• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε ποια χώρα είδε ο καθένας μας τα ωραιότερα "τούμπανα"?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Πάντως όταν ήμουν στην Αμερική θυμάμαι ότι κάναμε διαγωνισμό κ@@ου
Κι εμείς το κάναμε αυτό (πίστεψέ το) στα Τίρανα... δεν μπορούσαμε να βρούμε κακό κ@@ο άρα αναγκαστήκαμε και κατεβάσαμε τον πήχη... βρήκαμε 5-6 μέτριους

معلومات محلية، فسيجدون مقر شركتك وعنوانك وساعات العمل بل وحتى صور لواجهة محلك أو لمنتجاتك
"Τοπικές πληροφορίες, θα βρείτε την έδρα της εταιρείας, τη διεύθυνσή σας, το ωράριο εργασίας, και ακόμη και φωτογραφίες από την πρόσοψη του καταστήματός σας ή για τα προϊόντα σας":roll::roll::roll:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
τσ τσ τσ.. εγω τοσα κομπλιμεντα σου εκανα κ τιποτα :(
Μα δεν κατάλαβες ότι δείχνω ενδιαφέρον στην Hyada για να ζηλέψεις;

(Hyada μη μασάς, εσένα έχω βάλει στο μάτι)

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
:haha: Mπορεί απλά να έχεις βάλει στο μάτι και τις δυο μας!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ρε παιδια μηπως να παμε σε αλλο τοπικ για να σας αφησουμε μονους σας??:haha:
Η ατμοσφαιρα εχει αρχισει και γινεται πολυ ερωτικη:cool::cool:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ας επιστρέψουμε στο τόπικ λοιπόν. Ορμώμενος από την παρατήρηση του babaduma, σε ποια χώρα έχετε δει τα πιο καλοδιατηρημένα άτομα μιας κάποιας ηλικίας;

Τα λεφτά μου πάνε στη Νορβηγία. Δεν ξέρω τι τρώνε αλλά δεν έχω δει μια γιαγιά χοντρή, με ρυτίδες ή καμπούρα.

dmdoc

Member
Ένα μικρό σχόλιο....ο πονηρός που άνοιξε το θέμα ψεύδεται ασύστολα.Το μεγαλύτερο τούμπανο το γνώρισε στο Βέλγιο.Στην Πολωνία ήταν τουμπανάκι,και μάλιστα όχι γηγενές....

Υ.Γ.Το σχόλιο γίνεται για κάποιες κυρίες που καίγονται για "άπλυτα"...;)

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Απο τις χωρες που εχω παει με διαφορα Σερβια .... εχω και ιστορια που δεν μπορω ομως να την βγαλω στην φορα,αλλα ειναι για πολλα γελια .. μετα νουμερο δυο σλοβακια .. και μιλαμε παντα για το τι κυκλοφορει στον δρομοολη την μερα,οχι το να πηγαινεις το βραδυ στα μπαρακια .. εκει ειναι και λιγο σκοταδι και μπορει να παρερμηνευτουν πολλα ;) ;) οσο για λατινικη αμερικη εχω ακουσει τα καλυτερα,αλλα δυστυχως δεν εχω καταφερει να την επισκεφθω ακομα ...

Hyada

Member
Επόμενο Ταξίδι
Istanbul ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Ευρώπη
Απο τις χωρες που εχω παει με διαφορα Σερβια .... εχω και ιστορια που δεν μπορω ομως να την βγαλω στην φορα,αλλα ειναι για πολλα γελια ..
Για τη Σερβία μιλάς, σκωτζέζικο ντουζ μας κάνεις όμως! Mας λες καλά καλά για πικάντικη ιστορία κι ύστερα δεν μπορείς να τη βγάλεις στη φόρα:haha:
Έλα τώρα, μια οικογένεια είμαστε όλοι εδώ, άντε πήγαινε στις ταξιδιωτικές ιστορίες σε εξέλιξη!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia