Taksidiwtis
Member
Καλησπερα στους Λατινοατρεις κ απο εμενα.Παντα διαβαζω με χαρα τα μνμτα απο ταξιδιωτες στην Νοτιο Αμερικη κ ειναι σαν τα ταξιδευω κ εγω μαζι σας.Ειχα βρεθει κ εγω στο “Mi Buenos Aires querido”το 2011-12 αλλα κ το 2013-14 μιας κ απο εκει ξεκινουσα κ τελειωνα τα ταξιδια μου.Το Δεκεμβρη του 2013 θυμαμαι ειχε τρομερους καυσωνες 40 + και η πολη δεν ειχε νερο γιατι ειχε διακοπες το ρευμα λογω καυσωνα κ φυσικα ουτε αιρκοντισιον και γενικα λιωναμαι κ ο Δημος της Πολης μοιραζε μπουκαλια νερο στο κοσμο.Ο Γεναρης ειναι ο καλυτερος μηνας γιατι η πολη ειναι αδεια φευγουν για διακοπες. Υπαρχει ξανα το blue dollar? πριν 2 χρονια οταν ειχα μεινει στο Bariloche η ισοτιμια ηταν 1:14 δεν υπηρχε μαυρη αγορα .Μιας κ θαπας Ουρουγουαη κρατα λιγες μερες για Cabo Polonio λατρεμενο μερος ππου εχω βρεθει 2 φορες ενα μερος που το καλοκαιρι σφυζει με κοσμο απο Αργεντινη Βραζιλια κ φυσικα Ουρουγουαη.
Αν εισαι ακομα στο Μπ Αιρες στην avenida 9 de julio υπαρχει ενας ελληνας 60 χρονια εκει εχει ενα μαγαζι με calzados .κοντα στον οβελισκο.
Εγω ειμαι σε σκεψεις να φυγω τον Δεκεμβριο για Νοτιο Αμερικη για ενα διαστημα εξι μηνων εχω 2 χρονια να παω κ μπορω να πω οτι μου εχει λειψει ο κοσμος οι εικονες κ φυσικα η γλωσσα.
Αν εισαι ακομα στο Μπ Αιρες στην avenida 9 de julio υπαρχει ενας ελληνας 60 χρονια εκει εχει ενα μαγαζι με calzados .κοντα στον οβελισκο.
Εγω ειμαι σε σκεψεις να φυγω τον Δεκεμβριο για Νοτιο Αμερικη για ενα διαστημα εξι μηνων εχω 2 χρονια να παω κ μπορω να πω οτι μου εχει λειψει ο κοσμος οι εικονες κ φυσικα η γλωσσα.