• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

jimp

Member
Κοιτα εγω εχω μεινει στο τερμινι και δεν ειχα κανενα προβλημα.Για το θεμα της ασφαλειας.
Αν δεν εχεις αλλα λεφτα να διαθεσεις κλεισε εκει.

Και μπορει καποιος να σου πει οτι ειναι μακρυα απο το κεντρο.
Σιγουρα παντα υπαρχει το πιο κεντρικο.

Αλλα εγω που πιστευω οτι ολη η μαγεια της ρωμης ειναι να την περπατησεις,μια φορα χρησιμοποιησα το μετρο!!

Ποια ειναι τα b&b που βρηκες?

IoannaNa

New Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη

Dafni

Member
κλειστο αν ειναι επιστρεψιμη η χρεωση για να έχεις "καβαντζα"αλλα συνεχισε να ψαχνεις...προσωπικα ειμαι απο αυτους που λατρευουν τη ρωμη αλλα δεν μπορω να πω το ιδιο για το τερμινι...οχι απο θεμα ασφαλειας αλλα γιατι οπως και να το κανουμε μας "μενει"η αισθηση της τοποθεσιας που μενουμε και ειναι κριμα για μια τοσο ωραια πολη...επισης για να πηγαινοερχεσαι στο κεντρο με τα ποδια το βρισκω μακρια(γυρω στα τρια χλμ)...βεβαια με το μετρο ως τη σπανια πας (οπως και σε αλλα σημεια,π.χ κολοσσαιο,βατικανο,...)αλλα εχει πολύ περπατημα μεσα στο μετρο ,χανεις πολύ ωρα και ειναι αβολο
σε αυτες τις ημερομηνιες ομως ειναι δυσκολο να βρεις ξενοδοχειο στο κεντρο σε λογικη τιμη...θα προτεινα να κοιταξεις και το τραστεβερε ή και πιο πανω προς το βατικανο...λιγο μακρια και απο κει αλλα καλυτερες περιοχες ....επισης εφοσον θα πας με μελη της οικογενειας σου ισως θα σε βοηθουσε να κοιταξεις για appartment...το manelaki το ειχε ψαξει αρκετα και ειχε μεινει σε κεντρικο διαμερισμα σε καλη τιμη ...ελπιζω να δει το θεμα και να δωσει παλι το λινκ γιατι δε θυμαμαι που το ειχε αναφερει...manelaki που εισαι?:D

karfitsa

Member
Τόσα θα έδινα εξ αρχής. Οπότε το οικονομικό δεν είναι ζήτημα. Όλα τόσο έχουν στο κέντρο. Το θέμα είναι αυτο που λέω δωμάτια. Να το τολμησω; Έχεις μείνει ποτε σε δωμάτια;
Εγω προσωπικα,προτιμω τα δωματια(εχω μεινει 2 φορες με τις κορες μου) γιατι εχει μεγαλυτερο χωρο δηλαδη σαλονακι,εχει ψυγειο,(οποτε κανω καποιες προμηθειες για βραδυνα γευματα) και αυτα που προτιμω ειναι με ξεχωριστο υπνοδωματιο.Δεν ειχα προβλημα στην κρατηση.
Το δικο σου διαμερισμα εχει ντιζαιν βλεπω αλλα ειναι πολυ μικρο για διαμερισμα.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
αν υπάρχει πιθανότητα να μπορεσεις να ανεβάσεις λίγο το μπατζετ στα 107/βράδυ:
La Casa di Amy Rome ? Official Website ? 3 Star B&B Rome
αν έπίσης εξετάζεις την εκδοχή να μείνεις λίγο πιο έξω αλλά κοντά σε μετρό δες αυτό σε πολύ καλή τιμή για την κλάση του( 80Ε easyclicktravel.com):
http://www.tripadvisor.com.gr/ShowU...zzo_Carpegna-Rome_Lazio.html#CHECK_RATES_CONT

lilou

New Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΡΩΜΗ..ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΝΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ..ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΩΡΟΦΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ;;ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ;;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Τι να σου κανουν τα λεωφορεια αφου τα σημαντικοτερα αξιοθεατα ειναι προσβασιμα ποδαρατα?

jimp

Member
Μα αν δεν περπατησεις χανεις ολη τη μαγεια...

Και να περπατησεις πολυ και τη νυχτα,πολυ ρομαντικα...Εφοσον πας με το αισθημα!!

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ξαναθέλω τη βοήθεια σας.(τι πρωτότυπο)!!!
Βατικανό λέμε να πάμε Δευτέρα 9.30 το πρωί σε πόση ώρα πιστεύετε θα τελειώσει;Θα βγάλω εισιτήρια απο το internet και μόλις τα δείξω θα μπω κατευθείαν;
Galleria Borghese λέμε να πάμε κυριακή αλλά επειδή θα έχει culture week θα είναι δωρεάν.Επειδή βλεπω οτι έχει ζήτηση μήπως μείνουμε απ'έξω;
Το κολοσσαίο θα είναι και αυτό δωρεάν;
Και για να καταλήξω μιας που τα περισσότερα θα είναι δωρεάν τι ώρα πρέπει να πηγαίνουμε στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους για να μην μείνουμε απ'έξω;

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Θέλω να κάνω Ανάσταση στην ορθόδοξη εκκλησία στη Ρώμη.Πώς θα πάω μέχρι εκεί;Ψάχνω στο ATAC αλλά τζίφος.Θα μένω στη Piazza manzini και η εκκλησία είδα οτι είναι στο Campitelli.Ξέρετε αν η Ανάσταση γίνεται στις 12 όπως εδώ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα