• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

_antonis_

Member
Ρώτησα και την αδερφή μου αν θυμάται καλύτερα, 2 κούτες είπε. Και οικονομία στο κάπνισμα μετά γιατί είναι πανάκριβα εκεί!!!

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
άρα μία κούτα! το θυμάμαι γιατί το ρωτησαμε στο duty free (δύο συνταξιδιώτες είναι καπνιστές)

_antonis_

Member
Άλλη νομίζω η ποσότητα στο χέρι απ'τα duty free και άλλη αυτών που μπορείς να έχεις στη βαλίτσα. Δεν ξέρω τι σε ενδιαφέρει απ' τα 2...

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Και ένα tip για όσους λατρεύουν το κινέζικο φαγητό:
Ένα μικρό λαϊκό εστιατόριο με εκπληκτικό φαγητό, τεράστιες μερίδες και εξαιρετικά χαμηλές τιμές είναι το Main Noodle House στο 1011 της 6ης Λεωφόρου με 38η Οδό.
Θα σκάσετε στο φαγητό, θα πληρώσετε λίγα και θα ξαναπάτε.
Θα με θυμηθείτε.

miammiam

New Member
Γεια, θα ταξιδέψω Νεα Υόρκη τον Ιούλιο. Μου εγκρίθηκε η ESTA Visa Wevier. Φοβάμαι μηπως έχω πρόβλημα για την είσοδο στη χώρα κατα έλεγχο στο αεροδρόμιο εκεί, επειδή το διαβατήριό μου εχει σφραγίδα από ταξίδι στη Συρία (και στο Μαρόκο) πριν από 3-4 χρόνια.
Τους ενοχλεί τους τελωνιακούς ελεγκτές αυτό;
Άν γνωρίζετε κάτι πείτε μου γιατί προσπαθώ να κλείσω εισιτήρια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πρόβλημα δε θα πρέπει να έχεις. Πολύ πιθανόν κατά την είσοδο στη χώρα
Α) να σε βάλουν να κάνεις λίστα με τις χώρες που έχεις επισκεφθεί, μην ξεχάσεις να δηλώσεις και τις ύποπτες, δεν είναι αδίκημα να έχεις πάει, αλλά είναι το να πεις ψέμματα
Β) να σε ρωτήσουν γιατί πήγες στη Συρία. Μια νορμάλ απάντηση τύπου "τουρισμός, αρχαιολογία" είναι μια χαρά.

miammiam

New Member
Ευχαριστώ, θα πάω και ότι γίνει.
Στην πρεσβεία εδώ που πήρα τηλ. μου λένε αυτό θα το κρίνει ο αξιωματικός υπηρεσίας εκεί και κάτι τέτοια. Δεν μου λένε αν υπάρχει πρόβλημα.

Traveller

Member
Xαλάρωσε... τίποτε δεν θα γίνει... θα μπεις κανονικά... σιγά τα αυγά για τους Αμερικάνους που πήγες στην Συρία...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Νομιζω οτι πια το εχει μαθει το φορουμ ούλο οτι εχω αρκετες "υποπτες" βιζες στο διαβατηριο μου συν αυτης της Συριας και περασα το immigration στις ΗΠΑ οπως περναει ολος ο κοσμος. Δεν με ρωτησαν το παραμικρο και ειχα ξεμπερδεψει σε λιγοτερο απο 1 λεπτο.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Έκλεισα και εγώ εισιτήρια! Και δεν έχω απορίες! Τις έλυσα όλες με εσάς!
(Πάντως, πήγα στην τράπεζα να πάρω 400 δολάρια και είχαν μεγάλη προμήθευα (ευρώ περίπου). Ξέρει κανείς αν θα είχα καλύτερη τιμή από atm στο αεροδρόμιο ; Όλα τα υπόλοιπα θα τα πληρώνω με κάρτα από δω και πέρα!

_antonis_

Member
Έκλεισα και εγώ εισιτήρια! Και δεν έχω απορίες! Τις έλυσα όλες με εσάς!
(Πάντως, πήγα στην τράπεζα να πάρω 400 δολάρια και είχαν μεγάλη προμήθευα (ευρώ περίπου). Ξέρει κανείς αν θα είχα καλύτερη τιμή από atm στο αεροδρόμιο ; Όλα τα υπόλοιπα θα τα πληρώνω με κάρτα από δω και πέρα!
Πόσα ευρώ περίπου;;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα