katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Στο link που έδωσες βάζω τις ημερομηνίες σου και μου βγάζει το standard δίκλινο κοντά 200 ευρώ τη βραδιά!
Μπράβο για την ιδέα! Πιστεύω θα τα καταφέρεις μια χαρά να την υλοποιήσεις! Θα χαρούν πολύ οι δικοί σουΌντως, θα κάνω μια λεπτομερέστερη αναζήτηση εδώ μέσα και γενικά στο διαδίκτυο, βιάστηκα λίγο να ανοίξω το θέμα είναι η αλήθεια...θα ψάξω μόνη μου περισσότερο και αν χρειαστώ κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία θα τη ζητήσω..Πάντως η πρόθεση αξιολογείται, οπότε σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
να σε καλα.... πετυχα με 19€ 2 τελευταιες θεσεις (για να παω) κ 19 επιστροφη,Α, μπράβο! Τυχερή ήσουν τελικά με τα εισιτήρια. Πέτυχες πολύ καλή προσφορά. Καλά να περάσεις.
Εγώ πάντως εύχομαι να συμφωνήσετε τελικά με τα αδέρφια σου και να τους χαρίσετε αυτό το ταξίδι. Πιστεύω ότι πραγματικά θα τους συγκινήσετε, αν και το οικονομικό θα είναι ένα πρόβλημα, και για εσάς και για εκείνους. Μην ξεχνάς ότι η Ρώμη είναι ένας από τους ακριβούς προορισμούς -για όσους δεν ξέρουν τα κατατόπια-. Πάντως θα σου πρότεινα να το ξανακοιτάξετε απλά θα έλεγα για λιγότερες μέρες -4 είναι καλά - γιατί για 10 ημέρες είναι υπερβολή... Και για εμένα κοιτάξτε μόνο αεροπορικά και ξενοδοχείο. Αφήστε το εστιατόριο. Είναι υπερβολή. Για ξενοδοχείο κοιτάξτε μέσω Booking κατά προτίμηση στην Spagna. Μην σας αγχώνει τόσο για το ποιο ξενοδοχείο να κλείσετε γιατί πάνω κάτω είναι ίδια - εννοώ τα οικονομικά μεταξύ τους.. Μην παρεξηγηθώ... -. Αν το αποφασίσετε πάλι ξαναρώτα και θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε!!Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, τελικά μάλλον δε θα προχωρήσει η ιδέα...μιας και δε συμφωνούμε όλα τα αδέρφια (το είχαμε σκεφτεί μόνο εγώ και ο δίδυμος αδερφός μου)..οπότε δεν υπάρχει ανάγκη πλέον συγκέντρωσης πληροφοριών..Προς το παρόν εξετάζουμε άλλες ιδέες δώρων...αν στην πορεία αλλάξει κάτι και χρειαστώ τα φώτα σας, θα επανέλθω ;D