Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
δεν θέλω να σου υποδείξω τρόπους συμπεριφοράς, προς Θεού..αλλά στο ταξί δεν ζητάς, ούτε συζητάς. το παίρνεις και αν σου ζητήσει παραπάνω από το νόμιμο καλείς την αστυνομία. η άδεια αφαιρείται με το παραμικρό, δεν είναι Ψαροκώσταινα επαναλαμβάνω. και κανείς δεν είναι τόσο τρελλός να ρισκάρει χιλιάδες ευρώ για μια χούφτα κέρματα παραπάνω.Ειστε θησαυροι Αν δε συμφωνησει ο ταξιτζης στη νομιμη ταριφα τοτε θα παω στον επομενο. Μακαρι να'ταν κι εδω ετσι.
Στο γυρισμο θα χρειαστει σιγουρα το ταξι γιατι πεταμε πρωι οποτε θα φυγουμε ξημερωματα απο το ξενοδοχειο.
Σιγουρα το ταξι ειναι και πολυ βολικο αλλα ο οικονομικοτερος τροπος απο αεροδρομιο για κεντρο ειναι τα shuttle buses; Μπερδευτηκα λιγο με οσα εχω διαβασει.
Και κατι ακομα:
Θα μεινουμε 6 μερες, να βγαλουμε εβδομαδιαια καρτα για τα ΜΜΜ; Αλλος λεει συμφερει, αλλος οχι. Αν βγαλουμε τη roma pass (δεν εχω κοιταξει ακομα αν μας συμφερει) που ισχυει για 3 μερες, μετα συμφερει να βγαζουμε τα ημερησια;
η Roma pass γενικά συμφέρει για μουσεία κλπ. όταν τελειώσει βγάλτε άλλο ένα 3ήμερο τικετ. εξαρτάται από πόσο θα χρησιμοποιήσετε τα ΜΜΜ φυσικά.