giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Δεν υπάρχει ωραιότερη αίσθηση να είσαι σε μια πόλη το χειμώνα, να περπατάς στο κρύο και να χώνεσαι σε μαγαζάκια να φας και να πιεις και να βλέπεις έξω το χειμερινό σκηνικό. Πιστεύω πως κάποιες πόλεις είναι για όλες τις εποχές ενώ κάποιες άλλες όχι. Επειδή εγώ βλέπω φωτογραφικά ένα ταξίδι, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η εποχή. Στην Πράγα ξετρελάθηκα το Δεκέμβριο και σ'αυτό έπαιξαν ρόλο και τα ατμοσφαιρικά μαγαζιά. Μπορεί η Κρακοβία να μη με ξετρέλανε αλλά όσο σκέφτομαι που μπαίναμε σε μικρά σκοτεινά εστιατόρια και τρώγαμε τις σούπες μας, τη νοσταλγώ! Τη μικρή διάρκεια ημέρας μπορείς να την εκμεταλλευτείς με έναν καλό προγραμματισμό. Για μένα αυτό δεν ήταν πρόβλημα στα ταξίδια που έκανα το χειμώνα.
Το μοναδικό που κι εμένα με χαλάει είναι τα γυμνά δέντρα και η έλλειψη πράσινου. Η Βουδαπέστη είναι μια απίστευτη πόλη που είναι για όλες τις εποχές. Εγώ την επισκέφτηκα φθινόπωρο και την πέτυχα με ήλιο αλλά και με μουντό καιρό. Ήταν το κάτι άλλο. Αλλά και με χιόνια είναι μαγική.
Τζόνι καθυστερείς!
Το μοναδικό που κι εμένα με χαλάει είναι τα γυμνά δέντρα και η έλλειψη πράσινου. Η Βουδαπέστη είναι μια απίστευτη πόλη που είναι για όλες τις εποχές. Εγώ την επισκέφτηκα φθινόπωρο και την πέτυχα με ήλιο αλλά και με μουντό καιρό. Ήταν το κάτι άλλο. Αλλά και με χιόνια είναι μαγική.
Τζόνι καθυστερείς!