• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

_antonis_

Member
Κατερινα (ΚateP σωστα δεν τα λεω;) ακου και τη δικη μου αποψη.

Εμεις ειχαμε παρει ενα ΝΥ pass με 70 δολλαρια το 2008 και ειναι ενα μπλοκακι με 6 κουπονια που τα δινεις και περνας δωρεαν κ πολλες φορες γλυτωνεις και την ουρα που εχει (τωρα βλεπω κανει 79$)

New York CityPASS� | Visit 6 New York attractions for just $79.00 per pass, a $146.00 value!

Για ρουχαλακια πηγαινε ειτε στο Century 21 που ειναι στο ground zero που βρισκονταν παλια οι διδυμοι πυργοι -αλλα ειναι χυμα τα ρουχα σε στοιβες κλπ-πολυ φτηνα

Century 21 - Manhattan

Ειτε πηγαινε στο χωριουδακι του Woodbury λιγο ποιο μακρια που εχει σπιτακια με στοκ μαρκες σε πολυ πολυ φτηνες τιμες (πχ Timberland μποτακι 40 $).Εμενα με ειχανε παει με αυτοκινητο αλλα εσυ μπορεις να πας απο το Port Authority -42st & 8th av.-
Μου ειχαν πει οτι αμα εισαι τουριστας το λες σε ενα γραφειακι εκει κ τα παιρνεις αφορολογητα,εγω το ξεχασα κ δεν το εψαξα αλλα κ παλι οι τιμες ηταν πολυ φτηνες.

Woodbury Common Premium Outlets

Τελος μπορεις να πας κ στο καταστημα της Ambercrobie νομιζω στην 5th av. ειναι οτι τοσο επειδη ειναι φτηνα αλλα επειδη αξιζει να το δεις σαν καταστημα,σαν κλαμπακι ειναι..
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Καλά και όχι να πείτε, θα ρωτήσω.

Ουρές είδατε πουθενά; Εγώ γιατί δεν είδα; Δεν πήρα NY Pass γιατί δεν ήξερα τι θα προλάβω, αλλά προς Θεού, ουρά εκτός στο Battery Park που παίρνεις το καραβάκι για το άγαλμα, δεν πέτυχα πουθενά και ακόμη και εκεί, παρόλο που η ουρά 1 χιλιόμετρο, σε ένα τέταρτο ξεμπερδέψαμε. Αλλά έχω απορία, τελικά αξίζει να πάρει κανείς City Pass για τις ουρές ή τελικά είναι φήμη; Ή εγώ ήμουν τυχερός;

Επίσης, αν και τα έχουμε αναφέρει σε πολλά ποστ όσον αφορά τις αγορές, για μένα, Marshall's, με ένα ταξάκι κανένα 15δόλαρο, αλλά αξίζει!!!!!!!! Γλιτώνεις πολλάαααα απ'τις αγορές!! :D

kateP

Member
Για τι τιμες μιλαμε δηλαδη; (περιπου)
Εγω πιστευω δεν συμφερει το ΝΥ pass αν δεν εχεις σκοπο να πας σε ολα αυτα. Εξαλλου τα περισσοτερα μουσεια ειναι με δωρεες οποτε δεν χρειαζεται να δοσεις ολοκληρο το ποσο.... Καπου αλλου διαβαζα οτι μονο οι τουριστες δινουν 20 δολαρια!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Στο woodbury ειναι οντως πολυ φθηνα. Παμφθηνα. Στα μουσεια λες donation δινεις 1 δολ. και τα βλεπεις. (ολα εκτος απο τα εκθεματα που ειναι για καποιο συγκεκριμενο διαστημα εκει) Αν δεν θες να ανεβεις στο αγαλμα και θες να περασεις μονο με το καραβακι παιρνεις το καραβι στη διπλα αποβαθρα , της γραμμης, που ειναι δωρεαν. Περναει μπροστα απο το αγαλμα. Καποιο απογευμα και το ΜΟΜΑ ειναι δωρεαν αλλα δεν θυμαμαι ποιο.Και εμεις ουρες δεν ειδαμε. Τουλαχιστον οχι τοσο μεγαλες οσο μας λεγανε.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Στο woodbury ειναι οντως πολυ φθηνα. Παμφθηνα. Στα μουσεια λες donation δινεις 1 δολ. και τα βλεπεις. (ολα εκτος απο τα εκθεματα που ειναι για καποιο συγκεκριμενο διαστημα εκει) Αν δεν θες να ανεβεις στο αγαλμα και θες να περασεις μονο με το καραβακι παιρνεις το καραβι στη διπλα αποβαθρα , της γραμμης, που ειναι δωρεαν. Περναει μπροστα απο το αγαλμα. Καποιο απογευμα και το ΜΟΜΑ ειναι δωρεαν αλλα δεν θυμαμαι ποιο.Και εμεις ουρες δεν ειδαμε. Τουλαχιστον οχι τοσο μεγαλες οσο μας λεγανε.
1.Το καραβι που αναφερει ειναι το Staten Island ferry ,συνδεει Μανχατταν με τον 5ο δημο της ΝΥ το Staten Island.
2.To MOMA εχει δωρεαν εισοδο τις Παρασκευες 4-8 μ.μ. νομιζω.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
ρε μωρα τοση ωρα διαβαζω woodbury, century 21 , φθηνα ρουχα σε outlets...
Μα γιατι αυτη η μανια με τις μαρκες?? Γιατι δεν κατεβαινετε Soho και Nolita η σε καποια μαγαζια στο Village .. Εχουν πραγματικα εξαιρετικα σχεδια και εναλλακτικα κομματια
SoHo NYC - Boutiques

