μιας και μεταλλας επετρεψε μου να το ονομασω οχι ως το πρωτο Metal τραγουδι αλλα ως hard rock τραγουδι...ο ορος Heavy μπηκε απο τους Black Sabbath το 1970 και το συνθετικο Metal προστεθηκε απο τους Judas Priest...οχι πως το εβαλαν οι ιδιοι,εννοω ο ηχος τους διαμορφωσε το ιδιωμα με αυτες τις 2 λεξεις...ο ηχος των Beatles ειναι σαφως βρωμικος και δυνατος ,οπως λιγο μετα οι Led Zepellin και την ιδια περιοδο οι Deep Purple..λεπρομερειες ολα αυτα αλλα ολα αυτα συνεργησαν για να δημιουργηθει το ιδιωμα που ονομαστηκε Heavy Metal...σιγουρα βαρυς για την εποχη του και πολυ ,μα πολυ επιδραστικο αλλα μεταλ μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε λιγα χρονια ακομα αλλα παντα απο την ιδια μανα που λεγετε Αγγλια!!! Hail to England!!!Παίζει να έχουν ανέβει 2-3 φορές το καθένα αλλά σε 65 σελίδες ποιός ψάχνει τώρα.
Άντε σας αφήνω -είμαι και γέρος άνθρωπος- με το κατά πολλούς και κατ'εμέ πρώτο metal κομμάτι της ιστορίας.
aMfkVGCU_BA[/media] Beatles - Helter Skelter - YouTube
μιας και μεταλλας επετρεψε μου να το ονομασω οχι ως το πρωτο Metal τραγουδι αλλα ως hard rock τραγουδι...ο ορος Heavy μπηκε απο τους Black Sabbath το 1970 και το συνθετικο Metal προστεθηκε απο τους Judas Priest...οχι πως το εβαλαν οι ιδιοι,εννοω ο ηχος τους διαμορφωσε το ιδιωμα με αυτες τις 2 λεξεις...ο ηχος των Beatles ειναι σαφως βρωμικος και δυνατος ,οπως λιγο μετα οι Led Zepellin και την ιδια περιοδο οι Deep Purple..λεπρομερειες ολα αυτα αλλα ολα αυτα συνεργησαν για να δημιουργηθει το ιδιωμα που ονομαστηκε Heavy Metal...σιγουρα βαρυς για την εποχη του και πολυ ,μα πολυ επιδραστικο αλλα μεταλ μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε λιγα χρονια ακομα αλλα παντα απο την ιδια μανα που λεγετε Αγγλια!!! Hail to England!!!