tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ακομα ξενοδοχειο ψαχνετε;
1. δεν είναι δύσχρηστη, απλά έχει καποιο πρόβλημα η αγγλική έκδοση. στα ιταλικά ουδέν πρόβλημα. δες collegamenti con aeroporti, orari, da/per Fiumicino, κατεβασε το pdf και θα σου λυθουν ολες οι αποριες περι ωραριων, στασεων.1.Για την μεταφορά από και προς το fiumicino.Εχει η Cotral πληροφορίες στην σελίδα της αλλά είναι τρομερά δύσχρηστη Cotral S.p.A.
και δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα...
2.Πόσο κάνει το εισιτήριο αν το πάρω από κάποιο μαγαζί του αεροδρομίου και πόσο αν το βγάλω πάνω στο λεωφορείο;(σε περίπτωση που δεν βρίσκω το μαγαζί η δεν μπορώ να συνεννοηθώ )
3.Είναι εύκολο να βρεις την στάση;
4.Μήπως είναι καλύτερα να πάρω ένα άλλο λεωφορείο για termini και από εκεί να πάρω το metro για piazza del popolo που είναι ο τελικός προορισμός;(καλύτερα από πλευράς χρόνου+οικονομικότερα)
5.Πόσο κάνει το εισιτήριο από το κέντρο της Ρώμης;(7?
6. Διάβασα ότι δεν μπορείς να βγάλεις εισιτήριο πάνω στο λεωφορείο.Ισχύει ακόμη αυτό;
ανάλογα πού πας. γιατί να κάνουν διαφορετική ώρα? της Cotral για Τερμινι-Tiburtina δεν κάνουν στασεις. τα άλλα ναι.να κάνω και εγώ την μια ερώτιση, πόση ώρα κάνει η Cotral για ρώμη και πόση ώρα η Teravision
1. στο pdf ειναι σελιδα 8. 17.30. ειπα ειναι στα ιταλικα. απλουστατο ομως. da=απο, verso=προς.kabamarou said:Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Το pdf το κατέβασα πριν σου κάνω τις ερωτήσεις το διάβασα το ξαναδιάβασα αλλά άκρη δεν βγάζω και γιατί είναι στα Ιταλικά αλλά και γιατί είναι δύσχρηστος κατά την γνώμη μου αυτός ο κατάλογος με τα ωράρια.Λες και τον έχουν βγάλει για να πεδεύουν τους τουρίστες και να χρησιμοποιούν την εταιρία μόνο Ιταλοί.Με όλες τις άλλες εταιρίες μια χαρά καταλαβαίνω το πρόγραμμα τους.
Αν μπορέσεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου θα μου κάνεις μεγάλη χάρη.Στις ξαναγράφω.
1.Τι ώρα έχει από τις 3 και μετά λεωφορείο από το κέντρο για fiumicino.
2.Σε ποιο σημείο έχει στάση κοντά στην fontana η στο trastevere.
και μια ακόμη ερώτηση
3.Υπάρχει κάποιος κατάλογος με τα μαγαζιά που πουλάνε τα εισιτήρια της στο κέντρο;
2.Rome Tram - Routes, hours, fares & maps of the trams in Rome.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Το pdf το κατέβασα πριν σου κάνω τις ερωτήσεις το διάβασα το ξαναδιάβασα αλλά άκρη δεν βγάζω και γιατί είναι στα Ιταλικά αλλά και γιατί είναι δύσχρηστος κατά την γνώμη μου αυτός ο κατάλογος με τα ωράρια.Λες και τον έχουν βγάλει για να πεδεύουν τους τουρίστες και να χρησιμοποιούν την εταιρία μόνο Ιταλοί.Με όλες τις άλλες εταιρίες μια χαρά καταλαβαίνω το πρόγραμμα τους.
Αν μπορέσεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου θα μου κάνεις μεγάλη χάρη.Στις ξαναγράφω.
1.Τι ώρα έχει από τις 3 και μετά λεωφορείο από το κέντρο για fiumicino.
2.Σε ποιο σημείο έχει στάση κοντά στην fontana η στο trastevere.
και μια ακόμη ερώτηση
3.Υπάρχει κάποιος κατάλογος με τα μαγαζιά που πουλάνε τα εισιτήρια της στο κέντρο;