thespyros
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- ισπανια ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
EIMASTE 2 atoma και δεινω εως 350 τις 4 νυχτες
τελικά ναι, για αγορά από την ιστοσελίδα εννοεί. σύντομα θα ξαναγίνει διαθέσιμμη και από το σαιτ μολις επιλυθουν καποια προβληματα που αντιμετώπισε. ως τότε διατίθεται κανονικά από τα υπόλοιπα κανάλια πωλήσεων.παιδια ξέρει μήπως κανείς τι σημαίνει στο www.romapass.it οτι το roma pass δεν είναι διαθέσιμο?????????Για αγορά απο την ιστοσελίδα εννοεί ή γενικά??
thx
Με το πασο σου ειχες παει και στο Βατικανο; Εκει ζητανε την ISIC, δε την εχω και δε σκοπευω να τη βγαλω. Θελω να κλεισω εισητηρια μεσω ιντερνετ και να κλεισω μειωμενο αλλα οταν θα παω εκει θα'χω το ελληνικο πασο; Λετε να'χω προβλημα;Σε κάθε περίπτωση αν δείξεις το πάσο, ακόμη και το ελληνικό, δε θα έχεις πρόβλημα, προσωπικά ποτέ δεν είχα. Αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος όμως καλύτερα να βγάλεις την ISIC.
Έχω πάει 2 φορές με το ελληνικό πάσο, τη μία φορά έβγαλα επι τόπου την άλλη το είχα κλείσει από το ίντερνετ. Καμμία από τις 2 φορές δε δημιουργηθήκε κάποιο πρόβλημα.Με το πασο σου ειχες παει και στο Βατικανο; Εκει ζητανε την ISIC, δε την εχω και δε σκοπευω να τη βγαλω. Θελω να κλεισω εισητηρια μεσω ιντερνετ και να κλεισω μειωμενο αλλα οταν θα παω εκει θα'χω το ελληνικο πασο; Λετε να'χω προβλημα;