hera
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική..
Με το εισιτήριο από το internet ουσιαστικά παρακάμπτεις την ουρά γύρω από το Βατικανό και πηγαίνεις σε ξεχωριστή είσοδο στο πλάι από όπου και εν συνεχεία πας στα ειδικά εκδοτήρια για να σου δώσουν την κάρτα εισόδου. Το πόση ώρα θα κάνεις μέσα στο μουσείο, εξαρτάται από το τι και πως θες να το δεις…Ξαναθέλω τη βοήθεια σας.(τι πρωτότυπο)!!!
Βατικανό λέμε να πάμε Δευτέρα 9.30 το πρωί σε πόση ώρα πιστεύετε θα τελειώσει;Θα βγάλω εισιτήρια απο το internet και μόλις τα δείξω θα μπω κατευθείαν;
Για να γυρίσεις όλο το μουσείο, να μελετήσεις τα εκθέματα, από όλες τις συλλογές ενδελεχώς και σε βάθος κλπ. κλπ. σε μία μέρα…. πιστεύω ότι απλά δεν γίνεται!
Οπότε ή αρκείσαι σε μία ωραία τουριστική περατζάδα από όλα και όπου πέσει το μάτι, με στάσεις σε λίγα πράγματα που σε εντυπωσιάζουν συν Καπέλα Σιξτίνα, που εμένα μου πήρε νομίζω 3 – 4 ώρες και αν έχει και ωραίο καιρό πίνεις και ένα καφεδάκι στους πανέμορφους κήπους, ή διαλέγεις 1 – 2 συλλογές στις οποίες θες να εντρυφήσεις και ρωτάς κάποιον «έμπειρο» πόση ώρα θα χρειαστείς
Στην Galleria Borghese έχει ανώτατο όριο επιτρεπόμενων επισκεπτών ανά 2ωρο που είναι και ο ανώτατος χρόνος παραμονής στην έκθεση αν θυμάμαι καλά. Οι κανονισμοί είναι αυστηροί και τηρούνται στο έπακρο. Θα έλεγα να σιγουρευτείς ότι δεν χρειάζεται κράτηση, ακόμα και στην περίπτωση που είναι δωρεάν. Πάντως αν δεν είσαι super fan της ζωγραφικής και της τέχνης, ναι μεν είναι πολύ όμορφη έκθεση, αλλά και να μην την δεις θεωρώ ότι δεν χάθηκε ο κόσμος.Galleria Borghese λέμε να πάμε κυριακή αλλά επειδή θα έχει culture week θα είναι δωρεάν.Επειδή βλεπω οτι έχει ζήτηση μήπως μείνουμε απ'έξω;
Εντός του ωραρίου λειτουργίας Αστειεύομαι, αλλά από την Ρωμαϊκή Αγορά εμείς φύγαμε κακήν κακώς μετά της μεθόδου σφυρίχτρα και andareΚαι για να καταλήξω μιας που τα περισσότερα θα είναι δωρεάν τι ώρα πρέπει να πηγαίνουμε στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους για να μην μείνουμε απ'έξω;
Καλά να περάσεις!!!