opou_ghs_patris
Member
Ναι κι αυτό θα ήταν καλό, φέτος όμως, επειδή είναι ιδιαίτερη χρονιά και για άλλους λόγους, θέλαμε να οργανώσουμε κάτι πιο "μεγάλο" και συναισθηματικά -η πόλη όπου παντρεύτηκαν, επανένωση με τους φίλους τους εκεί που είχαν παρευρεθεί στο γάμο, με τους οποίους χάθηκαν με τα χρόνια-πολλοί ήταν Ιταλοί, γι΄αυτό και ο γάμος είχε κανονιστεί στη Ρώμη, όπου μπορούσαν οι περισσότεροι να πάνε εύκολα...εξάλλου υπάρχει μακρινή καταγωγή από Ιταλία, γι΄αυτό και η χώρα τους είναι ιδιαίτερα αγαπητή και ξέρουν Ιταλικά..άσχετα που κάνοντας παιδιά δεν τους ήρθαν βολικά τα πράγματα να ξαναπάνε-...εξ’ ου και η υπερβολή των 10 ημερών. Εξάλλου, είχαν κι άλλοτε ευκαιρίες να πάνε για τριήμερο, αλλά η μητέρα μου ειδικά είναι από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι το ταξίδι δεν αξίζει τόσο αν δεν έχεις χρόνο να το απολαύσεις...άλλοι άνθρωποι πάλι φεύγουν με κάθε αφορμή έστω και για μια μέρα...είναι θέμα χαρακτήρα...Τα αδέρφια μου έχουν πάει Ιταλία..από Ρώμη όμως ήταν απλά περαστικοί για αλλαγή συγκοινωνίας...εγώ είχα προτιμήσει τότε άλλο προορισμό, γιατί κανονίσαμε εκδρομή με φίλουςKαι μερικες διανυκτερευσεις σε καποιο πολυ ομορφο ορεινο ξενοδοχειο της Ελλαδας με σπα, μασαζ κτλ πιστευω θα'ναι μια χαρα. Εμεις τους ειχαμε κανει δωρο σε επετειο κατι αντιστοιχο και τους αρεσε παρα πολυ, το χαρηκαν.
Inik σ΄ευχαριστώ για τις συμβουλές. Όπως και να χει, έχουμε αφήσει το θέμα στην άκρη και, ανάλογα με το ποσό που θα συγκεντρώσουμε με δικά μας χρήματα, θα σκεφτούμε το αντίστοιχο δώρο, ώστε τα έξοδα να είναι αποκλειστικά δικά μας και να έχει η "χειρονομία" μεγαλύτερη αξία..Πάντως, έγραψα τα παραπάνω για να εξηγήσω τους λόγους που μια κλασική τετραήμερη εκδρομή δε μας φαίνεται ικανοποιητικό δώρο..ενώ σε άλλη περίπτωση θα ήταν ιδανικό..και γιατί δίνουμε τόση σημασία στο πού θα κλείσουμε ξενοδοχείο κλπ Το "ρομαντικό εστιατόριο" έχει να κάνει με το ότι εγώ και τα αδέρφια μου έχουμε πάντα χρήματα για εξόδους, ενώ οι ίδιοι δε βγαίνουν ποτέ έξω..Ισχυρίζονται βέβαια πως δεν τους αρέσει να βγαίνουν μόνοι, αλλά η διαίσθησή μου μου λέει ότι άλλο πράγμα σημαίνει το "πάρτε τα χρήματα να βγείτε εσείς".
Τέλος, δε θα ήθελα να μπω σε άλλες λεπτομέρειες, και το θέμα το ξανασυζητάμε αν επανέλθει η ιδέα στο προσκήνιο