• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μπραβο νρε παιδια! Πειτε και για φαγητο τιποτα! Θα παμε οπωσδηποτε εκει ποιυ λετε! Αφου κανει τοσο ωραια χαμπουρκερ!!!!μιαμ!μιαμ!
που αλλου για χαμπουρκερ;
corner bistro στη meatpacking και που αλλου; (Οχι πολυ ακριβα μερη...)
Το Blue Water Grill αξιζει; (αν και ειναι πανακριβο...)
Το magnolia bakery λενε ειναι καλος φουρνος....
To Μagnolia ειναι εμπειρια!! Να πας σε αυτο στο Village στην Bleecker.
Οπωσδηποτε cupcakes (οχι σαν μερικους , μερικους που φαγανε cheesecake..)
Find Us : Magnolia Bakery

kateP

Member
γεια σου βρε ευαγγελια! Σε ολα μεσα εισαι!!!οκ, θα κοιταξω, εστω και στα γρηγορα! .... Ευχαριστω!

kateP

Member
Τι αλλο πρεπει να κανω; Με το που κατεβαινω jfk ειναι ευκολο να βρω το airtrain για pen station ;
Η επιστροφη που ειναι με klm ? Πως θα ξερω σε ποιο σημειο θα κατεβω απο το ερ-τρεν; (απο Newark φευγουμε στην επιστροφη.... )

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μπααα, απλως εχω καλο θυμητικο....Δεν ασχολουμαι με το σπορ..
Μακρια απο μας:shock::shock:

GTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Διόρθωση: key-lime cheesecake. Απλά το καλύτερο. Μετά το Spotted Pig ό,τι καλύτερο.
Οριστε ο ενοχος ....παρουσιαστηκε!!:bleh: εγω ειχα τσακισει τα cupcakes με γλασσο σοκολατας.... κολαση !!
αα το μαγαζι μετα απο καποια ωρα κατεβαζει την τιμη

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
To Μagnolia εχει οντως τα καλυτερα cupcakes! Για μπαρακι κλασικο αμερικανικο που δεν εχει αλλαξει τιποτα στη διακοσμιση του το old town στη Park avenue και 18 str. Eδω και 100 χρονια ειναι το ιδιο!

like23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
Γεια σας θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει στο θεμα μου.στης 12-4-2011 την τριτη πεταω για νεα Υορκη κ μετα απο εκει για ταμπα φλοριντα ειναι η πρωτη φορα που θα κανω ενα τοσο μεγαλο ταξιδι κ θα ηθελα να ρωτησω επειδη δυστιχωσ τα αγγλικα μ δεν ειναι σε τετοιο βαθμο ωστε να καταλαβαινω τι μου λενε στην νεα υορκη θα εχω θεμα να μου απαγορευσουν την εισοδο??????αν οχι μηπωσ ξερει καποιοσ ποσα τσιγαρα μπορω να εχω στην βαλιτσα μου?????θα ηταν καλη ιδεα να φτιαξω ενα χαρτι που να λεει δεν καταλαβαινωω αγγλικα βοηθηστεμαι?κ τελοσ μηπωσ υπαρχει καποιοσ που να φευγει την τριτη για νεα υορκη???ευχαριστω προκαταβολικα οποιαδιποτε πληροφορια θα μου ειναι χρισιμη!!

_antonis_

Member
μηπωσ ξερει καποιοσ ποσα τσιγαρα μπορω να εχω στην βαλιτσα μου?????θα ηταν καλη ιδεα να φτιαξω ενα χαρτι που να λεει δεν καταλαβαινωω αγγλικα βοηθηστεμαι?
Νομίζω 2 κούτες τσιγάρα, αλλά ίσως ξέρουθν καλύτερα οι καπνιστές.

Ε, καλό θα ήταν να έχεις ένα χαρτί που να γράφει ότι δε γνωρίζεις αγγλικά, κακό δεν θα κάνει πάντως!! Αν και νομίζω πως αν το αναφέρεις στο check in θα σε βοηθήσουν αεροσυνοδοί κλπ μέχρι να φτάσεις ΝΥ ίσως και με το θέμα του ελέγχου που γίνεται εκεί (μη φανταστείς ότι γίνεται και τίποτα ιδιαίτερο, αλλά λέμε τώρα).

like23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σασ κ οσο για τα τσιγαρα 2κουτες θα εχω μαζι!

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
πέρυσι που πήγαμε εμείς νομίζω μπορούσες να πάρεις μια κούτα τσιγάρα μαζί σου..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα