• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη-τοσκανη... για πρόταση μας κάνει;;;;;

Traveller

Member
Ομίλησα για σουίτες αγαπητή μου και μόνον γιαυτές... ήμουν ξεκάθαρος... αν αποτύχει στο ψηστήρι για την αναβάθμιση τότε να δοκιμάσει το Berchielli είπα... απλά πράγματα... σε πληροφορώ ψηστήρι όμως πέφτει και πολύ μάλιστα, ειδικά σε νεκρές περιόδους... το έχω κάνει ο ίδιος...

Για το πάρκινγκ δεν ασχολείθηκα καθόλου... δεν γνωρίζω τίποτε από τιμές... τα 45? που είπες είναι όντως ληστρική τιμή... ας δοκιμάσει λοιπόν το Berchielli ο καλός μας φίλος... καμία αντίρηση...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. λοιπόν μην κάνεις καμιά λαλακία και μείνεις σε λαϊκά ξενοδοχεία αλυσίδας γιατί σε βλέπω να τρως άκυρο... άσε τα Mercure για τον ακατανόμαστο .
2. εσύ θες κάτι ημιχλιδάτο, μην στον πιάσουνε και δεν έχεις σάλιο για τον γάμο αργότερα, ήσυχο, κεντρικό και ρομαντικούλι, στο Trastevere... η πρόταση μου λοιπόν είναι αυτή... Buonanotte Garibaldi... Buonanotte Garibaldi - luxury guest house b&b bed and breakfast Trastevere, Rome, Italy, atelier di Luisa Longo ιδιοκτησίας της φίλης μου της Λουίζας...
3. Για το φαί τώρα... λύσεις υπάρχουν πολλές αλλά Antico Arco ένα...
Antico Arco Ristorante Winebar ψηλά στο λόφο μακριά από τα κακά τα μάτια... φαγητό σικάτο και εκλεπτισμένο...
ε πας γυρεύοντας να τα ακούσεις..
1. το λαικό ξενοδοχείο που πρότεινα έχει θέα στο Κολοσαίο από το κρεβάτι σου. ξέρεις πολλά έτσι? να μην πω για την πισίνα στο centro storico που άλλοι μονο την ονειρεύονται.
2. ναι πες του να πάει σε "δήθεν σικ" B&B των 250 Ε!!!έλεος δηλαδή. ο άνθρωπος είπε το μπάτζετ πιο πάνω 80-100. άσε που απ' ότι βλέπω στο "πράσινο" το κρεβατι απέχει μερικά εκατοστά από τον τοίχο..στον πιανουν κ σε δουλεύουν δηλαδή κιόλας..άσε να μας τον πιάνουν στο Hassler όχι στα Β&Β καποιας Λουίζας.
3. άλλη πατάτα. μεταμοντέρνη φούσκα των 15 Ε το ορεκτικό..μα καλά πόσους ρωμαίους έχετε δει εκεί μέσα? σίγουρα θα ναι γεμάτο γιαπωνέζους που προσπαθούν να ζήσουν το ρωμαικό μύθο. το "σικάτο κ εκλεπτυσμένο" το μεταφράζω σε ""μικρομερίδες αδιευκρίνιστης γεύσης κ λύσσα τιμές". πηγαίνετε σε μια τρατορία για μυθικό φαί κ άσε τα "σικάτα" σε άλλους.
έτσι έτσι άκουσε τον Traveller και σίγουρα θα καταλήξεις εκεί που σου πρότεινε στο τέλος.(μεταξύ μας, η μόνη σωστή συμβουλή του)

Traveller

Member
Ο αρχιερέας της κακογουστιάς και του κιτς, ο γνωστός ακατανόμαστος ξανακτύπησε και σκόρπισε απλόχερα το γέλιο στην ομήγυρη... εμείς μιλάμε για στυλάτα b&b στο trastevere κι αυτός αντιπροτείνει παρακμιακές τρώγλες σε κακόφημες συνοικίες για να γλιτώσει κάποιος ψίχουλα, εμείς προτείνουμε εκθαμβωτικά γαστριμαργικά ατελιέ κι εκείνος ψελλίζει διευθύνσεις από καπηλειά και τεκέδες για να χορτάσουν οι λιμασμένοι την πείνα τους... έλεος πια μπανάλ τύπε... ο άνθρωπος πάει να κάνει πρόταση γάμου και όχι χαβαλέ για ένα σαβουροσαββατοκύριακο με τους φίλους του... σεβάσου την στιγμή και σταμάτα πια τις λαικουρίες!!

