• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ροκάδες δεν υπάρχουν εδώ μέσα;

GTS

Member
Απλά επέτρεψέ μου να σου πω ότι Helloween χωρίς Kai Hansen, σκορδαλιά χωρίς σκόρδο....ο θεός έφτιαξε άλλη γκρουπάρα βέβαια, τους Gamma Ray...τους έχω δει και αυτούς live, απλά απίστευτοι. Θα βάλεις κάτι από Gamma Ray ή θες εγώ?

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
Ο Kai οταν ειχε ερθει Αθηνα την δευτερη φορα στο Ροδον ,ειχε δεχθει ενα τσουρμο απο μαλλιαδες οταν εμπαινε στο κλαμπ..ειχα ορμηξει και εγω πανω του για να ακουμπησω τον Θεο...8 Οκτωβρη 1995..Διεσωσαν το power μαζι με τους Blind Guardian οταν οι Helloween ειχαν παρει την κατω βολτα..για κακη μας τυχη οταν ανεβηκαν οι Helloween επεσε ο Και ,με αποτελεσμα απο το Powerplant και μετα να εχει χασει εμπνευση και μουσικο οιστρο...τα τελευταια του αλμπουμ ειναι μια αντιγραφη παλιοτερων του δουλειων και αλλων γκρουπ(βλεπε land of the free 2) και με εχει απογοητευσει...αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι εχει γραψει τρελα κομματια και οι Gamma Ray θεριζαν μεχρι τα τελη του 90...επαιζαν κυριολεκτικα καθε μερα στο σπιτι μου...απο την καλυτερη τους περιοδο θα επιλεξω κατι χαρουμενο και γρηγορο...δοξαστικο και εξυψωτικο Power/speed με στιχους επιστημονικης φαντασιας...απλα πωρωση....

Θυμαμαι την πλακα που ειχα παθει με το Land of the Free οταν ειχε βγει...ενας δισκος ολο highlights..τι Man on a Mission,τι Abyss of the Void,τι Rebellion in dreamland και φυσικα το λατρεμενο αλλα υποτιμημενο All of the Damned...τι επαθες ρε Kai και δεν γραφεις πια τετοια τραγουδια????που ειναι ενα Insanity and Genius?ακομα και το Sign no More ειχε τρελα κομματια μεσα!!!!

Last edited by a moderator:

GTS

Member
Καλά, εμείς πρέπει να έχουμε βρεθεί σε πολλές συναυλίες μαζί χωρίς να το ξέρουμε....:xmas_biggrin:
Blind Guardian είπες? Πωπω.....έχουν βγάλει ένα δίσκο με διάφορες διασκευές, που απλά γκαμάει...
Π.χ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ουστ από'δω βρε σατανάδες λέω!

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
Τους ειδα στην Αθηνα τον Μαιο...ηρθα απο Λευκαδα ειδικα να δω αυτους και τους φιλους μου Maidenance(ελληνικη μπαντα που παιζουν διασκευες Maiden),ακουω ανελλιπως Guardian απο τον Φεβρουαριο του 1994,οταν δεν τους ηξερε η μανα τους ..ειχε κανει μια αναφορα το Μεταλ Χαμερ σε αυτους το 1992,οταν ειχαν βγαλει το πανυπερτατο Somewhere και μετα τπτ...γινανε πιο γνωστοι με το Imaginations(εχω 2 μπλουζες απο τοτε..η μια η λατρεμενη μου βυσσινη με τον ιπταμενο δρακο !!)και πασιγνωστοι μετα το Nightfall...εγω επιμενω στα παλια Somewhere και Tales ,που ητανε πιο δυνατοι και αγνοι...με αστειρευτη εμπνευση,ενεργεια,μελωδια και παθος!! αν παντως σου αρεσουν οι διασκευες τους τοτε θα σου αρεσει αυτο

υγ=τωρα ακουω το Keeper part 3 the Legacy,το ομονυμο με τον τιτλο Keeper of the seven keeys part 3 -The king for 1000 years....οτι και να μου πει κανεις,εν ετη 2005 ο Kai δεν μπορει να γραψει τετοιο κομματι...με καμμια δυναμη..η ενορχηστρωση,η μελωδια και η αλλαγη των ρυθμων ειναι το κατι αλλο...μπορει ο Deris να μην φτανει σε καμμια περιπτωση τον θεο Kiske αλλα τετοιο τραγουδι ειναι απλα αριστουργημα....μπραβο στο Weiki που αν και μαλακακος,το εχει στην κιθαρα και στην συνθεση

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Καλώ όλους τους παλιοροκάδες σε ανακατάληψη του νήματος με classic rock

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
μην μου πεις οτι δεν σου αρεσει και αυτο τωρα??
αλλαξαν τον ρουν του ροκ!!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παίζει να έχουν ανέβει 2-3 φορές το καθένα αλλά σε 65 σελίδες ποιός ψάχνει τώρα.
Άντε σας αφήνω -είμαι και γέρος άνθρωπος- με το κατά πολλούς και κατ'εμέ πρώτο metal κομμάτι της ιστορίας.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom