tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ρε Traveller, ειπα εγω πως παρεξηγηθηκα; Ισα ισα σου ειπα να μην λυπασαι καθολου.Ρε tripakias εσύ δεν μας είπες ότι πίνεις κρασί μόνο 5-6 φορές τον χρόνο? Γιατί λοιπόν παρεξηγείσαι που σου λέω πως δεν το έχεις το θέμα?
Εγώ φίλε μου γράφω όταν ξέρω ένα θέμα, αμα δεν ξέρω κάνω την πάπια... εσύ έχεις την συνήθεια να επιμένεις σε πράγματα που δεν ξέρεις... όπως εδώ έτσι π.χ στο θέμα με την Ιταλική κουζίνα που την βρίσκεις από χάλια έως μέτρια... τι πρέπει να πω εγώ λοιπόν? να καθήσω να σου κάνω φροντιστήριο τι πρέπει να φας ή να σε πάρω από το χέρι και να σε πάω σε πέντε εστιατόρια για να σε μάθω τι να φας? ότι και να πω εσύ θα λες τα δικά σου... λέω λοιπόν ένα δεν το έχεις το θέμα και ξεμπερδεύω... πιο τίμιο μου φαίνεται...
Εσύ όμως αντί να ρωτήσεις και να μαθαίνεις ή να κάνεις τουμπεκί στο θέμα κρασι που είσαι άσχετος, μας λες φίδια για τύπους στα χωριά που βάζουν βαρελάκια για την πάρτη τους και τους φίλους τους... ε ξύδια πίνουν ρε tripakias πως να το κάνουμε... και το δράμα δεν είναι μόνο πως πίνουν ξύδια είναι πως παραμυθιάζουν άσχετους πως φτιάχνουν κρασάρες...
Δεν μπορω ομως να πω την αποψη μου για αυτα τα 4-5 κρασια που πινω καθε χρονο; Εσυ μπορεις να τα θεωρεις ξιδια, εγω στη σαλατα μου δεν τα βαζω (και ειμαι λατρης του ξιδιου).
Και για την ιταλικη κουζινα γιατι πρεπει να με πεισεις πως πρεπει να μ' αρεσει; Εμενα δεν μου αρεσει, για τους αναγνωστες του lonely planet η κουζινα της Ρωμης ειναι η δευτερη καλυτερη. Ουτε θελω να με πεισει κανενας ουτε να πεισω εγω καποιον. Γνωμη μου και γνωμη σας. Τοσο κακο ειναι να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις;
Τουμπεκι δεν κανω... με αυτη τη λογικη σε θεματα για φαγητο να γραφουν μονο επαγγελματιας γευσιγνωστες και σεφ.