• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ροκάδες δεν υπάρχουν εδώ μέσα;

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
GTS=οχι απλα υμνος αλλα εχει ισως την πιο χαρακτηριστικη για μενα Metallica εισαγωγη ,που εχουν γραψει... Lycan=αμα βαλω τα πιο dark που ακουω,απο funeral doom metal μεχρι suicidal black,ασε.
funeral doom????ε αυτό τον όρο δεν τον είχα ξανακούσει....για ρίξε ένα να μαθαίνουμε!!!! πλήήήήήήήήήήήήήήήήήήήζζζζζζ!!!!!

ο CK μικρός Θεούλης ( μην του πέιτε όμως ότι τον λέω έτσι γιατί θα με κάψει.....είχε βγει και ταινιάκι πέρυσι ή πρόπερσι νομίζω αλλά δεν το είχα προλάβει να το δω!!!!! πολύ τον πάω!!!!!!αν μη τι άλλο είναι ιδεολόγος to the bone!!!!

Ήσουν το 1993 μέσα Ν. Σμύρνη ή ήσουν πολύ μικρός?
εγώ (αν με ρωτάτε :ΡΡΡΡΡΡ) ήμουν πολύ μικρή .... και το 1998 είχα πάρει εισητήριο αλλά δούλευα τελικά την ώρα της συναυλίας και έδωσα το εισητήριο στον bro...και από τότε δεν τους έχω προλάβει ποτέ.... :xmas_sad:
έφυγε κι ο Jason και τον άλλο δεν μπορώ να τον βλέπω..... :xmas_evil:

Last edited by a moderator:

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
[ame=[media=youtube]YV4oYkIeGJc[/media] - Land Of Confusion [Official Music Video] - YouTube

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
Lycan
παρε τοτε 2 δειγματα απο τους φοβερους Doom vs,που ειναι project band του συνθετη και κιθαριστα των Σουηδων θεων Draconian=gothic metal.Τα φωνητικα ειναι αυτα που λεω εγω βοθρε αλλα μονο τετοια πανε με τετοια καταθλιπτικη και σκοτεινη μουσικη....βγαζουν εξω οτι πιο μαυρο κρυβεται στο μυαλο μας..(μπρρρ..ανατριχιασα παλι!!)

απο το πρωτο τους αλμπουμ...την τρελη δισκαρα Aeternum Vale(in Latin Forever Farewell)

[ame=[media=youtube]E-c-_-x28_c[/media] Words Speak [HQ].mp4 - YouTube

απο τη δευτερη δουλεια τους Dead Words Speak...

βουτηχτειτε στον πονο και την καταθλιψη...παει και με τον μουντο καιρο εξω..

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Φτάνει πια με όλα αυτά τα φρικιά.Σας επαναφέρω στην τάξη μετά από καιρό...

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
φρικια??χεχε..καλο....το ξερω..δεν ειναι και οτι πιο αναλαφρο....αλλα μιας και ακουω πολλα πραγματα τοτε ακουστε και αυτο που ειναι και πιο ηρεμο και πιο προσιτο για τουw υπολοιπους

Αξεχαστος Dio σε ενα μαγευτικο τραγουδι απο το 1975...ονειρικο το τελος του τραγουδιου, δεν νομιζετε?

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Φτάνει πια με όλα αυτά τα φρικιά.Σας επαναφέρω στην τάξη μετά από καιρό...
maltakias εσύ είσαι ο master του topic άρα θα πρέπει να ζητήσουμε την άδειά σου για να το αγριέψουμε λίγο παραπάνω .......

:xmas_evil: :xmas_biggrin:

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
Ιmmortal!!!!! μαλλιαδες ενωμενοι,ποτε νικημενοι!!!!! ευγε
θα εβαζα και εγω τους Νορβηγους Θεους αλλα ο Maltakias θα με παρει με τα κοτρωνια,οποτε ας κινηθω σημερα σε ποιο ηρεμα πραγματα!!!

GTS

Member
φρικια??χεχε..καλο....το ξερω..δεν ειναι και οτι πιο αναλαφρο....αλλα μιας και ακουω πολλα πραγματα τοτε ακουστε και αυτο που ειναι και πιο ηρεμο και πιο προσιτο για τουw υπολοιπους

Αξεχαστος Dio σε ενα μαγευτικο τραγουδι απο το 1975...ονειρικο το τελος του τραγουδιου, δεν νομιζετε?
Αφού το ρίξαμε στα κλασσικά....φοβερή εκτέλεση με απίστευτο μπάσο

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ

Q5 απο το δισκο Steel the Light..παρα πολυ καλο αλμπουμ για τους παλιοτερους!!! πολυ μελωδικο και ευκολομνημονευτο!!

Πολυ καλο το whitesnake!!! μπραβο!!!το μπασσο οντως τσακιζει!!!

GTS

Member
Να βάλω τώρα έναν ύμνο, από μια (κάποτε) σπουδαία μπάντα με έναν απίστευτο τραγουδιστή, πιτσιρικά τότε μόλις 17?
Τι riffάρες έχει αυτό το έπος....

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
oi Helloween ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου γκρουπ και το δισκο σταθμο που εβαλες ,τον θυμαμαι πιτσιρακας το 1991 να χτυπιεμαι αλυπητα με καθε τραγουδι τους σχεδον(εκτος του Tales wasn't right!!)με αποκορυφωμα το τεραστιο Twilight of the Gods!!Michael Kiske χαλαρα η μεγαλυτερη φωνη στο Γερμανικο και γενικοτερα Pοwer Metal ever!!αντε...βαζω και τον Midnight διπλα του,για τους φιλους του Αμερικανικου Power!!
Ασχολιαστο το καποτε σπουδαια μπαντα,μιας και απο Master of the Rings και μετα βγαζουνε δισκαρες,με αποκορυφωμα το Dark Ride...αλλα οπως και να το κανουμε ,δεν ειναι Keepers!!σιγουρα δεν ειναι groundbreaking οπως τοτε αλλα κρατανε καλα ενα επιπεδο,εν αντιθεση με καποιους αλλους που βολοδερνουν στα αναμασηματα και τις αντιγραφες,ονοματα δεν λεμε!!
Απο τα 2 Keepers θα προτιμησω το 2 γιατι εχει μεσα 3 κομματια που απλα δεν ξαναγραφονται...Eagle,March of Time και το ομωνυμο....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα