• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη-τοσκανη... για πρόταση μας κάνει;;;;;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Θα κανω μια παντελως ασχετη ερωτηση
Τι ζωδιο εισαι?
Περιεργο μου φαινεται αντρας να λειτουργει ετσι και μπραβο σου.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και κατι σχετικο
Καποιος ειχε πει στην αρχη για Βενετια.βεβαια σου αλλαζω ολα τα πλανα ,αλλα δεν το σκεφτεσαι καθολου?
Βαρκαδα με τη γονδολα μετα μουσικης κλπ κλπ
Εγω προσωπικα αν και λατρευω τη Ρωμη δεν τη θεωρω τοπ για προταση συκριτικα με Φλωρεντια και Βενετια .Καλα εκανες και αποφασισες για προταση στο Firenze αλλα για μενα στην Βενετια θα ειναι μαγικα.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
-Fiumicino το λένε, κοντά έπεσες!:bleh:
- Ωραία επιλογή για τη Ρώμη τελικώς και για την διαχείριση των ημερών σου
- Αν και δεν έχω επισκεφθεί παρόμοιο κατάλυμμα, σαν ιδέα θα μου άρεσε πολύ αυτό που σου προτείνουν για τη Φλωρεντία. Έτσι κι αλλιώς θα μείνεις στη Ρώμη σε κάτι πιο χλιδάτο, ας κάνει το κάτι διαφορετικό και συνάμμα μοναδικό στη Φλωρεντία.

(Κλεοπάτρα, ψηφίζω ή Καρκίνος ή πολύ ερωτευμένος:D)

happy dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη,τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
χααχαχαχααχαχαχ!!!!Θεοι!!!
Λοιπόν και παρθένος και πολύ ερωτευμένος!!!!(κάνει ομοιοκαταληξία)
Ευχαριστώ και πάλι(και δεν θα σταματήσω να σας ευχαριστώ).
Ωραία και η πρόταση για Βενετία,μα νομίζω πως δεν μας παίρνει το πρόγραμμα και έχω ακούσει πως η φλωρεντία είναι πιό όμορφη(αρέσει και στο αμόρε πιο πολύ).Αρα το πρόγραμμα είναι φλωρεντία 3 ημέρες 1 σιένα 4 ρώμη.(στις 3 της φλωρεντίας η 1 εκδρομούλα στα χώρια της τοσκάνης).
Twinkie λές για τον αγροτουρισμο;;

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Ωραία και η πρόταση για Βενετία,μα νομίζω πως δεν μας παίρνει το πρόγραμμα και έχω ακούσει πως η φλωρεντία είναι πιό όμορφη(αρέσει και στο αμόρε πιο πολύ).Αρα το πρόγραμμα είναι φλωρεντία 3 ημέρες 1 σιένα 4 ρώμη.(στις 3 της φλωρεντίας η 1 εκδρομούλα στα χώρια της τοσκάνης).

σου ειπα για αγροκτημα εννοωντας φυσικα λογω της περιπτωσης σε villa, αν ψαξεις υπαρχουν πανεμορφα και πολυτελη καταλλυματα σε πολυ ειδυλιακο περιβαλλον. σκεψου πετρινα καταλλυματα με σπα μεσα και φαγητο γενικα, και γυρω γυρω αμπελωνες και γενικα καταπληκτικη θεα , παντου πρασινο... δες το και αυτο πριν το απορριψεις...
:):):):):)

δε ξερω για παραδειγμα αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο :

Villa La Borghetta Hotel

επισης θυμομουνα οτι πανω στο ψαξιμο που εκανα οταν ηταν να παμε εμεις ειχα δει villas που ειχε ελληνιδα και τελικα το βρηκα πριν απο λιγο αλλα δε ξερω ποσο σε βολευει η περιοχη. παντως ειναι το
Welcome to Castell'In Villa, Wine, Agriturismo, Restaurant ...

Last edited by a moderator:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Για να στο προτείνουν και οι ειδήμονες που φαντάζομαι θα το έχουν επιχειρήσει κάτι θα ξέρουν παραπάνω. Απλά του δίνω λίγους πόντους παραπάνω, από τη στιγμή που στη Ρώμη θα μείνετε έτσι κι αλλιώς σε κάτι "κλασικό"- ξενοδοχείο με όλα τα comfort δηλαδή- και επειδή το ταξίδι θα είναι έκπληξη...
Φαντάζομαι δεν θα υποψιάζεται πως θα έχεις βάλει στο πρόγραμμα και κάτι το εντελώς διαφορετικό από τη διαμονή σε ένα κλασικό ξενοδοχείο....Ψάξτο λίγο με τον αγροτουρισμό...Η Φλωρεντία και τα περίχωρα είναι πανέμορφα για να κάνεις κάτι τέτοιο...Έκπληξη πάνω στην έκπληξη θα είναι ;)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Παρθενος -κολλαει λοιπον που τα οργανωνεις και τα ψαχνεις απο δω και απο κει.Στο πολυ αισθηματικο βεβαια δε μου κολλας για Παρθενο (και γω Παρθενος ειμαι)..καποιον αλλο ωροσκοπο θα εχεις ..οι Παρθενοι δεν κανουν ετσι...γκαραντι.

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
αχ.. μ αρεσουν οι ερωτοχτυπημενοι αντρες..

Στο θεμα μας, για Σιεννα που ζητησες, δες αυτο, Booking.com: hotel NH Excelsior, Siena, Italy - 453 Guest reviews. Book your hotel now!
εχει μεινει και μελος του φορουμ και εχει πει τα καλυτερα .. γιατι δεν μενεις 2 βραδυα στη Σιεννα (και 2 αντι 3 στη Φλωρεντια) και την εκδρομη στην Τοσκανη να την κανεις απο εκει? εχει τοσα πανεμορφα χωρια να δεις.. moltancino, montepulciano

α! να πατε οπωσδηποτε, εστω για βολτα στο San Giminiano,ειναι σχεδον πανω στο δρομο πηγαινοντας απο Φλωρεντια για Σιενα!

happy dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη,τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Για την οργάνωση θα συμφωνήσω.Για το αισθηματικό θα διαφώνισω.Νομίζω απ όσους έχω γνωρίσει οτι είναι αρκετά συναισθηματικοί χαρακτήρες.(δεν τα πολυπιστεύω βέβαια αυτά).
Με βάζετε σε σκέψεις για την τοσκάνη,αν και νομίζω πως ακόμα τείνω προς την πόλη της φλωρεντίας και της σιένας αντίστοιχα.Το silia και το pendini δεν σας άρεσαν;;;
Ίσως την 1 ημέρα να την κόψω απο φλωρεντία και να μείνω σε κάποια villa αγροτουριστικού τύπου που προτείνατε.
Για την σιένα κάποια πρόταση;;
Για το εστιατόριο έχω βρεί το Cibreo και την Enoteca Pinchiorri.(φλωρεντία).

Last edited by a moderator:

happy dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη,τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ωραίο αυτο στη σιένα!!!καλή τιμή και καλά σχόλια,αν εξαιρέσω αυτά για το απρόσωπο προσωπικο τους(πςςςςςςςς τι εγραψα ο ποιητής)
Σ ευχαριστώ erminathess!!!
http://www.travelstories.gr/members/erminathess-438.html

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εγω ειμαι πνευμα αντιρρησιας παντα..στο τελος θα με δερνουν ολοι μαζι...χαχαχαχα
Βρε παιδια μου χειμωνα -καταχειμωνιατικα θα παει ο ανθρωπος..αχ η Τοσκανη ανοιξιατικα ειναι χαρμα... θα χασει πολυ απο τη μαγεια του το πραγμα.
Και επειδη θελουμε ολοι η προταση να γινει τελεια ..παλι θα κουρασω λεγοντας :
Η προταση πρεπει να γινει στη Βενετια..
Αν ηταν ανοιξη θα σου ελεγα Τοσκανη με χιλια δεν το συζητω..αλλα τι φαρμες και αγροτουρισμο μου λες μεσα στο κρυο-τα γυμνα δεντρα και το χιονι.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εχω γινει στενος κορσες στον ερωτευμενο μας
Ποτε θα με σκυλοβρισει ο ανθρωπος....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635