Φίλε μου οι δρομοι που ανοίγονται μπροστά σου είναι δύο... ο πρώτος είναι αυτός της σικ και της σίγουρης επιτυχίας στον πολυπόθυτο στόχο σου... ο άλλος είναι του κιτς και τις επιτυχίας στα κορίτσια της Βία Βένετο... η απόφαση δική σου...

Υ.Γ. Λυπάμαι αλλά θα το πω... με αυτά τα απίθανα που προτείνει ο ακατανόμαστος είμαι σίγουρος πια ότι μιζάρεται από τις τροτέζες... απλά δεν ξέρω το ποσοστό του...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ποιον να ακούω ...τον traveller ή τον ακατονόμαστο ....:rolleyes:
Τον traveller θα φαληρήσω με τα τρελά γούστα του...
samion..χμμ πιο λογικος..εχει και γάτους, είναι και ακατονόμαστος..:D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ωραιο ντερμπυ θα δουμε! Αντε να πιανουμε σιγα σιγα κερκιδα με κασκολ και με φανελες...

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Εγω παλι λεω.. τα παιδια στα μελια ειναι... η προταση απο μονη της ειναι δυνατο χαρτι... τι τις θελουν παραπαμω χλιδες! Αντε ενα δωματιο της προκοπης, καθαρουλι για λιγο υπνο και λιγο απο το αλλο (αν δεν ειναι κουρασμενοι απο τον πολυ ποδαροδρομο) θα το εχουν. Για ωρες σε τζακουζι και πισινες δεν τους κοβω να θελουν να περασουν τις μερες τους. Τι τις θελουμε τις αιματοχυσιες βρε Ερση μεταξυ των παλαιμαχων! Θα λακισει το παιδι και θα ξεχασει να παρει καιτο δαχτυλιδι:haha::haha:

Ενα καλο εστιατοριο και πολυ ειναι! Γιατι τι καλυτερο απο το διαλεξει ενα αξιοθεατο που στο φιναλε βρισκεις μονο στη Ρωμη (διοτι καλα εστιατορια εχει παντου) και να κανει την προταση? Ετσι λεω...

Υ.Γ Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα τσεκαρε απ εξω απ εξω γιατι ενας φιλος μου προσφατα κανονιζε ταξιδι Μαλδιβες κι εμεινε με το δαχτυλιδι στο χερι! Και δεν κανω πλακα!!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
στη λάσπη θα απαντησω αύριο λόγω έλλειψης χρονου . ως τότε θέτω στη λαική ετυμηγορία τα πιάτα του φουσκορεστωράν με αυθεντικές φωτο.
για δείτε ορεκτικό (επιλογή τυριών...δηλ πεκορίνο, τούμα, γκοργκονζόλα από σουπερ μαρκετ..μικρο κομματια φυσικά):

aepicures.files.wordpress.com_2009_01_ani.jpg_437ef4e04be376d12972fff76a142c53.jpg

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
και το κυρίως (μοσχαράκι με σουφλέ από φινόκιο).μετά ψάξτε για τρατορία να χορτάσετε..

aepicures.files.wordpress.com_2009_01_anh.jpg_e5b3033175bf47f72d02da8474e0813c.jpg

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τι τις θελουμε τις αιματοχυσιες βρε Ερση μεταξυ των παλαιμαχων!
Εμεις μπορει να μη τις θελουμε εκεινοι ομως ετσι οπως τους κοβω θα παλαιψουν στα μαρμαρενια αλωνια μεχρις εσχατων. Οποτε γιατι να μην απολαυσουμε την τιτανομαχια; Ο νεος φιλος μας μονο κερδος μπορει να εχει. θα ακουσει τα επιχειρηματα και των δυο πλευρων και μετα θα πραξει κατα το γουστο του και κατα το πορτοφολι του...

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
δεν το βλέπω μόνο σαν τιτανομαχία αλλά σαν μονομαχία μεχρις εσχάτων.
άντε να αρχίσουν να πέφτουν και τα στηχοίματα.:clap::clap::clap:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
samion πολύ φτωχά τα βλέπω τα πιατάκια του γλυκού!!
εγώ ειμαι φαγανή θέλω και όγκο και ποιότητα!! ουτε την φανή δεν φτάνουν αυτά..
Κοίτα βγές απο την λάσπη δυναμικότερα!!!:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills