Αν το κάνω αυτό θα μετατραπούν αυτόματα οι πόντοι μου σε μίλια;Μπες μέσα στην εφαρμογή της Aegean
Και κάνε κλικ Ο λογαριασμός μου, Εκεί θα δεις την κάρτα σου που διατήρησα στην alpha και θα πατήσεις μετατροπή Μπόνους πόντων σε μίλια
Θα σου δείξει πόσα μπορείς και αν θέλεις τα κάνεις, δοκιμή ας το πούμε ναίΑν το κάνω αυτό θα μετατραπούν αυτόματα οι πόντοι μου σε μίλια;
Ή μπορώ να κάνω δοκιμή;
Α δηλαδή αν εξαργυρώσεις πόντους,χωρίς να τους έχεις μετατρέψεις σε μίλια,θέλει διαφορετικό αριθμό πόντων,δεν είναι το ίδιο με το να μετατρέψεις τους πόντους σου σε μίλια πρώτα και μετά να εξαργυρώσεις τα μίλια, καλά κατάλαβα;την διαφορα εξαργυρωσης ποντων με μιλια την βλεπεις οπως λες ειναι φανερη, αν δεν κανω λαθος στους ποντους περιλαμβανεται και μεγαλη βαλιτσα αν την χρειαζεσαι βεβαια...
σωστα αν ειναι ποντοι θα χρειαστεις μεχρι και διπλασιους.... (πτησεις εσωτερικου) στους ποντους σε παει σε υποχρεωτικη βαλιτσα που μπορει και να μην την χρειαζεσαιΑ δηλαδή αν εξαργυρώσεις πόντους,χωρίς να τους έχεις μετατρέψεις σε μίλια,θέλει διαφορετικό αριθμό πόντων,δεν είναι το ίδιο με το να μετατρέψεις τους πόντους σου σε μίλια πρώτα και μετά να εξαργυρώσεις τα μίλια, καλά κατάλαβα;