romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Πριν λίγο ήρθε εμαιλ σε φίλη που ταξίδευε αρχες Απριλίου για Πολωνία και αφού εξηγεί μπλα μπλα τα σχετικά για τον κορονοιό της δίνει συγκεκριμένες επιλογές...μόνο αλλαγή χωρίς επιβάρυνση όχι μέσα στον Απρίλιο και μόνο για το συγκεκριμένο δρομολόγιο,για επιστροφή χρημάτων ούτε λόγος.Μια ερωτηση παιδια γιατι δεν βγάζω άκρη εδω και μέρες.
Μου έχει έρθει email για ακύρωση της κρατησης μου 4/4 ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ- ΒΙΕΝΝΗ με RYANAIR.
Προσπαθω εδω και μέρες να συμπληρώσω την φορμα για επιστροφή χρημάτων και συνεχώς
μου βγάζει οτι δεν ειναι σωστός ο αριθμός κράτησης. Εχω στείλει email στην εταιρεια και μου ερχετε αυτοματοποιημενο πισω...εχω προσπαθησει να επικοινωνησω μεσω live chat αλλα δεν τους βρισκω... δεν ξερω τι αλλο να κανω... καμια ιδεα καποιος?
Εντωμεταξυ υπαρχει καποιος απο εδω που εχει ολοκληρωση ακυρωση κρατησης με ryanair?? νομιζω απλα πως βρηκαν τροπο να γλυτωσουν τις επιστροφες!!!
Αν κλικάρετε για οπουδήποτε...δεν βγάζει κανένα δρομολόγιο πλεον μεσα στον Απρίλιο,λογικά ΄θα στείλει σε όλους σιγά σιγα΄εμαιλ...περιμένω κι εγώ...
κι εσένα στο εμαιλ σου δίναν μόνο αυτες τις επιλογές;;
Last edited: