_antonis_
Member
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Καλά και όχι να πείτε, θα ρωτήσω.Κατερινα (ΚateP σωστα δεν τα λεω ακου και τη δικη μου αποψη.
Εμεις ειχαμε παρει ενα ΝΥ pass με 70 δολλαρια το 2008 και ειναι ενα μπλοκακι με 6 κουπονια που τα δινεις και περνας δωρεαν κ πολλες φορες γλυτωνεις και την ουρα που εχει (τωρα βλεπω κανει 79$)
New York CityPASS� | Visit 6 New York attractions for just $79.00 per pass, a $146.00 value!
Για ρουχαλακια πηγαινε ειτε στο Century 21 που ειναι στο ground zero που βρισκονταν παλια οι διδυμοι πυργοι -αλλα ειναι χυμα τα ρουχα σε στοιβες κλπ-πολυ φτηνα
Century 21 - Manhattan
Ειτε πηγαινε στο χωριουδακι του Woodbury λιγο ποιο μακρια που εχει σπιτακια με στοκ μαρκες σε πολυ πολυ φτηνες τιμες (πχ Timberland μποτακι 40 $).Εμενα με ειχανε παει με αυτοκινητο αλλα εσυ μπορεις να πας απο το Port Authority -42st & 8th av.-
Μου ειχαν πει οτι αμα εισαι τουριστας το λες σε ενα γραφειακι εκει κ τα παιρνεις αφορολογητα,εγω το ξεχασα κ δεν το εψαξα αλλα κ παλι οι τιμες ηταν πολυ φτηνες.
Woodbury Common Premium Outlets
Τελος μπορεις να πας κ στο καταστημα της Ambercrobie νομιζω στην 5th av. ειναι οτι τοσο επειδη ειναι φτηνα αλλα επειδη αξιζει να το δεις σαν καταστημα,σαν κλαμπακι ειναι..
Ουρές είδατε πουθενά; Εγώ γιατί δεν είδα; Δεν πήρα NY Pass γιατί δεν ήξερα τι θα προλάβω, αλλά προς Θεού, ουρά εκτός στο Battery Park που παίρνεις το καραβάκι για το άγαλμα, δεν πέτυχα πουθενά και ακόμη και εκεί, παρόλο που η ουρά 1 χιλιόμετρο, σε ένα τέταρτο ξεμπερδέψαμε. Αλλά έχω απορία, τελικά αξίζει να πάρει κανείς City Pass για τις ουρές ή τελικά είναι φήμη; Ή εγώ ήμουν τυχερός;
Επίσης, αν και τα έχουμε αναφέρει σε πολλά ποστ όσον αφορά τις αγορές, για μένα, Marshall's, με ένα ταξάκι κανένα 15δόλαρο, αλλά αξίζει!!!!!!!! Γλιτώνεις πολλάαααα απ'τις αγορές!!