• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη-τοσκανη... για πρόταση μας κάνει;;;;;

happy dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη,τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ΠΟΤΕ!!!!!!!
Ισα ίσα σ ευχαριστώ παααρα πολυ για την βοήθεια σου και τις προτάσεις σου.
Όντως έχω διαβάσει και εγώ οτι η περίοδος δεν είναι η καλύτερη,μα δυστηχώς μόνο τότε μπορώ λόγω δουλειάς.Όσο για την βενετία,μπορεί να έχεις δίκιο,μα για την φλωρεντία μου μιλάει συνέχεια...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εχω παει και στις 2.Ονειρεμενες και οι 2,απιστευτα ρομαντικες και οι 2.
Τον περασμενο Απριλη ημουν στη Φλωρεντια.Ειδικα φωτισμενη το βραδυ η παραποταμια περιοχη ειναι σουπερ ΑΛΛΑ δεν αρχιζεις να της δειχνεις και καμια φωτο της Βενετιας σιγα σιγα ...χιχιχιχιχιχιχ

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Δηλαδή νομίζεις ότι στη Βενετία δεν πιάνει χειμώνας; Ίσα ίσα που μες στην υγρασία τι να τα κάνει τα κανάλια ο άνθρωπος.

Λοιπόν, εγώ προτείνω να μείνετε έστω και ένα βράδυ σε κάστρο! Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά είναι ωραία ιδέα να γίνει εκεί η πρότασή! Δες π.χ. σε αυτό το σάιτ, Tuscany Castles - choose one romantic castle for your vacation
Αλλά έχει πολλά ακόμα σάιτ, αν σε ενδιαφέρει πες μου να το δω.

Όπως κατάλαβες, τώρα η κάθε μια σου λέει πώς θα ήθελε να της είχε κάνει πρόταση ο άντρας της... Αν ξαναπαντρευόμουν πάντως κάτι τέτοιο θα του ζητούσα. Όχι σαν τα ψωριάρικα τα δικά μας "λες να παντρευτούμε τελικά; Οκ. Πότε, τν άλλο μήνα; Οκ. Θα πάρω στο δημαρχείο να ρωτήσω". Πςςς...

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Λοιπον απο εστιατορια, αν εννοεις αυτο ENOTECA PINCHIORRI - FLORENCE, εαν δεν εχεις σκοπο να τιναξεις την μπανκα στον αερα ( μιλαμε για ανω των 300-400 ευρω το ζευγαρι) καλυτερα να το ξεχασεις
το cibreo, εχει κλασσικα πιατα της Τοσκανης, το ristorante δεν σερβιρει παστα, μονο κρεας, η τρατορια εχει και ζυμαρικα νομιζω

Λοιπον στη Φλωρεντια θα πας οπωσδηποτε στο Ristorante la Giostra

και στη Σιεννα θα κανεις μεγαλο λαθος εαν δεν πας στο Antica Osteria Da Divo

happy dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη,τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Εεεεε παιδιά δεν είμαι και προύχοντας!!!
Τα έχω διαβάσει απο το φόρουμ και τα 2,μάλιστα για το cibreo έχουν εκφραστεί ουκ ολίγοι με θετικά σχόλια.Λέω να το προτιμήσω,όπως και το la giostra που προτείνεις.
Το antica osteria στη σιένα το έχω σημειώσει ήδη....
Για ρώμη έχω σημειώσει τα εξής:
La Pergola , Hostaria dell'Orso, macheroni μα δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι ανοιχτά όλες τις ημέρες των εορτών.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Happy δε σε βλεπω happy στο τελος !
Δεν αξιζει βρε η μελλουσα να βαλεις βαθεια το χερι στην τσεπη?
Θα σε μαλωσω!

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Λοιπον στη Φλωρεντια θα πας οπωσδηποτε στο Ristorante la Giostra

και στη Σιεννα θα κανεις μεγαλο λαθος εαν δεν πας στο Antica Osteria Da Divo[/quote]

αυτα τα δυο τα ειχα σημειωσει και γω, τα προτεινανε στο tripadvisor σαν απο τα καλυτερα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
τότε ξέχασε και αυτό. φτηνά και 3 αστέρια Michelin δεν συνδυάζονται.
Εγω θελω τη γνωμη του Σαμιωνα ως ειδικου.
Που θα εκανες προταση(ασχετως καιρου) ..στη Βενετια η στην Φλωρεντια?

happy dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη,τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Δλδ αν δώσω 200 ευρώ για 2 άτομα είναι φθηνά;;;Ή και σε αυτά που έχω σημειώσει θέλει 400 ευρώ το ζευγάρι;Νομίζω πως έως 250 ευρώ είναι υπεραρκετά για ένα όμορφο και ρομαντικό δείπνο.Μην ξεχνάτε οτι έχουμε και πρόταση με όλα τα παρελκόμενα...

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Λοιπόν, εγώ προτείνω να μείνετε έστω και ένα βράδυ σε κάστρο! Κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά είναι ωραία ιδέα να γίνει εκεί η πρότασή! Δες π.χ. σε αυτό το σάιτ, Tuscany Castles - choose one romantic castle for your vacation

και σε αυτο συμφωνω και γω, αλλη φαση να μεινεις σε καστρο.

παντως οταν πατε εκει θα δεις ποσο ομορφη ειναι η εξοχη και τα χωρια, και ποσα γραφικα , με ρομαντικη ατμοσφαιρα που θα θελεις να μεινεις αλλες τοσες και αλλε τοσες μερες...

οπως καταλαβες εχεις πολλα να ψαξεις απλα για να μη μπερδευτεις πολυ φτιαξε μια εικονα στο μυαλο σου πως θα ηταν το ιδανικο για σενα και για κεινη βεβαια και προσπαθησε να προσαρμοσεις ολες τις πληροφοριες στις εικονες σου. δες και καμια φωτο στο google απο τις περιοχες οπως και στη gallery του travelstories να χεις μια ιδεα πως ειναι εκει. γιατι ο καθενας μας εχει διαφοεριτκα γουστα και προτιμησεις , το θεμα ειναι ομως τι αντιπροσωπευει εσας γιατι εσεις θα ειστε εκει και εσεις θα το ζησετε

happy dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη,τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Λοιπόοοοον αρχίζουμε και καταλήγουμε κάπου...:clap:
Οι 4 ημέρες διαμονής στη τοσκάνη μπορούν να είναι και:
2 ημέρες φλωρεντία 1 ημερα σε κάστρο 1 ημέρα στη σιένα.Για ρώμη είπαμε mercury ή hilton..
Να σας κάνω μία ερώτηση σε περίπτωση που γνωρίζετε.Εφόσον το αυτοκίνητο θα το αφήσω στη διάρκεια της επιστοφής μου απο τοσκάνη πρός ρώμη,αν νοικιάσω απο autoeurope πρέπει η παράδοση να γίνει υποχρεωτικά στο αεροδρόμιο;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα