Ουγγαρία Σαββατοκύριακο στη Βουδαπέστη, υπό, πολύ υπό το μηδέν!

silentscream

Member
Επέστρεψα γύρω στη 1, περνώντας από το New York Cafe που απείχε ούτε 300 μέτρα από το hostel, το οποίο για δεύτερη φορά θα έβλεπα δυστυχώς μόνο απ' έξω, μιας και δεν υπήρχε διαθέσιμη κράτηση στην ιστοσελίδα του για την επομένη. Εκρεμμότητες...
Αφού πίνεις Ale άρα είσαι μερακλής, τι το ήθελες το New York cafe, τουριστ τραπ είναι εντελώς, θα πληρώσεις 10 ευρώ τον καφέ και δεν θα πίνεται κιόλας. Θέλω να πω τυχερός ήσουν.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αφού πίνεις Ale άρα είσαι μερακλής, τι το ήθελες το New York cafe, τουριστ τραπ είναι εντελώς, θα πληρώσεις 10 ευρώ τον καφέ και δεν θα πίνεται κιόλας. Θέλω να πω τυχερός ήσουν.
Χαχα ένα δίκιο το χεις, η αλήθεια να λέγεται. Απλά είπα να το επιχειρήσω, «δεύτερη φορά στη Βουδαπέστη και να μην έχω μπει θα ναι κρίμα» σκέφτηκα, τι να κάνω που δε μου κάθεται με τίποτα όμως! Ίσως να ναι και για καλό όπως λες, σ΄ ευχαριστώ.

alma

Member
Διάβασα την ιστορία με αφορμή το διαγωνισμό.

Για μένα η Ουγγαρία ήταν από τα πολύ συμπαθητικά ταξίδια. Φαίνεται υπέροχη η Βουδαπέστη το χειμώνα.

Εμείς την προτιμήσαμε Άνοιξη και ήταν επίσης πανέμορφη.
Προσωπικά δεν τη χόρτασα, μάλλον φταίει που κι ο συνταξιδιώτης μου επιμένει να την βάζει στο τοπ των πρωτευουσων, πάνω από όλες...
Εμένα μου αρέσει και η επαρχία της χώρας, γραφική και ήσυχη.
Εμείς δεν είμαστε φαν των λουτρών να πω την αλήθεια, είχαν τόσο κόσμο σε όσα πήγαμε που σιχαθήκαμε κάπως να μπούμε.

Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και θα μπούμε στο μέλλον αλλά αξιζει με λουτρά ή χωρίς.

Το New York Cafe έχει φοβερό περιβάλλον, ωστόσο τα γλυκά του ήταν μέτρια.

Η εμπειρία άξιζε κυρίως για τη διακόσμηση, περιβάλλον κλπ

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Διάβασα την ιστορία με αφορμή το διαγωνισμό.
Πολύ ωραία όσα γράφεις, ελπίζω και η δική μου επόμενη (τρίτη) φορά στη Βουδαπέστη όταν θα είναι αυτή να πραγματοποιηθεί με καλύτερο καιρό, ιδανικά άνοιξη. Έχω χορτάσει κρύο στην λατρεμένη κατα τα άλλα αυτή πόλη.
Εμένα μου αρέσει και η επαρχία της χώρας, γραφική και ήσυχη.
Κι εδώ έχουν μπει κάποιες πινέζες στο χάρτη, ελπίζω να τα καταφέρω. :cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.576
Νεότερο μέλος
Dimispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα