• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σακιδιο πλατης

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ρίξε και μια ματιά σε αυτό.
Αν θες να σου βγάλω φωτογραφίες μου λες. Δεν το έχω ζορίσει αλλά δείχνει πολύ ποιοτικό και οι ραφές είναι πολύ καλές. Test-drive θα κάνω την επόμενη εβδομάδα.
Σε ευχαριστώ πολύ jousis, φαίνεται πολύ καλό και οικονομικό. Περιμένω να μου πεις τα αποτελέσματα του test drive.:)
Δεν μπορούσα να την επιστρέψω γιατί μου την έφερε δικό μου άτομο από Αγγλία και δεν είχα τα παραστατικά. Και γενικά δεν άξιζε τον κόπο το ποσό για να πληρώνω μεταφορικά ή να εκνευρίζομαι με mail κα τηλέφωνα.
Είδα το μοντέλο που επέλεξες. Είσαι σίγουρη ότι αντέχεις κρεμασμένα στη μια πλευρά του σώματος με λουρί 10 κιλά; Δες και άλλες εταιρείες με καλύτερες κριτικές πριν αποφασίσεις.
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες με το λουρί paefstra μου. Μπερδεύτηκα τώρα :p. Πάντως με έπεισες, θα κοιτάξω και άλλες εταιρίες. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Πάντως αν έχετε και άλλες προτάσεις, πάνω κάτω σε αυτές τις τιμές είναι ευπρόσδεκτες :)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Να κάνω μια ερώτηση : αυτα τα δυο σακιδια παραπάνω έχουν ροδάκια ; Γιατι με τόσο βάρος στη πλάτη είναι δύσκολο ...
Εδω και 3 χρονια χρησιμοποιώ αυτο ως αποσκευη καμπίνας και έχω μείνει υπερευχαριστημενη ! Έχει περάσει απο διαφορα tests , οι ραφες της είναι σφιχτες και δεν ανοίγουν με τίποτα όσο και να τη γεμισω. Την έχω πάρει σε πάνω απο 20 ταξίδια ( συνήθως μέχρι 4 ημερών )
http://m.kaboodle.com/reviews/timberland-adventure-trekker-18-wheeled-backpack
http://www.bagking.com/timberland-adventure-trekker-18-wheeled-backpack.html
aimg.tapatalk.com_d_13_09_15_hymema3a.jpg

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα δυο παραπάνω μοντέλα είναι χωρίς ροδάκια Ευαγγελία μου. Η δική σου η τσαντούλα είναι καταπληκτική. Η τιμή με προβληματίζει λιγάκι δεδομένου ότι εκτός από βαλιτσάκι καμπίνας θέλω να πάρω και μια κανονική :p. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση θα την επεξεργαστώ. :)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τα δυο παραπάνω μοντέλα είναι χωρίς ροδάκια Ευαγγελία μου. Η δική σου η τσαντούλα είναι καταπληκτική. Η τιμή με προβληματίζει λιγάκι δεδομένου ότι εκτός από βαλιτσάκι καμπίνας θέλω να πάρω και μια κανονική :p. Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση θα την επεξεργαστώ. :)
Η αλήθεια είναι ότι την πήρα απο την Αμερική πρόπερσι και την βρήκα σε πολυ καλη τιμή αν θυμάμαι καλα 90 USD .. Πάντως πραγματικά είναι σκυλί , έχω σωθεί

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Kanel28 ξέχασα να σου κάνω το review !

Την γέμισα όσο δεν πάει, χώρεσε πολλά παραπάνω από την firelite (που χαριτωμένα έσερνε η γυναίκα).

Το κακό είναι οτι είναι μεγάλη. Και επειδή της έβαλα πάρα πολλά έγινε ασήκωτη. Με το ζόρι την κουβάλαγα και είμαι και γομάρι (192). Γυναίκα μέτριου ύψους με τέτοια τσάντα θα είναι σαν χελωνονιντζάκι ! :D
Ένα δεύτερο αρνητικό είναι οτι το σχήμα δεν είναι ότι καλύτερο για τις μπαγκαζιέρες. Πιάνει αρκετό πλάτος αλλά δεν έχει ύψος με αποτέλεσμα να χώνουν κι άλλα από πάνω και αν έχεις κάτι εύθραυστο να κινδυνεύει.

Από ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική. Με τόσο βάρος, δεν άνοιξε ούτε μία ραφή.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Kanel28 ξέχασα να σου κάνω το review !

Την γέμισα όσο δεν πάει, χώρεσε πολλά παραπάνω από την firelite (που χαριτωμένα έσερνε η γυναίκα).

Το κακό είναι οτι είναι μεγάλη. Και επειδή της έβαλα πάρα πολλά έγινε ασήκωτη. Με το ζόρι την κουβάλαγα και είμαι και γομάρι (192). Γυναίκα μέτριου ύψους με τέτοια τσάντα θα είναι σαν χελωνονιντζάκι ! :D
Ένα δεύτερο αρνητικό είναι οτι το σχήμα δεν είναι ότι καλύτερο για τις μπαγκαζιέρες. Πιάνει αρκετό πλάτος αλλά δεν έχει ύψος με αποτέλεσμα να χώνουν κι άλλα από πάνω και αν έχεις κάτι εύθραυστο να κινδυνεύει.
Από ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική. Με τόσο βάρος, δεν άνοιξε ούτε μία ραφή.
Σε ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες jousis. Πολύ καλή περίπτωση η τσαντούλα σου, αλλά δεν θέλω να μοιάσω με χελωνονιτζάκι :p. Οπότε προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο ή τέτοιο.

Clemence

Member
Μου μένει μια απορία με τα σακίδια πλάτης, το χειμώνα με παλτά κλπ πώς τα φοράνε, ειδικά οι κοπέλες; Δεν έχει τύχει να δω ποτέ στο αεροδρόμιο καμιά γυναίκα με τέτοια αποσκευή!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μου μένει μια απορία με τα σακίδια πλάτης, το χειμώνα με παλτά κλπ πώς τα φοράνε, ειδικά οι κοπέλες; Δεν έχει τύχει να δω ποτέ στο αεροδρόμιο καμιά γυναίκα με τέτοια αποσκευή!
Επειδη τυχαίνει και ταξιδεύω πολυ συχνά με σακίδιο πλάτης όλα ειναι θέμα οργάνωσης. Δεν παίρνεις το περιττό και φυσικα τα διπλωνεις σωστά ..

Clemence

Member
Επειδη τυχαίνει και ταξιδεύω πολυ συχνά με σακίδιο πλάτης όλα ειναι θέμα οργάνωσης. Δεν παίρνεις το περιττό και φυσικα τα διπλωνεις σωστά ..
Μα ναι, αυτό είναι λογικό, αλλά πώς τα φοράνε πάνω από παλτά και μπουφάν αυτά τα σακίδια δεν κατάλαβα!

kabamarou

Member
Μα για ποιον λόγο να μην μπαίνει το σακίδιο πάνω από το μπουφάν; Δεν θα φορέσεις και στολή αστροναύτη :)
Εντάξει αν φοράς παλτό και από πάνω σακίδιο μπορεί να μην είσαι τόσο και μοντελάκι αλλά την δουλειά σου την κάνεις.

Last edited:

themargav

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Backpack 40-45lt περνάνε και ως χειραποσκευές στα αεροδρόμια?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom