• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ροκάδες δεν υπάρχουν εδώ μέσα;

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία

Pride you took
Pride you feel
Pride that you felt when you'd kneel

Last edited by a moderator:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW

κλείσαμε κι εισιτήρια για το λαιβ του Boss στην Πράγα ;) ;) ;)

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
M'Lord GTS....where art thou..?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
να μαι και εγω!!!υπαρχει χωρος και για κανενα μεταλλα στη παρεα?
Mιας και συντομα ταξιδευω για ΗΠΑ σας βαζω ενα τραγουδι απο την γκρουπαρα που ακουγα εν πτησει για Ανατολικο Καναδα πριν 8 χρονια,πανω απο τους παγους της Νεας Γης...ποσο ανυπομονω να ξαναδω αυτα τα μερη απο ψηλα,ακουγοντας ξανα αυτην την κομματαρα...

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
το επομενο τραγουδι παει πολυ στα βιντεο με την απωλεια του δικατορα της Β Κορεας....

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
λοιπόν, όταν είχε βγει το burnt offerings με το συγκεκριμένο εξώφυλλο, είχα μία μπλούζα κατακόκκινη με αυτή την εικόνα και πίσω έναν εσταυρωμένο...μιλάμε ότι η μπλουζίτσα γ***γε!!!!!! από τότε ψάχνω να αγοράσω μία ίδια αλλά μόνο με το δέυτερο εξώφυλλο του άλμπουμ υπάρχουν πια!!!! από τους πιο αγαπημένους δίσκους, από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα , από τις πιο φοβερές φωνές που έχω ακούσει και βέβαια το ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αντρικό μαλλί που έχω δει ποτέ!!!!Matt 4ever!!!!!

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
το Burnt Offerings το ειχα παρει σε κασσεττα γνησια απο Ροκ Σιτυ ακαδημιας,τη μεγαλη Εβδομαδα του 1995,μολις ειχε πρωτοερθει Ελλαδα...το περιμενα πως και πως μια και ειχα περασει ενα απιστευτο καλοκαιρι το 1994 ακουγοντας το Night of Stormrider ολες τις νυχτες...εκεινο το Πασχα ηταν πολυ διαφορετικο απο τα υπολοιπα...ακουγα Μεγαλη Παρασκευη το Dante's Inferno και ειχε μια πολυ σκοτεινη χροια η ατμοσφαιρα γυρω μου...χαλαρα για μενα στη κορυφη μαζι με Stormrider...πολυ δεμενες και σκοτεινες συνθεσεις,βαρυα σχεδον death metal παραγωγη,φωναρα ο θεος Matt και η ρυθμικη κιθαρα να γκρεμιζει τοιχος απο μεσαιωνικο φρουριο...ποσες φραπεδιες επινε ο John Schaffer πριν μπει στο στουντιο για να ξυνει ετσι την κιθαρα?? Εχω βαλει το Creation Failure και κοντευει να γκρεμιστει το σπιτι....ογκολιθος απο κιθαρες και σκοταδι μαζι!!!ειναι αδικο που μετα το Horror Show επεσε η ποιοτητα των συνθεσεων τους...
Κριμα που δεν βρισκεις παλι τετοια μπλουζα μιας και το δευτερο εξωφυλλο ειναι επιεικως επιτηδευμενα κακο και σκληρο...κοινως μια μπουρουχα και μιση!!εγω εχω απο το 1995 μια βυσσινη μπλουζα Blind Guardian..το διαμαντι στη συλλογη απο τις μπλουζες λογω χρωματος και του απιστευτου δρακου που επεικονιζει...την φορεσα τον Μαιο στη συναυλια τους στην Αθηνα και πολλοι την κοιταζαν!!!

Wintersun

Member
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
Epistle 81...το ακουγα οταν εκανα Παραμονη Πρωτοχρονιας απο το 1995 προς 1996,καταμονος σε ενα δωματιο με ημιφως,για να μπω πιο βαθεια στη doom φαση ,που λατρευα και ακομα λατρευω...οι Σουηδοι Θεοι του Doom,που βαθεια επιρρεασμενοι απο Sabbath,ιδρυσαν μια ολοκληρη σχολη...πολυ επιδραστικη μπαντα...το τραγουδι αυτο ειναι βασισμενο σε ενα παλιο σουηδικο θρηνητικο τραγουδι,ενω το εχουν κανει διασκευη οι While Heaven Wept,χωρις φυσικα να φτανει τον σπαραγμο και θρηνο των Candlemass...ο Μessiah ειναι η σημαια στον ιστο των Candlemass....το αλμπουμ το ειχα τσιμπησει με ενα χιλιαρικο το 1994 απο το ροκ σιτυ ,στεκι μου καθε σαββατο πρωι και ακομα εχω την κασσεττουλα!! χεχε

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom