• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

kateP

Member
το ξερω οτι σας ζαλισα, αλλα εκει που ειχα κλεισει 5 ξενοδοχεια και τα ακυρωνα γιατι εβρισκα καλυτερο, (δεν φταιω εγω αλλα ολα ειχαν 150ευρω.... - πολλα για μενα), τελικα εκανα την ΤΕΛΙΚΗ κρατηση, στο Booking.com: Gershwin Hotel, New York, United States of America - 543 Guest reviews. Book your hotel now! που ειχε προτεινει αρχικα η Ευαγγελια για καλο!
Το ειχε ΜΟΝΟ 123 ΕΥΡΩ ενω ολες τις αλλες φορες το εβρισκα με 170-180...
Ευτυχως δεν εχει δωρεαν ακυρωση στην τιμη οποτε θα ησυχασω και εγω τελικα με το θεμα "ξενοδοχειο"!
Σας ευχαριστω παντως παρα πολυ!

GTS

Member
Αφού θα μείνεις εκεί (και πολύ καλά κάνεις, η τιμή είναι τσάμπα για Μανχάτταν), καθήστε ένα βράδυ στο Shake Shack εκεί δίπλα στο Madison Sq. Park και απολαύστε κορυφαίο burger, το πάρκο με τα λαμπιόνια κρεμασμένα στα δέντρα και νεοϋορκέζους που απολαμβάνουν κι αυτοί και συζητούν ανέμελα. Από τις πιο ωραίες εμπειρίες στο Μεγάλο Μήλο. Προσοχή μόνο στις ουρές, έχει τεράστιες (όχι άδικα προφανώς). Μηδέν ουρά θα βρείτε αμέσως μετά από καμιά βροχή ή πολύ αργά το βράδυ, μετά τις 23.00.

Shake Shack

Αχ και βαχ...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
καλά έκανες και έκλεισες εκεί..πολύ καλύτερο σημείο από όλα τα άλλα που κοιτούσες..και η τιμή εννοείται τσάμπα.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αχ και βαχ το καλύτερο burger και οι καλύτερες πατάτες !!! Στο πάρκο μέσα παίζει να δεις και celebrities !!
Ασε που είσαι δίπλα στο flatiron!
Φυσικά να υπενθυμίσω ότι κάθε πρωί τρώμε bagels with cream cheese στο Birch Coffee
Μην πας στα υπόλοιπα ειδικά σε ένα άθλιο στους 28δρομους και 5th Av.
Όλα τα προϊόντα του είναι προκάτ
Αχ και βαχ ξαναλέω , αχ και βαχ :(

GTS

Member
Αχ και βαχ το καλύτερο burger και οι καλύτερες πατάτες !!! Στο πάρκο μέσα παίζει να δεις και celebrities !!
Ασε που είσαι δίπλα στο flatiron!
...και οι πατάτες και το shake για συνοδεία είναι κολασμένα....αλλά είναι γενικώς πανέμορφο το μέρος, είναι απόλαυση να κάθεσαι εκεί έξω. Και όπως λέει η φίλη μου η Λίτσα, έχεις και το υπερθέαμα του Flatiron. Άχαστο.

Να βογγήξω κι άλλο ή φτάνει? :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Και δε βογγας..... κλαψ λυγμ .... Γιωργο εσυ δεν ειχες παρει και milkshake στο Shake shack ?? Καλο ηταν?? το προτεινεις?

GTS

Member
Και δε βογγας..... κλαψ λυγμ .... Γιωργο εσυ δεν ειχες παρει και milkshake στο Shake shack ?? Καλο ηταν?? το προτεινεις?
Εμ, το λέω από πάνω. Ά-ΧΑ-ΣΤΟ :haha: Και λες "δε πάει ρε γμτ milkshake με τα burger και τις πατάτες", αλλά αναλογιζόμενος μετά ότι κάτι θα ξέρουν οι αμερικάνοι, πήρα, δοκίμασα και απογειώθηκα. Μια μπουκιά από το θεϊκό burger, γουλιά από το εκπληκτικό shake και κατευθείαν στο παράδεισο.

Α να χαθείτε με κάνατε να μου τρέχουν τα σάλια μεσημεριάτικα :haha: Πρέπει να ξαναπάμε μέσα στο '11, οπωσδήποτε...

varioAthens

Member
Εμ, το λέω από πάνω. Ά-ΧΑ-ΣΤΟ :haha: Και λες "δε πάει ρε γμτ milkshake με τα burger και τις πατάτες", αλλά αναλογιζόμενος μετά ότι κάτι θα ξέρουν οι αμερικάνοι, πήρα, δοκίμασα και απογειώθηκα. Μια μπουκιά από το θεϊκό burger, γουλιά από το εκπληκτικό shake και κατευθείαν στο παράδεισο.

Α να χαθείτε με κάνατε να μου τρέχουν τα σάλια μεσημεριάτικα :haha: Πρέπει να ξαναπάμε μέσα στο '11, οπωσδήποτε...
Σε ποιό ξενοδοχείο έμεινες???

kateP

Member
Μπραβο νρε παιδια! Πειτε και για φαγητο τιποτα! Θα παμε οπωσδηποτε εκει ποιυ λετε! Αφου κανει τοσο ωραια χαμπουρκερ!!!!μιαμ!μιαμ!
που αλλου για χαμπουρκερ;
corner bistro στη meatpacking και που αλλου; (Οχι πολυ ακριβα μερη...)
Το Blue Water Grill αξιζει; (αν και ειναι πανακριβο...)
Το magnolia bakery λενε ειναι καλος φουρνος....

kateP

Member
και κατι ασχετο... Ξερει καμια κοπελα καποιο μαγαζι για νυφικο; Γιατι σκεφτομαι αν βρω κατι σε καλη τιμη και μου αρεσει να παρω (Το Σεπτεμβριο κανουμε και τον θρησκευτικο - μαζι με βαφτισια!) Αλλα δεν θελω να χασω πολυ χρονο σε ψαξιμο....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom