• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ευαγγελια θα πάμε με τον αρραβωνιαστικό μου.Για το Βατικανό είναι νωρίς ν'αγοράσω εισιτήρια on-line;Επειδή όταν πάμε πετυχαίνουμε culture week πιστεύετε θα εξοικονομήσουμε λεφτά και απο τι ώρα πρέπει να πηγαίνουμε στα δωρεάν μουσεία για να μην έχει τις τεράστιες ουρές;Αν κάποιος ξέρει μαγαζί με οπτικά να μου προτείνει;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
alkistismaria said:
samion συμφέρει ν αγοράσω γυαλιά ηλίου απο ρώμη;Μου είπαν οτι εκεί γυαλιά ηλίου ιταλικά είναι πιο φθηνά απο εδώ.Ισχύει;
Ετσι σε γενικες γραμμες ναι. Η ποικιλια ειναι πολυ μεγαλη. Εξαρταται απο εκπτωσεις κλπ. Και εκει σου κανουν εκπτωση ανεξαρτητα απο την επισημη περιοδο. Ζητησε τη. Κανε μια βολτα εδω, μετα κι εκει. Δε χανεις τπτ.

maria78

Member
γεια σας κ απο μενα! θα ηθελα με την σειρα μου κ εγω να ρωτησω μερικα πραγματα για την διαμονη!ειναι η δευτερη φορα που θα παω ρωμη αλλα με διαφορα 10 ετων κ κυριολεκτικα δεν θυμαμαι τιποτα! θα παω με μια φιλη μου κ επειδη διαβασα τα σχολια σας για την περιοχη τερμινι κ επειδη δεν διαθετουμε κ πολλα λεφτα θα ηθελα να μου προτεινετε κατι οικονομικο κ οχι πολυ μακρια απο το κεντρο.ζηταω πολλα??:) θα παμε για 4 μερες(3 διανυκτερευσεις) οποτε αν μπορειτε να με βοηθησετε θα ημουν ευγνωμων!

maria78

Member
παιδια επειδη ειμαι καινουργια κ εχω χαθει λιγο με ολες αυτες τισ πληροφοριες μηπως μπορειτε να με βοηθησετε κ μενα??ψαχνω δωματιο με λιγα λεφτα κ σε ασφαλη περιοχη γιατι ειμαστε 2 κοπελες κ επισησ θα ηθελα μερικες πληροφοριες για το τι δεν πρεπει να χασουμε.αν υπαρχει καποιο σχετικο λινκ που να εχει συγκεντρωμενα αυτα που ρωταω θα ηθελα πολυ να το δω!εχουμε στη διαθεση μας μονο 3 μερες κ θα θελαμε να τα κανουμε ολα!μουσεια,βολτες ,ψωνια κ διασκεδαση!!τι εχετε να προτεινετε?? :)

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
γεια σας κ απο μενα! θα ηθελα με την σειρα μου κ εγω να ρωτησω μερικα πραγματα για την διαμονη!ειναι η δευτερη φορα που θα παω ρωμη αλλα με διαφορα 10 ετων κ κυριολεκτικα δεν θυμαμαι τιποτα! θα παω με μια φιλη μου κ επειδη διαβασα τα σχολια σας για την περιοχη τερμινι κ επειδη δεν διαθετουμε κ πολλα λεφτα θα ηθελα να μου προτεινετε κατι οικονομικο κ οχι πολυ μακρια απο το κεντρο.ζηταω πολλα??:) θα παμε για 4 μερες(3 διανυκτερευσεις) οποτε αν μπορειτε να με βοηθησετε θα ημουν ευγνωμων!
κατ αρχην πως εννοεις το οικονομικο..ποσα???
αν κανεις μια αναζητηση στο booking θα βρεις και στο κεντρο καλες τιμες..

maria78

Member
οικονομικο λεγωντας γθρω στα 100 ευρω την ημερα το δωματιο..ψαχνω παρα πολυ ωρα στο σαιτ αλλα επειδη δεν γνωριζω απο περιοχες κ μετα απο αυτα που διαβασα για την τερμινι (εκει εχει παντως τα περισσοτερα ξενοδοχεια) δεν εχω ιδεα για το που να προσανατολιστω..βοηθειααα

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
οικονομικο λεγωντας γθρω στα 100 ευρω την ημερα το δωματιο..ψαχνω παρα πολυ ωρα στο σαιτ αλλα επειδη δεν γνωριζω απο περιοχες κ μετα απο αυτα που διαβασα για την τερμινι (εκει εχει παντως τα περισσοτερα ξενοδοχεια) δεν εχω ιδεα για το που να προσανατολιστω..βοηθειααα
100 την ημερα το δυκλινο δηλαδη 5 το ατομο την ημερα..αν θες οικονομικα δες κοντα στην piazza Repubblica που ξεφευγει απ το τερμινι..
ψαξε εδω και στα αριστερα μπορεις να τικαρεις συγκεκριμενες περιοχες να βλεπεις τιμες......
Booking.com: Ξενοδοχεία σε Ρώμη. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

maria78

Member
σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δεν μου βγαζει κατι που να ταιριαζει σε αυτα που ζηταω..εχω ξαναπαει ρωμη πριν 10 χρονια κ θυμαμαι οτι ειχα μεινει κοντα στο κολοσσαιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο να μεινω προσ τα εκει κ αυτο το ρωταω κυριως για τισ βραδυνες εξορμησεις.αληθεια απο διασκεδαση τι παιζει γιατι απο οσο θυμαμαι τοτε που πηγα ηταν πολυ χαλια.

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δεν μου βγαζει κατι που να ταιριαζει σε αυτα που ζηταω..εχω ξαναπαει ρωμη πριν 10 χρονια κ θυμαμαι οτι ειχα μεινει κοντα στο κολοσσαιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο να μεινω προσ τα εκει κ αυτο το ρωταω κυριως για τισ βραδυνες εξορμησεις.αληθεια απο διασκεδαση τι παιζει γιατι απο οσο θυμαμαι τοτε που πηγα ηταν πολυ χαλια.
κατ αρχην δεν χρειαζεται να γραφεις σε καθε τοπικ με θεμα τη ρωμη..εχουν γραφτει απειρες πληροφοριες για τη ρωμη και θα βρεις ολες τις απαντησεις..
3 μερες θα μεινεις μη τρελαινεσαι για το ξενοδοχειο απ τη στιγμη που θελεις και κατι οικονομικο..σου ειπα κοντα στη piazza Repubblica εισαι μια χαρα..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα