dmdoc
Member
Μάλλον μυξοπαρθενισμός είναι αυτό.....Συνυφαινεται με την ελλειψη σεξουαλικης επιγνωσης και ενδεχομενως και την αγνοια τοσο του σωματος οσο και των αναγκων του ανθρωπου.
Μάλλον μυξοπαρθενισμός είναι αυτό.....Συνυφαινεται με την ελλειψη σεξουαλικης επιγνωσης και ενδεχομενως και την αγνοια τοσο του σωματος οσο και των αναγκων του ανθρωπου.
αν τις εχει ενστερνιστει δικαιωμα του, αλλα οι πιο πολλοι/ες -θεωρω - ότι κρύβονται πίσω από το προσωπείο του πουριτανισμού, εν ολίγοις τα κάνουνε αλλλα δε τα λένε. Πιο τίμιο είναι αφού τα κάνεις , να τα παραδέχεσαι κι όλας.Θα πει ακραίος συντηρητισμός,και αν κάποιος έχει ενστερνιστεί τις αρχές του γιατί να είναι υποκριτικό;
Μάλλον μυξοπαρθενισμός είναι αυτό.....
Συμφωνήσαμε....Μιλω για παρθενοπιπιτσες .
ω ναι ! ευγε νεε μου !Συμφωνήσαμε....
Δηλαδή τι προτείνεις? Μετά την πράξη/πράξεις ρίψη φέϊγ βολάν???αν τις εχει ενστερνιστει δικαιωμα του, αλλα οι πιο πολλοι/ες -θεωρω - ότι κρύβονται πίσω από το προσωπείο του πουριτανισμού, εν ολίγοις τα κάνουνε αλλλα δε τα λένε. Πιο τίμιο είναι αφού τα κάνεις , να τα παραδέχεσαι κι όλας.
Μιλω για παρθενοπιπιτσες .
Ειναι αυτο που λεει ο λαος τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι .
ειπα προηγουμενως να το παραδεχεσαιΔηλαδή τι προτείνεις? Μετά την πράξη/πράξεις ρίψη φέϊγ βολάν???
εισαι τουμπανο !Οι από πάνω on topic παρακαλώ.....
Σεμνάααααααααααααααααααααααααααααααααεισαι τουμπανο !
Αχ εσύ,που δεν ήθελες να ανοίξεις το θέμα....Δεν είμαι οφ τόπικ κύριος... Από τα "τούμπανα" περάσαμε στο "ο κόσμος το 'χει τούμπανο"...
εισαι τουμπανο !
Εσείς οι δύο καθίστε φρόνιμα..Για όλο τον κόσμο δεν ξέρω,ο κύριος όμως σίγουρα...