Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Πολύ ωραίο σακίδιο!!! Γενικά η osprey είναι λίρα εκατό!osprey farpoint 40
Πολύ ωραίο σακίδιο!!! Γενικά η osprey είναι λίρα εκατό!osprey farpoint 40
Ισχύει,με έχει καταβολέψει στα ταξίδια μου! ελαφρύ και με αρκετούς χώρους.Πολύ ωραίο σακίδιο!!! Γενικά η osprey είναι λίρα εκατό!
Έχω Osprey αλλά είναι 65άρα και καθαρά ορειβατική. Έχει βγει πολύ καλή όμως!! Για χειραποσκευή έχω Tigernu που είναι αδιάβροχη κιόλας και την παίρνω ως χειραποσκευή αντί μικρής βαλίτσας με ροδάκια.Ισχύει,με έχει καταβολέψει στα ταξίδια μου! ελαφρύ και με αρκετούς χώρους.
Το έχω κι εγώ αυτό. Αν αγοράσεις, φρόντισε να πάρεις τη νέα έκδοση (2022). Έχω την παλιά, και μολονότι καλό, έχει διάφορα θέματα που βλέπω έχουν λύσει στη νεότερη. Γενικά, από τα 6 Osprey που έχω, είναι αυτό με το οποίο είμαι συγκριτικά λιγότερο ευχαριστημένος.Εγώ αυτο που έχω και με έχει βολέψει είναι το osprey farpoint 40 το οποίο βγαίνει και σε ανδρικό και γυναικείο.(το οποίο περνάει και σαν carry on στις αεροπορικές)
Οι καθημερινές εξορμήσεις που λες είναι στη φύση, ή στα μουσεία, τα καφέ και τα εστιατόρια; Γιατί το μεγαλύτερο θέμα με τα καλά σακίδια, είναι ότι οι ιμάντες (κυρίως αυτός που πιάνεται γύρω από τη μέση σου) τα κάνουν δύσκολα στο "παρκάρισμα" ανάμεσα σε καρέκλες κλπ, όλο και κάποιος θα τα πατάει ή θα σκοντάφτει. Στο συγκεκριμένο σημείο, είναι χρήσιμο επίσης το σακίδιο να στέκεται όρθιο όταν το αφήνεις κάτω και να μη σκουπίζει το πάτωμα.τι γνώμη έχετε για το σακίδιο ?
θα το χρησιμοποιώ στις καθημερινές εξορμήσεις μου με τα απολύτως αναγκαία πράγματα και όχι ως βαλίτσα και με ενδιαφέρει να είναι αντιιδρωτικό.
Παλιότερα είχα ένα σαν αυτό της φωτό ,με κενό μεταξύ της πλάτης και του σακιδίου, αλλά έχει σαφώς λιγότερες θήκες και νομίζω είναι χειρότερο ανατομικά. Τι λέτε?
Εντωμεταξύ είχα αγοράσει από κινεζομάγαζα κάποια noname φτηνά με ωραία εμφάνιση και πολλές θήκες αλλά από ποιότητα μηδέν...ίδρωναν μέχρι και τα αυτιά μου, οπότε ας μην κάνω το ίδιο λάθος.
View attachment 438141
Αυτό δεν ισχύει σε όλα τα σακίδια αυτού του τύπου. Κάποια έχουν ιμάντες ρύθμισης. Γενικά όμως αυτά τα σακίδια δεν είναι για πόληΓενικά, υπόψη πως η ανάρτηση με το "δικτάκι" που μένει σε μικρή απόσταση από το κυρίως σακίδιο έχει το θέμα ότι κρατάει το κέντρο βάρους σου λίγο πιο πίσω, που μπορεί να είναι λίγο πρόβλημα στους ελιγμούς του περπατήματος. Προτίμησε κάτι με οριζόντιους αεραγωγούς.