Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
fully booked...Δυο θα πάτε ; Μόνες σας ; Γιατι δεν κλείνετε στο mercure roma colosseum ?
και είναι περίοδος Πάσχα!
fully booked...Δυο θα πάτε ; Μόνες σας ; Γιατι δεν κλείνετε στο mercure roma colosseum ?
Στον παλερμιτανο Randazzo.απλα το ν.1.alkistismaria said:Αν κάποιος ξέρει μαγαζί με οπτικά να μου προτείνει;
Ετσι σε γενικες γραμμες ναι. Η ποικιλια ειναι πολυ μεγαλη. Εξαρταται απο εκπτωσεις κλπ. Και εκει σου κανουν εκπτωση ανεξαρτητα απο την επισημη περιοδο. Ζητησε τη. Κανε μια βολτα εδω, μετα κι εκει. Δε χανεις τπτ.alkistismaria said:samion συμφέρει ν αγοράσω γυαλιά ηλίου απο ρώμη;Μου είπαν οτι εκεί γυαλιά ηλίου ιταλικά είναι πιο φθηνά απο εδώ.Ισχύει;
κατ αρχην πως εννοεις το οικονομικο..ποσα???γεια σας κ απο μενα! θα ηθελα με την σειρα μου κ εγω να ρωτησω μερικα πραγματα για την διαμονη!ειναι η δευτερη φορα που θα παω ρωμη αλλα με διαφορα 10 ετων κ κυριολεκτικα δεν θυμαμαι τιποτα! θα παω με μια φιλη μου κ επειδη διαβασα τα σχολια σας για την περιοχη τερμινι κ επειδη δεν διαθετουμε κ πολλα λεφτα θα ηθελα να μου προτεινετε κατι οικονομικο κ οχι πολυ μακρια απο το κεντρο.ζηταω πολλα?? θα παμε για 4 μερες(3 διανυκτερευσεις) οποτε αν μπορειτε να με βοηθησετε θα ημουν ευγνωμων!
100 την ημερα το δυκλινο δηλαδη 5 το ατομο την ημερα..αν θες οικονομικα δες κοντα στην piazza Repubblica που ξεφευγει απ το τερμινι..οικονομικο λεγωντας γθρω στα 100 ευρω την ημερα το δωματιο..ψαχνω παρα πολυ ωρα στο σαιτ αλλα επειδη δεν γνωριζω απο περιοχες κ μετα απο αυτα που διαβασα για την τερμινι (εκει εχει παντως τα περισσοτερα ξενοδοχεια) δεν εχω ιδεα για το που να προσανατολιστω..βοηθειααα
κατ αρχην δεν χρειαζεται να γραφεις σε καθε τοπικ με θεμα τη ρωμη..εχουν γραφτει απειρες πληροφοριες για τη ρωμη και θα βρεις ολες τις απαντησεις..σε ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δεν μου βγαζει κατι που να ταιριαζει σε αυτα που ζηταω..εχω ξαναπαει ρωμη πριν 10 χρονια κ θυμαμαι οτι ειχα μεινει κοντα στο κολοσσαιο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο να μεινω προσ τα εκει κ αυτο το ρωταω κυριως για τισ βραδυνες εξορμησεις.αληθεια απο διασκεδαση τι παιζει γιατι απο οσο θυμαμαι τοτε που πηγα ηταν πολυ χαλια.