• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Αναβαθμιζες κ τον κ. Χουσειν απο Τζεντα για Αθηνα σε πτηση εκατονταδων € αξιας κ επαιρνες το κομματι σου..χωρις φυσικα να εισαι στην πτηση.
Γινόταν κάτι τέτοιο; Χλωμό το κόβω, καταρχάς διότι είναι σπάνιο πλέον να γίνεται απευθείας αναβάθμιση, συνήθως είσαι σε λίστα αναμονής.
Κι αν όντως γινόταν κάτι τέτοιο, γιατί πρέπει να ζημειωθούν όλοι οι υπόλοιποι; Εγώ αρκετές φορές έχω χαρίσει κουπόνια σε φίλους-συγγενείς. Εντωμεταξύ κάναμε αναβαθμίσεις με τα κουπόνια αυτού του μέλους της οικογένειας που έληγαν τα κουπόνια πιο σύντομα, χωρίς απαραιτήτως να ταξιδεύει το ίδιο το μέλος. Επιπλέον, συχνά εγώ βγάζω εισιτήρια για έναν γονέα και τα παιδιά όσο νωρίτερα γίνεται κι ύστερα βγάζω για τον άλλο γονέα, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει άδεια...
Εγώ νομίζω ότι πρόκειται για άλλη μία υποβάθμιση της αξίας του προνομίου της αναβάθμισης...Παλιά έκανες σχεδόν πάντα αναβάθμιση όταν το επιθυμούσες, πλέον το σύνηθες είναι να μπαίνεις σε λίστα αναμονής, ακόμα και για πτήσεις μετά από πολλούς μήνες, κι από δω και πέρα βλέπω τα κουπόνια να λήγουν αναξιοποίητα για πλάκα...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μάλλον εννοεί ότι τα κουπόνια γίνονταν αντικείμενο εμπορίου
Ο κοσμος το χε τουμπανο…
Γινόταν κάτι τέτοιο; Χλωμό το κόβω, καταρχάς διότι είναι σπάνιο πλέον να γίνεται απευθείας αναβάθμιση, συνήθως είσαι σε λίστα αναμονής.
Σπανιο; Χτες εκλεισα 4 για νοεμβρη δεκεμβρη…φουλ διαθεσιμοτητα σε ολες τις πτησεις.

jimp

Member
Γινόταν τα κουπόνια αντικείμενο εμπορίου μεταξύ φίλων και ήρθε η Aegean και είπε θα δώσει τέλος σε αυτή την αδικία της εκμετάλλευσης.

Σαν τότε που έβγαλαν την βαλίτσα από το εισιτήριο για να μας δώσουν μεγαλύτερη ευελιξία.
Και μετά έβγαλαν και την χειραποσκευη, κάποιες ευκαιρίες, γιατί σκέφτηκαν μην τραυματισουμε την πλάτη μας στην προσπάθεια να τη σηκώσουμε.

Τώρα ειλικρινά τα πιστεύετε αυτά;

Και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, το ότι κάποιος ζητούσε λεφτά από φίλους του για την αναβάθμιση ή πως η Aegean το έμαθε αυτό, ένιωσε την αδικία και είπε να προστατεύσει τους επιβάτες από αυτή την κατάφωρη αδικία.

giannis228

Member
το ιδιο και με τα αλλα κουπονια ! παλαιοτερα μπορουσες να τα δωσεις σε καποιο φιλο συγγενη ή οποιονδηποτε.

paefstra

Member
Και τα μιλια πωλουνται στη μαυρη αγορα. Μη μου πειτε πως κι αυτο δεν το εχετε ξανακουσει γιατι θα τρελαθω. Η ιδια η Aegean εχει ορο πως αν το παρει χαμπαρι, μπαναρει τον λογαριασμο Miles and Bonus.

maria91

Member
Δηλαδη για να μπουν 2 ατομα business απο κουπονια πρεπει να χει γινει κρατηση απο το ατομο που ναι silver και για τους 2 μ ενα κωδικο κρατησης?

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Να φανταστώ ότι τα υφιστάμενα κουπόνια αναβάθμισης, που λήγουν μετά την 5/5, δεν θίγονται. (?) Ή να σπεύσω να τα πουλήσω σε κάποιον σουαδάραβα;

tatooine

Member
Να φανταστώ ότι τα υφιστάμενα κουπόνια αναβάθμισης, που λήγουν μετά την 5/5, δεν θίγονται. (?) Ή να σπεύσω να τα πουλήσω σε κάποιον σουαδάραβα;
Απόσπασμα από το μεγαλύτερο ίσως φόρουμ που ασχολείται με προγράμματα επιβράβευσης αεροποριών.

A friendly reminder that .................................. is not a marketplace, and nothing may be offered (or solicited) for sale or barter within the general forums - which includes offering vouchers for free. For those with sufficient posts and length of membership, trading/exchange is allowed solely within Coupon Connection, and then only in accordance with the specific rules of that forum.

Please do not attempt to solicit, sell or trade upgrade vouchers within this forum. Posts will be deleted and the members concerned potentially subject to disciplinary action. **Please note that this includes directly using the PM system to do so without first posting in Coupon Connection**. Thanks for your co-operation.

Ο χορός των κουπονιών γίνετε, παλιότερα γινόταν και των πόντων που μπορούσαν να μετατραπούν σε μίλια.
Πλέον αυτό με τους πόντους σταμάτησε και σε λίγο αυτό με τα κουπόνια.
Δώστε δίκαιο στον γέρο @Samion όπως και στην κύρια με τις πέρλες σχετικά με την αγορά award εισιτηρίων και για ποιον.
Αν κάποια στιγμή κλειδώσει ο λογαριασμός σας η αιγαίου δεν θα φταίει.

tatooine

Member
Δηλαδη για να μπουν 2 ατομα business απο κουπονια πρεπει να χει γινει κρατηση απο το ατομο που ναι silver και για τους 2 μ ενα κωδικο κρατησης?
Εκζακλι.
Για τον κάτοχο του λογαριασμού που έχει δωρεάν αναβάθμιση και οποιονδήποτε άλλο που ταξιδεύει μαζί του στην ίδια κράτηση.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Απόσπασμα από το μεγαλύτερο ίσως φόρουμ που ασχολείται με προγράμματα επιβράβευσης αεροποριών.

A friendly reminder that .................................. is not a marketplace, and nothing may be offered (or solicited) for sale or barter within the general forums - which includes offering vouchers for free. For those with sufficient posts and length of membership, trading/exchange is allowed solely within Coupon Connection, and then only in accordance with the specific rules of that forum.

Please do not attempt to solicit, sell or trade upgrade vouchers within this forum. Posts will be deleted and the members concerned potentially subject to disciplinary action. **Please note that this includes directly using the PM system to do so without first posting in Coupon Connection**. Thanks for your co-operation.

Ο χορός των κουπονιών γίνετε, παλιότερα γινόταν και των πόντων που μπορούσαν να μετατραπούν σε μίλια.
Δώστε δίκαιο στον γέρο @Samion όπως και στην κύρια με τις πέρλες σχετικά με την αγορά award εισιτηρίων και για ποιον.
Μα τους πιστεύω και τους δίνω δίκιο, και στον γερο Samion και στην κυρία με τις πέρλες. Απλά για άλλη μια φορά διαπιστώνω πόσο αφελής και βαθιά νυχτωμένη είμαι, που δεν μου είχε περάσει καν απ' το μυαλό ότι γίνεται.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen

Ντάξει, αλλά από αυτό μέχρι το "στην ίδια κράτηση" υπάρχει απόσταση. Θα μπορούσαν π.χ. να το κάνουν extend στα "μέλη του ίδιου together", ή στους "επιβάτες στην ίδια πτήση".

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μέλη
39.701
Νεότερο μέλος
Νώντας Χατζόπουλο

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom