Δηλώνω και εγώ συμμετοχή στο χειμωνιάτικο club. Τη Βουδαπέστη την επισκέφθηκα στις 8/1/2017 και φθάνοντας στις όχθες του Δούναβη κοντά στα μεσάνυχτα, το θερμόμετρο έδειχνε -14 βαθμούς και το ποτάμι ήταν σχεδόν παγωμένο. Υπάρχει και η δική μου "κατεψυγμένη" ιστορία στο φόρουμ.
Το μόνο αρνητικό στη δική μου περίπτωση ήταν το γεγονός ότι δε δούλευαν τα καραβάκια και χάσαμε τη μαγεία που θα μας πρόσφερε η πόλη, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Κατά τη δική μου γνώμη, η πόλη χρήζει πολλαπλών επισκέψεων. Και χειμώνα και άνοιξη ή καλοκαίρι.
Κοίτα να δεις! 11/1/2017 είχα πάει εγώ, αλλά πετύχαμε καλύτερες θερμοκρασίες, νομίζω και σε σένα η ελάχιστη ήταν την πρώτη μέρα! Όσο για την κρουαζιέρα, δεν νομίζω να έχασες κάτι τόσο ιδιαίτερο, εγώ δεν τρελάθηκα άλλη φορά, με καλό καιρό κιόλας. Και όντως, η πόλη χρήζει πολλαπλών επισκέψεων, σε κάθε εποχή! psilos3, με χιόνι αντί πάγου, θα την είχες ευχαριστηθεί ακόμη περισσότερο!Είναι μεγάλο το χειμωνιάτικο Fan club απ΄ότι φαίνεται.
Εμείς επισκεφτήκαμε τη Βουδαπέστη λίγες μέρες μετά, στις 20/1/2017! Δε χιόνιζε όπως στη δική σας περίπτωση δυστυχώς. Είχε απομείνει μόνο ο πάγος και το τσουχτερό κρύο.