• Like
Reactions: GTS

_antonis_

Member
ρε μωρα τοση ωρα διαβαζω woodbury, century 21 , φθηνα ρουχα σε outlets...
Μα γιατι αυτη η μανια με τις μαρκες?? Γιατι δεν κατεβαινετε Soho και Nolita η σε καποια μαγαζια στο Village .. Εχουν πραγματικα εξαιρετικα σχεδια και εναλλακτικα κομματια
SoHo NYC - Boutiques
Μπα...δε νομίζω ότι φταίνε οι μάρκες (αν κρίνω απο μένα). Απλά πας σε αυτά και με την υπόλοιποη παρέα, σ'ένα σημείο και ψωνίζουν όλοι και βρίσκεσαι στην έξοδο μετά απο 2 ώρες. Δηλαδή είναι βολικά, ειδικά για παρέες πχ 4 ατόμων.

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Δεν ειναι δικο μας θεμα με μαρκες...εγω τουλαχιστον δεν θα τρελαθω αμα δεν φορεσω.απλα ειναι τοσο φτηνα που λες απο το να παρω να noname στην Αθηνα καλυτερα με τα ιδια λεφτα και λιγοτερα να παρω ενα επωνυμο ρουχο στην ΝΥ.
Δυο τζιν Guess 50$ δηλαδη (τοτε) γυρω στα 35 ευρω,μπλουζακια Ambercrombie στα 20 ευρω ε....τι αλλο να ζητησεις..

Για τις ουρες δεν ξερω να σας πω,το 2008 που πηγα το πηραμε μετα απο μια ουρα 2 ωρων στο εμπαιρ στειτ μπιλντινγκ. Αλλα μπορει οπως τα ακουω να μας πιασανε κοροιδο αμα κανονικα δεν εχει εισοδους..

Τεσπα...περασαν αυτα!

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Θα αγοράσεις τα εισιτήρια online και έτσι θα έχεις 2 (αντί για 3) σειρές να περιμένεις.

Οι καλύτερες ώρες είναι ή πολύ νωρίς το πρωί (πριν ανοίξουν τα μαγαζιά-αξιοθέατα) ή αργά το βράδυ (γλυτώνεις τα πιτσιρίκια). Αφού το Empire State έχει μεγαλύτερο ωράριο σε σχέση με ότι άλλο θέλεις να κανείς, καλύτερα να πας τότε για να μπορέσεις να δεις τα υπόλοιπα.

kateP

Member
μια τελευταια γνωμη για ξενοδοχειο.... Βρηκα και το Comfort Inn Chelsea (New York City, NY) - Hotel Reviews - TripAdvisor με 145 και πρωινο σε κινγκ δωματιο! Αυτο ή το προηγουμενο Hotel Grand Union (New York City, NY) - Hotel Reviews - TripAdvisor χωρις πρωινο;
Σαν ξενοδοχειο δεν το συζηταω το πρωτο ειναι καλυτερο αλλα το grand union ειναι μηπως σε πιο κολο μερος;

kateP

Member
αντε πετυχαμε και τον συνδιασμο grand και union belleclaire μαζι! Και εχει και hot βαφλες λεει το πρωινο!!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom