• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ροκάδες δεν υπάρχουν εδώ μέσα;

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
αυτοι δεν ειναι?

:xmas_wink:

Last edited by a moderator:
D

Delmem9770

Guest

Αφιερωμενο στον μαλτακια το πρωτο σκελος.

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
Παίζει να έχουν ανέβει 2-3 φορές το καθένα αλλά σε 65 σελίδες ποιός ψάχνει τώρα.
Άντε σας αφήνω -είμαι και γέρος άνθρωπος- με το κατά πολλούς και κατ'εμέ πρώτο metal κομμάτι της ιστορίας.

aMfkVGCU_BA[/media] Beatles - Helter Skelter - YouTube
μιας και μεταλλας επετρεψε μου να το ονομασω οχι ως το πρωτο Metal τραγουδι αλλα ως hard rock τραγουδι...ο ορος Heavy μπηκε απο τους Black Sabbath το 1970 και το συνθετικο Metal προστεθηκε απο τους Judas Priest...οχι πως το εβαλαν οι ιδιοι,εννοω ο ηχος τους διαμορφωσε το ιδιωμα με αυτες τις 2 λεξεις...ο ηχος των Beatles ειναι σαφως βρωμικος και δυνατος ,οπως λιγο μετα οι Led Zepellin και την ιδια περιοδο οι Deep Purple..λεπρομερειες ολα αυτα αλλα ολα αυτα συνεργησαν για να δημιουργηθει το ιδιωμα που ονομαστηκε Heavy Metal...σιγουρα βαρυς για την εποχη του και πολυ ,μα πολυ επιδραστικο αλλα μεταλ μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε λιγα χρονια ακομα αλλα παντα απο την ιδια μανα που λεγετε Αγγλια!!! Hail to England!!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
μιας και μεταλλας επετρεψε μου να το ονομασω οχι ως το πρωτο Metal τραγουδι αλλα ως hard rock τραγουδι...ο ορος Heavy μπηκε απο τους Black Sabbath το 1970 και το συνθετικο Metal προστεθηκε απο τους Judas Priest...οχι πως το εβαλαν οι ιδιοι,εννοω ο ηχος τους διαμορφωσε το ιδιωμα με αυτες τις 2 λεξεις...ο ηχος των Beatles ειναι σαφως βρωμικος και δυνατος ,οπως λιγο μετα οι Led Zepellin και την ιδια περιοδο οι Deep Purple..λεπρομερειες ολα αυτα αλλα ολα αυτα συνεργησαν για να δημιουργηθει το ιδιωμα που ονομαστηκε Heavy Metal...σιγουρα βαρυς για την εποχη του και πολυ ,μα πολυ επιδραστικο αλλα μεταλ μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε λιγα χρονια ακομα αλλα παντα απο την ιδια μανα που λεγετε Αγγλια!!! Hail to England!!!

Μην παίζουμε με τις λέξεις.Αν δεν υπήρχαν οι πρώτοι δεν θα είχαν ακολουθήσει οι μετέπειτα.Γι'αυτό και καταθέτω μεγάλο respect στους Beatles και τους Zeppelin (όχι πως οι Purple δεν με συγκινούν,αλλά είναι πιο "σκυλάδικο" ροκ).Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω και τις άλλες δύο συγκροτηματάρες που ανέφερες,στο βαθμό που κι αυτοί συνέβαλαν στην συνδιαμόρφωση της metal που εγώ αγάπησα.

Κι επειδή εδώ απαγορεύεται να μιλάς χωρίς να παραθέτεις τραγούδι,πάρτε κάτι ιδιοφυές και πρωινό.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Και κάτι επίκαιρο για τον maltakias :xmas_biggrin: Χρόνια Πολλά

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...................... και Blind Guardian??? και Rainbow???? και Ελένη Λουκά??????????????????????? κι εγώ πού ήμουν???
καλημέρα everybody!!!!!!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη

maltakia χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και γαμώ τις ευχές.Άσε που δεν είχα ακούσει καμιά από αυτές τις εκτελέσεις.

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
maltakias,,,Χρονια πολλα!!!
και απο μενα κατι για να ανοιξει η καρδια σου!!
οπως παντα με τον δικο μου γουστοζικο τροπο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic