (straight) οι περισσότεροι και στα 60+ είναι πολύ καλά διατηρημένοι. Σε αυτό που πάω τα Σαβ/κύριακα οι άνω των 50 είναι σχεδόν πάντα gay άλλα διαφορετικό build από τους άλλους (έμφαση σε όγκο και όχι σε συμμετρία).

Μην ξεχνάμε και το πόσο συνδεδεμένη είναι η σωματική υγεία και το εισόδημα. Πιο σημαντική σχέση απο το χώρα-κορμί.

Γενικότερα όμως θεωρώ ότι οι Αμερικανοί μικρο δείχνουν, απλά είναι των άκρων. 'Η πολύ fit ή τεράστιοι...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
και μιλαμε παντα για το τι κυκλοφορει στον δρομοολη την μερα,οχι το να πηγαινεις το βραδυ στα μπαρακια .. εκει ειναι και λιγο σκοταδι και μπορει να παρερμηνευτουν πολλα ;) ;)

Κορυφαία ατάκα...

amsterdam

Member
Ένα μικρό σχόλιο....ο πονηρός που άνοιξε το θέμα ψεύδεται ασύστολα.Το μεγαλύτερο τούμπανο το γνώρισε στο Βέλγιο.Στην Πολωνία ήταν τουμπανάκι,και μάλιστα όχι γηγενές....

Υ.Γ.Το σχόλιο γίνεται για κάποιες κυρίες που καίγονται για "άπλυτα"...;)
Για την αποκατάσταση της τάξης,όντως το μεγαλύτερο τούμπανο το είδα στο Βέλγιο (θεά η μελαχρινή!!!!),αλλά τα περισσότερα καλλίγραμμα κορμιά παίζανε στην Πολωνία,άσχετα αν η καρδούλα μου σκίρτησε για ένα αγγελάκι από τη Λευκορωσία....

Εσύ γιατί δεν μας γράφεις για τις δικές σου εμπειρίες??

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ωχ ωχ ωχ το βλεπω εγω να ανοιγει νεο τοπικ ..καυτο !!!
"Εμπειριες (you know...;))απο τα ταξιδια μας"
(Μεχρι να μας πεταξουν εξω βεβαιως βεβαιως...:rolleyes:)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ένα μικρό σχόλιο....ο πονηρός που άνοιξε το θέμα ψεύδεται ασύστολα.Το μεγαλύτερο τούμπανο το γνώρισε στο Βέλγιο.Στην Πολωνία ήταν τουμπανάκι,και μάλιστα όχι γηγενές....

Υ.Γ.Το σχόλιο γίνεται για κάποιες κυρίες που καίγονται για "άπλυτα"...;)

Τώρα μιλάς σωστά!!! Τα άπλυτα για την πόλη μην ξεχάσεις..
(ε όχι και να ξεμπερδέψεις με μια ατάκα)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Για την αποκατάσταση της τάξης,όντως το μεγαλύτερο τούμπανο το είδα στο Βέλγιο (θεά η μελαχρινή!!!!),αλλά τα περισσότερα καλλίγραμμα κορμιά παίζανε στην Πολωνία,άσχετα αν η καρδούλα μου σκίρτησε για ένα αγγελάκι από τη Λευκορωσία....

Εσύ γιατί δεν μας γράφεις για τις δικές σου εμπειρίες??
Εγώ λέω να γράψεις εσύ γι αυτόν. Ένα άπλυτο δικό σου, ένα δικό του.
Δίκαια πράγματα. Και μετά πάμε ξανά. Ένα δικό σου ένα δικό του, ένα δικό σου ένα δικό του κοκ

υγ.καλά τα λέει η Κλεοπάτρα.... για να μην είμαστε κι οφ τοπικ όχι τίποτα άλλο!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κι επειδή σωστά έγινε λόγος για τις Σκανδιναβές - σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τα κορμιά- γιατί κατά πλειοψηφία τις θεωρώ παγωμένες- τόσο αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά που δεν μου αρέσουν- ένα γκρουπ Νορβηγών που πέτυχα στη Κρήτη κάποια χρόνια πριν, δεν υπήρχε ούτε μια για δείγμα γυναίκα που να μην έχει κορμάρα. Ποιά κυταρρίτιδα και ποιες ραγάδες. Τίποτα. Ετών από 20 έως και 50 τουλάχιστον.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Κι επειδή σωστά έγινε λόγος για τις Σκανδιναβές - σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τα κορμιά- γιατί κατά πλειοψηφία τις θεωρώ παγωμένες- τόσο αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά που δεν μου αρέσουν- ένα γκρουπ Νορβηγών που πέτυχα στη Κρήτη κάποια χρόνια πριν, δεν υπήρχε ούτε μια για δείγμα γυναίκα που να μην έχει κορμάρα. Ποιά κυταρρίτιδα και ποιες ραγάδες. Τίποτα. Ετών από 20 έως και 50 τουλάχιστον.
αφου καμια φορα μπερδευεις ποια ειναι η κορη και ποια η μαμα :haha::haha::haha::haha::haha:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ωχ ωχ ωχ το βλεπω εγω να ανοιγει νεο τοπικ ..καυτο !!!
"Εμπειριες (you know...;))απο τα ταξιδια μας"
(Μεχρι να μας πεταξουν εξω βεβαιως βεβαιως...:rolleyes:)
προς Def .. μηπως σε καθε τοπικ πρεπει να βαζουμε και σηματακι απο πανω;;;
Σήμανση για την TV , Σήματα - Σύμβολα :: ( τηλεόραση - ταινία - ακατάλληλο - γονική συναίνεση ) :: Asxetoπαίδεια .:: asxetos.gr ::.
:haha::bleh::haha::bleh:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
... και για να το πάμε λίγο παραπέρα, τα ασχημότερα σώματα (και πρόσωπα) μακράν, τα είδα στην Ιρλανδία (επαρχία και αστικά κέντρα).
Θα συμφωνήσω. Τα ασχημότερα γυναικεία σώματα, και οι πιο κακοντυμένοι άντρες...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia