tatooine
Member
Ο ιστότοπος της αιγαίου έχει μπαγκ με ορισμένα αεροδρόμια και δεν τα εμφανίζει. Θα πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση, εξηγώντας το πρόβλημα.Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος... Θέλω να κελισω μια πτήση με μίλια της aegean για πτήση όμως με την turkish. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν μου το βγάζει όμως από το app της aegean, ενώ η turkish το εχει με μίλια. Για την ακρίβειa δεν δίνει καν το αεροδρομιο η aegean.
Μήπως μπορώ από κάπου αλλού;
Βγάλε και ένα στιγμιότυπο οθόνης για απόδειξη ώστε να αιτηθείς έκδοση εισιτηρίου μέσω τηλεφωνικού χωρίς χρέωση υπηρεσίας διότι είναι δικό τους τεχνικό πρόβλημα.
Θα τους ξεκαθαρίσεις ότι το αεροδρόμιο δεν το εμφανίζει στην εφαρμογή τους. Θα σου στείλουν ένα μειλ ίσως, όπου πρέπει να στείλεις το στιγμιότυπο για να το εξετάσουν.
Εσύ θα τονίσεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τα αποτελέσματα και θα απαιτήσεις έκδοση χωρίς τέλος εξυπηρέτησης διότι βιάζεσαι να βγάλεις τα εισιτήρια. Αφού φυσικά σιγουρευτείς ότι αυτοί το βλέπουν και υπάρχει διαθεσιμότητα με τη συμμαχία.
Εξυπηρετούν αφάνταστα αρκεί να ζητήσεις αυτό που θέλεις με ακρίβεια.
Επίσης βλέπουν πτήσεις και από κανονικούς λογαριασμούς και θα δουν ότι το σύστημα έχει πρόβλημα.
Στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο πετάνε μόνο οι Τούρκοι για award εισιτήρια. Άρα αν υπάρχει διαθεσιμότητα θα βρεις άκρη.
καλή τύχη.
Last edited: