alkistismaria
Member
Ναι αλλά εκείνη την περίοδο έχει culture week και είναι δωρεάν.Άρα τι γίνεται;
Δεν ξέρω εαν υπάρχει χρέωση, εγώ πάντως εαν δω ότι δεν ανοίγουν οι θέσεις εως 1/4 θα επικοινωνήσω για κράτηση τηλεφωνικώς. Μ.Πέμπτη φτάνουμε και θα μείνουμε στο boutique NazionaleΆρα κάνω κράτηση με το που ανοίξει θέσεις και απλά χρεώνομαι 1 ευρώ.Εσύ πότε πας Ρώμη και που έχεις κλείσει ξενοδοχείο;
Ναι εννοείται!Αν δεις οτι ανοίγουν θέσεις μπορείς να μου στείλεις ενα πμ;
είπα να δοκιμάσεις το χαρτη. ανοιξε το χαρτη pdf, έχει όλα τα ΜΜΜ κ τις διαδρομές που ακολουθούν αναλυτικότατα. σχεδίασε τη διαδρομή μόνη σου όπως σε βολεύει. αν θες σου λέω κι εγω παρε το ταδε λεωφ. πχ αλλά το βρίσκω πιο σωστό να διαλέξεις εσύ ότι θες, μετρό, τραμ κλπ.samion βάζω στο ATAC την διαδρομή και δεν μου την βγάζει.Βάζω την οδό του ξενοδοχείου και μετά δεν βρίσκω την οδό san theodoro.Μπορείς να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω;Α και συγνώμη αν είμαι οφ τόπικ αλλά sto e-tickets έχω εκφράσει μια ακόμη απορία και ελπίζω να με βοηθήσεις.
www.ortodossia.itΕπειδή θα είμαι και εγώ Ρώμη της μέρες του ορθόδοξου Πάσχα, δηλαδή υπάρχει κάποιος ναός που να μπορούμε να πάμε για επιτάφιο και Ανάσταση,έτσι για να πάρουμε λίγο άρωμα εορτων?
κατσικάκι? εμείς αρνάκι τρώμε. τα εστιατόρια της Ρώμης που θα είναι ανοικτά θα σερβίρουν όλα αρνάκι, από τα παραδοσιακά ρωμαικά πιάτα. δοκιμάστε το.όλοι στην Ελλάδα θα τρώνε κατσικάκι και εμείς 1 carbonara.Αλλά δεν με χαλάει καθόλου είναι ωραίες οι αλλαγές.
1.τραμ ν.2 ως Flaminio, μετρό ως Termini, αλλαγή μετρό ως Κολοσσαίο και πόδια (10') κάτω από την αψίδα. η επιλογή βόλτας..samion αν θελεις θα μου πεις τα ΜΜΜ για να παω στην εκκλησια;