Σακιδιο πλατης

jimp

Member
Μετά από πολύ έρευνα και σκέψη κρατώ επιτέλους τη τσαντούλα μου στα χέρια. Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις αλλά κατέληξα σε κάτι ντόπιο :p
Απολαύστε την, σύντομα θα περάσει και από test drive.
Επειδη τεμπελιασα και δεν ειδα το λινκ για πες μου λιγο, σαν χειραποσκευη θα την εχεις ε;

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Επειδη τεμπελιασα και δεν ειδα το λινκ για πες μου λιγο, σαν χειραποσκευη θα την εχεις ε;
Ναι καλέ μου ως χειραποσκευή θα την έχω, γιατί; :)

jimp

Member
Απλα ρωταω γιατι το δικο μου σακιδιο πλατης δεν το βλεπω καλα και μαλλον ηρθε η ωρα για αντικατασταση.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα το ποσό που θέλεις να διαθέσεις. Έψαξα και σε άλλες εταιρίες κυρίως Αγγλικές αλλά δεν μου γέμιζαν το μάτι... Αν θες πέρνα και μια βόλτα από τα Polo, από ότι είδα έχει και στα Νότια Προάστια.

jimp

Member
Ναι θα κοιταξω και εκει. Ευχαριστω παντως για το λινκ. Καλα ταξιδια και σιδερενια!

themargav

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Μετά από πολύ έρευνα και σκέψη κρατώ επιτέλους τη τσαντούλα μου στα χέρια. Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις αλλά κατέληξα σε κάτι ντόπιο :p
Απολαύστε την, σύντομα θα περάσει και από test drive.
Πρόσφατα πήρα το ίδιο σακίδιο, κυρίως για να το έχω σαν χειραποσκευή. Το έχεις χρησιμοποιήσει? Καλό είναι?

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Πρόσφατα πήρα το ίδιο σακίδιο, κυρίως για να το έχω σαν χειραποσκευή. Το έχεις χρησιμοποιήσει? Καλό είναι?
Το έχω χρησιμοποιήσει δυο φορές ως χειραποσκευή και είναι καταπληκτικό. Φαντάσου ότι το φορούσα 4 ώρες στην πλάτη μου και περπατούσα στο Λονδίνο χωρίς να δυσανασχετήσω. Μην το παραγεμίσεις, όχι επειδή δεν αντέχει, απλά για να είσαι πιο ξεκούραστη. Να ρυθμίσεις και τα λουριά στη θέση που σε βολεύει για να μην πονέσει η πλάτη σου. Καλοφόρετο και καλά ταξίδια :clap:

GStraveller

Member
Σύμφωνα με την άποψη μου ειναι το καλύτερο σακίδιο!
Εχει χώρους, καλοσχεδιασμένο για τη πλάτη-μέση, ιδανικό για πορεία! 35 +10 λίτρα
Αν δεν το παραγεμίσεις δεν υπάρχει πρόβλημα..
Στη Βαρκελώνη με Ryan είχα πρόβλημα μια φορά (είχε γεμίσει αρκετά) αλλα κατ αλλα ολα οκ!
Το συνιστώ παρά το κόστος του..

http://www.lowealpine.com/airzone-pro-35-45

lio13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Canada
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Και πόσο κόστισε για να έχουμε καλό ερώτημα; :)

muck82

New Member
ΠΑΙΔΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΑ (ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ ΚΑΜΠΙΝΑΣ 8 ΚΙΛΩΝ ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ AEGEAN AIR.ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η RYANAIR ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ 10 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΣΑΝΤΑ (ΩΜΟΥ-ΠΛΑΤΗΣ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

kabamarou

Member
Καλώς όρισες.
Χωρίς να έχω ιδέα για το θέμα βρήκα απάντηση σε μερικά δευτερόλεπτα.Εδώ υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για αυτό που ρωτάς
http://el.aegeanair.com/hrisimes-plirofories/plirofories-aposkeuon/aposkeues-sto-aeroskafos/
από ότι γράφει μόνο αν είσαι σε Διακεκριμένη Θέση (Business) δικαιούσαι κάτι τέτοιο.
Να ξέρεις ότι τα μηνύματα με κεφαλαία γράμματα απαγορεύονται σε αυτό το forum.

muck82

New Member
σ'ευχαριστω για την απαντηση και τον κοπο σου..καλως σας βρηκα! ειχα βρει και εγω το ιδιο αρθρο στο site της aegean αλλα ηθελα να πληροφορηθω και απο εδω..γιατι αλλοι μου λενε οτι γινεται και αλλοι οχι..το μονο που μπορω να κανω ειναι να παρω στην aegean και να τους ρωτησω αυτοπροσωπως..γενικα θεωρω οτι θα γινεται απο τη στιγμη που το εκανε και η ryan..αλλα αλλο να θεωρω και αλλο να ξερω σιγουρα..;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom