sourloulou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κινα
εμεινα στο navona τελη οκτωβρη κ μου αρεσε πολυ!μαλιστα τους ειπαμε οτι ειμαστε νεονυμφοι κ οτι πηγαμε για μηνα του μελιτος εκει κ μας εδωσαν την σουιτα τους με τζακουζι κ μεγαλυτερο δωματιο!αυτο για μενα σημαινει πως σκεφτονται τον πελατη σαν επαγγελματιες!δεν το αναφερο για την παρεα σας φυσικα!χαχα!κεντρικοτατο κ αξιζε τα χρηματα που δωσαμε στο ακεραιο γιατι ολα ηταν στα ποδια μας!δεν χρησιμοποιησαμε μετρο καθολου 5 μερες!ολα ηταν διπλα!τα δωματια ηταν ολα ακριβα κι εκεινη την εποχη που πηγαμε αλλα απο οσο μου ειπαν κ φιλοι τα ξενοδοχεια στο ιστορικο κεντρο της ρωμης ειναι παντα ακριβα!βεβαια λογικο γιατι θα δεις πως βρισκονται σε πολυ παλια κτιρια ανακαινισμενα μεν αλλα ιστορικα δε!το διαμερισμα καλη ιδεα κ παρειστικα αλλα προσπαθησε να βρεις οσο πιο κοντα στο ιστορικο κεντρο κατα τη γνωμη μου παντα!η επιλογη ειναι δικη σου!!
για την μεταφορα σου απο το αεροδρομιο θα δεις με το βγειτε απο την παραλαβη των αποσκευων πολυ κοσμο να κατευθυνεται προς τη σταση του λεωφορειου που παει στο κεντρικο σταθμο!ειναι ευκολο θα δεις!οικονομικος τροπος κ φερεγγυος!!το πηραμε απο τον κεντρικο σταθμο για αεροδρομια στην επιστροφη κ ημαστε στην ωρα μας!
κοντα στο ξενοδοχειο που σου ειπα πιο πανω κ η πιτσαρια Da Baffetto που ειναι γεματη καθε βραδυ με ουρα απεξω για να καθησεις!μας την προτειναν,την προσεξαμε λογω της ουρας πεξω,στην προτεινω γιατι μου αρεσε κ το κλιμα εκει που ολοι καθομασταν σε μεγαλα τραπεζια με αλλους αγνωστους κ τα υλικα της πιτσας!η ζυμη καλη οχι τελεια αλλα σε ξυλινο φουρνο οποτε μετρουσε!καλη αναζητηση κ καλο ταξιδι!
για την μεταφορα σου απο το αεροδρομιο θα δεις με το βγειτε απο την παραλαβη των αποσκευων πολυ κοσμο να κατευθυνεται προς τη σταση του λεωφορειου που παει στο κεντρικο σταθμο!ειναι ευκολο θα δεις!οικονομικος τροπος κ φερεγγυος!!το πηραμε απο τον κεντρικο σταθμο για αεροδρομια στην επιστροφη κ ημαστε στην ωρα μας!
κοντα στο ξενοδοχειο που σου ειπα πιο πανω κ η πιτσαρια Da Baffetto που ειναι γεματη καθε βραδυ με ουρα απεξω για να καθησεις!μας την προτειναν,την προσεξαμε λογω της ουρας πεξω,στην προτεινω γιατι μου αρεσε κ το κλιμα εκει που ολοι καθομασταν σε μεγαλα τραπεζια με αλλους αγνωστους κ τα υλικα της πιτσας!η ζυμη καλη οχι τελεια αλλα σε ξυλινο φουρνο οποτε μετρουσε!καλη αναζητηση κ καλο ταξιδι!
Last edited: